Galinos Sapožnikovos knygoje tikroji "kovos už Lietuvos laisvę ir nepriklausomybę" istorija

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2016-08-17 17:06:20, skaitė 4481, komentavo 0

Galinos Sapožnikovos knygoje tikroji

Maskvoje įvyko Galinos Sapožnikovos knygos "Kas ką išdavė. Kaip buvo žudoma Tarybų Sąjunga ir kas atsitiko su tais, kurie bandė ją išgelbėti" pristatymas. Prezentacijos vaizdo įrašas čia -https://www.youtube.com/watch?v=L0USW0vEHMo.

Knygoje yra aprašomi 1991 metų sausio įvykiai ir aprašymas labai nepatiks dabartiniams Lietuvos "didvyriams", kurie sau iš tų laikų tragedijos susikrovė ne tik politinį, bet ir solidų materialinį kapitalą apgautų žmonių sąskaita.

Pagrindinė šių dienų Lietuvos grėsmė yra ne karinė įtampa regione, ir ne ekonominis sąstingis.

Pagrindinė grėsmė yra valdančiųjų aferistų baimė prieš tikrąją istoriją, tiesą apie tuometinius ir dabar vykstančius valdančiojo proamerikietiško režimo nusikaltimus, kuriuos jie teroro metodais bando paslėpti nuo tautos.

Knygos pasirodymui Lietuvos chunta bandė visais būdais sutrukdyti. Pristatymo Italijoje metu Lietuva reikalavo uždrausti tiek pačią knygos prezentaciją, tiek ir pačią knygą. Mūsų "drasuoliai" "demokratai" bijo tiesos kaip velnias kryžiaus, todėl uždraudė knygos autorei įvažiavimą į Lietuvą, kaip ir dar beveik 200 kitų žmonių, kurie gali papasakoti mūsų propagandos apkvailintiems žmonėms tiesą.

Tikėkimės, knyga greitai pasieks mūsų skaitytojus lietuviškai. Labai reikia, kadangi landsberginis melas iš tiesų kelia realią grėsmę pačiam tautos egzistavimui.