Gruzinai tikri šaunuoliai!

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-22 20:07:00, skaitė 663, komentavo 6

Gruzinai tikri šaunuoliai!

Nuoširdžiai prisipažįstu, kad visą šį laiką neįvertinau Gruzijos valdžios.

Buvau tikras, kad jie išlies pyktį dėl Vakarų bandymų supurtyti šalį ant pribaltikos anglosaksų šestiorkių.

Jie tam iš tikrųjų turi visas priežastis – šiandien Estija Grizijai (kaip įprasta tarp pribaltikos šalių, visos ES vardu) pagrasino sankcijomis. O skristi į Tbilisį ir kalbėti opozicijos mitinge, skanduojant ten antivyriausybines skanduotes – kokios šalies užsienio reikalų ministras, be litukrijos užsienio reikalų ministro, tai sugeba?

Bet ne. Tbilisyje nusprendė nesiblaškytiir nekreipti dėmesio į anglosaksų pastumdėlius , o iš karto griebti jautį už ragų.

Kreipimesi į JAV gruzinai reikalavo nutraukti bandymus nuversti vyriausybę padedant nevyriausybinėms organizacijoms, gerbti užsienio agentų įstatymą, surašytą pagal jų pačių amerikietiško pavyzdį, liautis užsiimti šiurkščiu šantažu, taip pat įvesti bevizį režimą Gruzijos piliečiams, laisvosios prekybos režimą savo prekėmis ir investuoti į Gruzijos ekonomiką. Ir Tbilisis duoda Vašingtonui metus visa tai padaryti!

Tai stipru: nešvaistyti laiko vakaroidų marionetėms, bet nedelsiant spausti Fašingtoną.

Ir taip. Jei atsitiks kažkas, kas dar prieš keletą metų atrodė visiškai neįmanoma Gruzijoje,  ateityje tai gali būti įmanoma ir Armėnijoje, ir Moldovoje. Ir Ukrainoje.

P.S.

Kaip matome, gruzinai turi didesnes valstybingumo tradicijas nei litukrija.

P.P.S.

Nuotraukoje galite pamatyti du didžiavyrius, tikrus savo šalių patriotus. Kairėje nuotraukos pusėje-kaklaraiščių valgytojas, o dešinėje tarybinis profesorius, TSRS sugriovėjęs ir disidentas Nr.1.