Reksas Tilersonas atvyko į Maskvą

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-04-12 17:25:43, skaitė 3330, komentavo 0

Reksas Tilersonas atvyko į Maskvą

Vyriausio JAV/NATO karo nusikaltėlių gaujos vado pasiuntinys, melagis ir aferistas Reksas Tilersonas atvyko į Maskvą ir susitiko su Rusijos užsienio reikalų ministru pasaulio diplomatijos grandu Sergejumi Lavrovu.

Prieš atvykdamas Reksas (nuo pedigri atsisakė) padarė keletą šlykščių viešų pareiškimų, kurie anglosaksišku stiliumi bando išgąsdinti Rusiją ir tokiu būdu priversti ją atsisakyti kovos prieš JAV-UK-ES-NATO karo nusikaltėlių gaujos kėslus pavergti visą pasaulį. Reptilijos iš Vakarų, ką iš jų norėti.

Susitikimo metu viena tvarte auklėta JAV žurnaliūga bandė demonstruoti savo manieras viešoje vietoje. Tai žinoma yra nepriimtina civilizuotoje Rusijoje, todėl S. Lavrovas pasidomėjo, kur auklėjamos tokios JAV žurnalistės, ta prasme, kokiame tvarte - Jeilyje, Harvarde ar dar kur nors.

Derybos teisiamos. Sunku S. Lavrovu kalbėtis su gyvuliais...

Rexas papietavo su S.Lavrovu ir išvyko CŽV šnipų-perversmininkų būstinę Maskvoje vadinamą JAV ambasada.

Sprendžiant pagal tai, kad nebuvo padarytas bendras pareiškimas ir surengta bendra spaudos konferencija, Rusija mandagiai išspyrė Reksą per duris su jankių visų chamizmu, "išskirtinumu" ir "viso pasaulio sąžine".

Lauksime S.Lavrovo, Rusijos URM pareiškimo. Ką pasakys Reksas ir jo visi NATO šuniukai, manau, yra aišku - au au au...