Lietuvos propagandisto žodynėlis

Autorius: Durnių Laivo Kapitonė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-06-16 16:56:47, skaitė 1010, komentavo 2

Lietuvos propagandisto žodynėlis

Lietuvos propagandisto žodinėlis

1.  Prorusiški separatistai = Ukrainiečiai

Ir tada Lietuvos Karo ministras gali perduoti ginklus, kad  ukrainiečiai galėtų žudyti prorusiškus separatistus. Suprantat kame klasta?

Jei tuos kitus ukrainiečius pavadinsi irgi ukrainiečiais... Kyla moralinis klausimas ar gerai tiekti mirtį sėjančius ginklus, kad vieni ukrainiečiai žudytų kitus ukrainiečius.

Klausimas į temą:- Dalai Lama separatistas? Lietuva įsileido separatistą?

2. Revoliucija = Perversmas  

Daug smagiau palaikyti dainuojančią revoliuciją ir raginti versti oligarchą Janukovičių nei nekonstitucinį perversmą.

Daug smagiau remti revoliucionierius verčiančius prorusišką Janukovičių, nei riaušininkus "molotovo kokteiliais" deginančius savo Valstybės policininkus vykdančius teisėto Prezidento įsakymus.

3. Pabėgėliai-emigrantai = Neteisėtas valstybės sienos perėjimas (BK-291str.)

Kertantis valstybės sieną asmuo neturintis vizos ar be asmens dokumentų turėtų būti vadinamas ne "emigrantu", o asmeniu neteisėtai kertančiu sieną.

Su visomis pasekmėmis ir visomis procedūromis kurios yra N metų numatytos tokiais atvejais. Sulaikymas. Asmenybės nustatymas. Deportacija. Už paslaugas susimoka deportuojamasis. Jei neturi pinigų - skaičiuojama, kad lieka skolingas.

Jei nežinai kaip elgtis - daryk kaip sako dėdė ĮSTATYMAS...

Koks įstatymas asmenis neteisėtai kirtusius sieną leidžia jiems suteikti visokias privilegijas o ne sodinti į kalėjimą kaip numato BK?

4. JAV prieštankinės raketos Javelin perduotos Ukrainai = Parduotos

Jaučiat skirtuną? Tarp "perduotos" ir "parduotos". Viena raidytė.

Įrangos  kainelė 47 milijonai dolerių. Ar dabar aišku, kodėl buvo kalbama apie tūkstančius Rusijos Federacijos tankų Rytų Ukrainoje? Taigi reikėjo parduoti "Javelin'us"!

O kur tų tankų nuotraukos iš kosmoso? O kam? Tiesiog patikėkit, kad ten yra tie tankai.

5. JAV nepripažino Lietuvos okupacijos

Panowie. Betgi JAV nepripažino ir Lietuvos kaip nepriklausomos Valstybės. JAV Lietuvą pripažino pirmą kartą tik 1991 viena iš paskutiniųjų. Kodėl?

Kol JAV nežinojo kas grąžins TSRS skolas - tol ji ir nepripažino TSRS subyrėjimo ir Lietuvos nepriklausomybės. Suprantat? Jei JAV-oms Rusija nebūtų pažadėjus grąžinti TSRS skolų, tai matytumėt JAV pripažinimą, kaip savo Asilo ausis be veidrodžio. Suprantat JAV garbintojai?

Dar dėl skolų.

Rusija prisiėmė TSRS skolas trečiosioms šalims, bet ne pačiai TSRS... Ir "okupacijos" žalą reikėjo suskaičiuoti bei pateikti TSRS (Tai yra sau patiems) ir tada Rusija būtų pasiėmus ir TSRS žalą Lietuvai. Bet ne atgaline data po TSRS subyrėjimo suskaičiuoti TSRS padarytą "žalą" ir ją pateikti Rusijos Federacijai. Klounai. Praėjo 30 metų. Pagrindinė diduma Rusijos federacijos piliečių neturėjo jokių reikalų su Lietuva ir TSRS okupacija.

Ir dabar jie Lietuvai mokės TSRS skolą iš savo atlyginimų? Jūs tuom tikit?

6. Privalomasis referendumas = Tokio dalyko nėra

Panowie. Surengus ,,privalomajį,, refernduma pvz:

4 straipsnis. Privalomieji referendumai
Privalomai rengiami referendumai šiais klausimais:
(....)
4) dėl 1992 m. birželio 8 d. Konstitucinio akto „Dėl Lietuvos Respublikos nesijungimo į postsovietines Rytų sąjungas“ pakeitimo;

Įsivaizduokim įvyksta referendumas dėl Lietuvos prisijungimo prie Baltarusijos. Suskaičiuojama kad dalyvavo kiek reikia, prabalsavo kiek reikia. Ir kas tada ką čia kurioj vietoj privalo? Lietuva jau gali jungtis prie Baltarusijos nes referendumas "Privalomas"? O jei Baltarusija nenorės susijungti su Lietuva? Bus prieš?

Seimo nariai turės balsuoti. Jie irgi nieko neprivalo. Jie balsuoja slaptai ir taip kaip jie nori be jokios prievartos. Jie niekaip neįpareigoti balsavime remtis referendumo rezultatais. Jie gali nebalsuoti už susijungimą su Baltarusija. Tai kas ką privalo? Parodykit kurioj vietoje rasti?

Todėl visi referendumai yra patariamieji konsultaciniai. Ir tik kai kuriais klausimais privaloma surengti patariamajį konsultacinį referendumą. Bet ir tada niekas niekam nieko neprivalo. Tai kaip kokia apklausa nieko neįpareigojanti. Kaip koks Strasbūro teismo verdiktas dėl Pakso.

Seimo nariai balsuoja laisva valia nepaisant "privalomojo" referendumo ar Strasbūro teismo spręndimo. Ar aiškiai mintis dėsčiau? Ar supratot?

Net įvykus referendumui dėl dvigubos pilietybės - niekas niekam nieko neprivalės.