Rusijoje gedulas.

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://vk.com/id463585649?w=w... 2018-03-28 20:16:05, skaitė 1018, komentavo 0

Rusijoje gedulas.

Kemerovo mieste prekybos centre kilusio gaisro metu žuvo 64 žmonės, iš kurių 41 vaikas.

Dešinieji Lietuvoje ir visame pasaulyje , JAV 5 kolonos veikėjai-"patriotai" - konservatoriai, liberalai, socdemai, nacionalistai, fašistai, - kaip visada tokiais atvejais dar kartą nusimetė savo apsimestinio respektabilumo, holivudinio jausmingumo kaukę, parodė savo tikrąjį banderlogų veidą, ir, kaip tai jiems jau tapo įprasta, sušoko savo bezdžioniško džiaugsmo šokį ant žuvusių vaikų kaulų. Banderlogai, išauginti pagal JAV karo nusikaltėlių dehumanizavimo technologijas, savo isterišką džiaugsmą dėl nelaimės Kemerove reiškė vienodai visame pasaulyje - JAV, UK, Vakarų Europoje. Ypatingai daug džiaugsmo dėl šios nelaimės išliejo banderlogai Ukrainoje, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, tai yra tose teritorijose, kurias NATO karo nusikaltėliai ketina sudeginti branduolinio pragaro ugnyje JAV-UK-NATO karo nusikaltėlių gaujos agresijos prieš Rusiją metu. Ten, kur yra ruošiama pigi patrankų mėsa karui už JAV karo nusikaltėlių verslo interesus, pelno padidinimą milijonų žmonių aukų sąskaita, protui ir humanizmui neturi būti vietos.

„Paklausyk, žmogaus vaike, - tarė lokys Balu, - aš tave mokiau džiunglių Įstatymo, tačiau banderlogai neturi įstatymo. Banderlogai – atstumtieji. Jie neturi savo kalbos, jie naudojasi pavogtais žodžiais. Jie nesilaiko mūsų papročių. Jie neturi atminties. Jie tvirtina, kad jie yra didinga tauta, tačiau tereikia nukristi riešutui, ir jie užmiršta savo orumą, lieka tik jų beribis troškimas atkreipti į save dėmesį džiunglėse. Jie visada ketina išsirinkti sau gaujos vadą, sukurti savo įstatymus, susigalvoti savo papročius, tačiau niekada neįgyvendina savo ketinimų.
Mes negeriame ten, kur geria banderlogai, nevaikštome jų takais, nemedžiojame kartu su jais, mes nemirštame ten, kur miršta banderlogai.

„Tiesa yra viskas, ką sako Balu apie banderlogus, - pagalvojo sau Mauglis. – Jie neturi nei Įstatymo, nei medžioklės šūkio, nei savo gaujos vado – jie be tuščių žodžių ir kibių vagies rankų neturi nieko. Jeigu mane čia nužudys arba aš mirsiu iš bado, būsiu kaltas aš pats ir niekas daugiau. Reikia grįžti į savo gimtąsias džiungles ir tai yra geriau, nei gaudyti rožinius žiedlapius kartu su banderlogais“.

Beždžionės vienu balsu tvirtino jam, kokios jos yra išmintingos, galingos ir geros, ir koks yra neprotingas Mauglis, kad nori palikti jas.

- „Mes - didžios ! Mes – laisvos! Mes nusipelnėme tik žavėjimosi mumis! Mes nusipelnėme pagyrų labiau už visas kitas džiunglių tautas. Mes visi taip sakome – reiškia tai yra Tiesa!“ – rėkė banderlogai „ (R. Kiplingas „Džiunglių knyga“)

Visi dori, sąžiningi, garbingi planetos žmonės liūdi kartu su žuvusiųjų Kemerove artimaisiais, kartu su visai Rusijos žmonėmis.

Stiprybės Jums šią sunkią valandą...

https://youtu.be/c5NcaVp2-5M