Kaip sukompromituojami gabūs teisėsaugininkai, kad jų vietas perimtų parsidavėliai karjeristai

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/silvi... 2017-03-10 09:09:05, skaitė 4092, komentavo 0

Kaip sukompromituojami gabūs teisėsaugininkai, kad jų vietas perimtų parsidavėliai karjeristai

Lietuvos valstybė gali sau leisti išmesti aukščiausio kalibro sąžiningus prokurorus, tyrėjus vien už tai, kad gyvenime paslydo, tai yra prisigėrė bare ir kažką ne taip suvapėjo. Generalinis prokuroras Algimantas Kliunka sunaikino begalę nusikalstamų grupuočių, o per gimtadienį bare žmogus prisigėrė ir karjerai galas.

Dėl girtumo įkliuvo ir Generalinės prokuratūros, Personalo ir teisės skyriaus vyriausiasis specialistas Marius Paužuolis, ir Vilniaus prokuroras Audrius Pėstininkas su Klaipėdos apylinkės teismo teisėju Krupavičiumi. girtas prie vairo buvo įkliuvęs ir buvęs Lietuvos aukščiausiojo teismo teisėjas Rimas Andrikis. Girtas prie vairo buvo sulaikytas ir, Lietuvos Kriminalinės policijos viršininkas Algirdas Matonis.

Galėčiau tęsti ir tęsti. Ir visgi, visas pulkas aukščiausio lygio prokurorų, teisininkų, kriminalistų buvo sulaikyti tik dėl to, kad juos įskundė su jais kartu besilinksminę jų kolegos. O pagrindo buvo, nes susikompromitavus šiems žmonėms atsilaisvino jų darbo vietos ir šias darbo vietas užėmė negabūs karjeristai, ko pasekoje nusikalstamumas Lietuvoje vėl pradėjo augti kaip ant mielių.

Bugavičiaus, Morkevičiaus neištirti nužudymai. Nežabojamas narkotikų pardavinėjimas Čigonų tabore, Kirtimuose!

Mūsų Lietuvių, Rusų, Lenkų tautybių žmonės paverčiami vergais tabore, ir jie už narkotikus vagia, plėšia, tampa zombiais, todėl, kad mūsų teisėsaugos struktūros pradeda pralaiminėti karą su nusikaltėliais. O kaip jie gali laimėti karą, jeigu atleido iš darbo tokius žmones kaip Algimantas Kliunka ar Algirdas Matonis. Tie žmonės buvo sukaupę milžinišką darbo patirtį, ir neatlaikę streso suklydo, užgėrė ir buvo išmesti lauk.

Prie jų nebūtų buvę tokių nesąmonių, kaip nevaisinga merginos paieška. Bet čia irgi veikia dvigubas faktorius. Kai kokia paprasta neturtinga kaimo mergelė yra pagrobiama ir išvežama dirbti į Anglijos, Vokietijos viešnamius, niekam neįdomu, niekas jokios paieškos neskelbia. Na gal po mėnesio, dviejų. Užtat, kai pradingo Plungės pono sūnaus mergina buvo pakeltas pats komisaras, nusiųstas pusšimtis darbuotojų šukuot miškus, o dar gražiausia, kad dėl prastų oro sąlygo į orą negalėjo pakilti gelbėjimo sraigtasparniai, už kuriuos spėju buvo permokėta dvigubai. Dvigubi standartai gerbiami skaitytojai. Panos paiešką paskelbė vos valandai nuo jos dingimo. Tai ir taip aišku, kad čia yra įsipainiojes ir pats sūnelis, tėvas ir aišku teisėsaugininkai su žurnalistais išknis viską. Bet yra šimtai dingusių žmonių, kurių dalis yra nužudyta, ir niekas nesivargina jų ieškoti.

Ta Plungės mergina bus rasta negyva už kelių dienų. Greičiausiai bus pasmaugta ir nuskandinta vandens telkinyje. Kad ji negyva – tai faktas, bet šita mirtis tai niekis to, kas įvyks jau šį savaitgalį, tarp 11-19 dienomis. Tas žmogus yra užsakytas būtent tuo laikotarpiu. Kodėl visa spauda tyli apie tai, kad Gabrielius Lanzbergis yra vienas įtariamųjų MG-Baltic byloje. Spec liudininko statusas tai įtariamasis byloje. Ir Gabrielius dalyvavo su Kurlianskiu sąmoksle, nuimant Masiulį. O Kur Masiulis ?

Ogi niekur, nes byla bus numarinta, o numarinta bus todėl, kad Masiulis negali skandinti savos sistemos žmonių. Kodėl Kėvišui nieko nėra ? Todėl, kad Kėvišas savo laiku padalino otkatus tiek Socialdemokratams tiek Konservatoriams.

Šių metų velyvą rudenį, greičiausiai Lapkritį laidosime Adamkų, kitais metais Vytautą Lanzbergį. todėl Lanzbergio statytinė Dalia Grybauskaitė su spec tarnybų pagalba stumia anūką kuo aukščiau. Konkurentams šalinti naudojamos VSD pažymos. Socialdemokratai apskritai yra mafijos junginys. Kiek Konservatorių spauda paskelbia, tai toks įspūdis, kad pas Socialdemokratus absoliučiai visi susikompromitavę.

Reikia VSD pažymos, kad negalima dirbti su slapta informacija – bus. Nori išlaikyti darbą saugumieti ? Tu neturi jokio kito pasirinkimo, kaip kurpti demaskacines istorijas. Kažkaip paslaptingai iš mano feisbuko išsitrynė publikacija apie Lanzbergį, kurią spėjo paskelbti Laurynas Ragelskis. Aš žinau, kad konservatorių programeriai spamina, o to pavyzdys, nulaužta ir uždaryta Agnė Širinskienė facebook paskyra.

Šiandien palikau Padniestrę, ir atvykau į Odesą. Tiraspolio spec tarnybų darbuotojas, mano bičiulis papasakojo apie senus laikus, kaip Juras Abromavičius su Grainio pagalba benziną ir ginklus iš Čečėnijos į Lietuva varė, o rytoj susitiksiu su vienu Ukrainiečių žvalgybininku, kuris man parodys Juknevičienės vilą Odesoje ir Aivaro Abromavičiaus milžiniškus susiprichvatizuotus žemės plotus Odesos prieigose. Šiap aš dar ir filmuoti moku, taigi jau visai greitai pamatysite kadrus iš ten, kur Konservatorių grietinėlė yra pasistačiusi didžiulius namus-Dačias. Ir tie namai pastatyti už pavogtus Europos Sąjungos struktūrinių fondų pinigus.

Gaila man prokuroro Algimanto Kliunkos. Kai gaujas triuškino, Prezidentūra jam medalius su ordinais kabino. Kai žmogus vieną vakarą bare užgėrė. Visa karjera pasibaigė.

Neturėjo taip būti. Oi neturėjo.