JAV dokumentalistų filmas apie Rusiją, Tarybų Sąjungą

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2017-03-07 16:21:19, skaitė 3543, komentavo 0

JAV dokumentalistų filmas apie Rusiją, Tarybų Sąjungą

1943 metų JAV dokumentalistų filmas apie Rusiją, Tarybų Sąjungą. Šis filmas 1944 metais buvo apdovanotas Oskaru. Šitame filme JAV , taip taip - JAV, valdžios remiami filmų kūrėjai įžūliai, bedieviškai neigia Tarybų Sąjungos įvykdytą Lietuvos okupaciją, lietuvių tautos trėmimus, arba kaip pasakytų didžiai gerbiamas istorikas anušauskas, lietuvių tautos genocidą, filme atvirai abejojama TSRS įvykdyta agresija prieš laisvas, nepriklausomas ir neatsakingas Pabaltijo šalių proamerikietiškas valdžiukes ir apskritai filmas yra siaubinga Kremliaus propaganda, pasikėsinimas į visų Lietuvos konservatorių-socdemų-liberalų-nacistų-nacionalistų-fašistų (visi jie sudaro sudaro apie 1 procentą Lietuvos gyventojų, tačiau rėkia taip, lyg būtų milijardas) nustatytus tabu, socialinius ir politinius draudimus ir žinoma į visą minėto 1 procento mitologiją, pasakas ir kitą "patriotinę" tautosaką.

Visa JAV dokumentalistų grupė ir Holivudas su jų Oskaru privalo būti nedelsiant perduoti "nešališkam, objektyviam, sąžiningam" Klaipėdos apylinkės teismui ir nuteisti, atsižvelgiant į ypatingą filme išdėstytų faktų cinizmą, žiaurumą, nepagarbą 1 procento "demokratų" jausmams, - mirties bausmei sušaudant.
Lietuvos Temidė ir demokratija nepakęs jokios žodžio laisvės, alternatyvios tiesos, skirtingos nei 1 procento "lygesnių už lygius" "patriotų" nuomonės.

Lietuvos Užsienio reikalų ministras įpareigotas pareikšti griežtą protestą Donaldui Trampui ir Holivudui dėl tokių grubių išpuolių prieš Lietuvos valdžios laisvę kaip šis baisus filmas ir pareikalaus, kad panašūs filmai būtų sudeginti Katedros aikštėje.

Tegyvuoja viena tiesa, viena tauta, vienas reichas, vienas fiureris!

Šlovė Klaipėdos prokuroratūrai, pačiai nešališkiausiai prokuratūrai Lietuvoje!

Šlovė Klaipėdos apylinkės teismui - pačiam humaniškiausiam ir demokratiškiausiam teismui pasaulyje!