Rusijos sąlygos dėl taikos paskelbimo

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-06-14 21:14:00, skaitė 742, komentavo 6

Rusijos sąlygos dėl taikos paskelbimo

V.V. Putinas įgarsino reikalavimus pradėti taikos derybas su okrainos chuntos šeimininkais:

1. Okrainos kariai turi būti visiškai išvesti iš DLR, LLR, Chersono ir Zaporožės regionų teritorijos; Regionų statusas turi būti nustatytas tarptautinėse sutartyse.

2. Okrainos įsipareigojimas neprisijungti prie NATO;

3. Okrainos statusas - neutrali, neprisijungusi prie ES reicho ir prie NATO šutvės;

4. Demilitarizacija remiantis Stambulo susitarimais.

5. Rusų teisių gynimas okrainoje.

Jei šios sąlygos bus atmestos, atsakomybė už tolesnį kraujo praliejimą teks vakaroidams. Jei sąlygos nebus priimtos, jos ateityje bus kitokios.

P.S.

Dėl V.V. Putino pasiūlymų.

1. Akivaizdu, kad jų vakaroidai nepriims, nes jie dokumentuoja Rusijos išsikeltus Specialiosios Karinės Operacijos (SKO) tikslus ir strateginį JAV pralaimėjimą.

2. „Taikos viršūnių susitikimo“ fone tai parodys, kad iš tikrųjų karą pratęsia vakaroidiniai banditai, todėl šie pareiškimai yra dar viena „taikos viršūnių susitikimo“ „torpeda“.

3. Rusija taip parodo Pasaulio Pietų šalims, kad ji pasiūlė taiką, kurią atmes tie, kurie kalba apie „taikos viršūnių susitikimus“.

4. Iš anksto nustatomas pagrindas pretenzijoms į kitus buvusios okrainos regionus, šių sąlygų atsisakymo atveju, atsakomybę už tai perkeliant vakaroidams ir saloreichui. Kaip ir Chersonas bei Zaporožė atsirado Rusijos reikalavimuose atsisakius Stambulo, nors jie ir nebuvo įtraukti į pirminius SKO tikslus. Kiekvienas paskesnis pasiūlymas saloreichui, bus blogesnis, o ne geresnis.

5. Karas tęsis. SKO tikslai bus pasiekti karinėmis priemonėmis.

P.P.S.

Kokaino fiurerio gauja pareiškė nesutiksianti su Putino taikos sąlygomis, nes tai reikštų okrainos kapituliaciją.

Putino paskelbtas okrainos karių išvedimas iš teritorijų pasieks Rusijos karinius tikslus. Taip pasakė pagrindinis natovcų banditas Stoltenbergas Tiesą sakant, NATO atmetė Putino taikos pasiūlymus. Karas tęsis. Šis atsisakymas leis Rusijai ir toliau atkreipti dėmesį į globalių pietų šalis, kad karą kursto JAV ir NATO.

Atsakomybė už karo tęsimą teks JAV’ų bandiūgoms ir jų minjonams. Karas tęsis, o kitos taikos sąlygos okrainai bus dar blogesnės.

RUSIJA - PIRMYN!