Neprotaujanti valdžia lipa ant imigracijos pasekmių grėblio

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-04-23 00:58:00, skaitė 720, komentavo 10

Neprotaujanti valdžia lipa ant imigracijos pasekmių grėblio

Migracija kapitalistui - pigios darbo jėgos šaltinis. Kam vairuotojai lietuviai, reikalaujantys adekvačių atlyginimų, kai galima privežti juodaodžių vergų iš Afrikos. Kapitalistui neskauda galvą dėl to, ką valstybei reikės daryti su įkandin tų vairuotojų atvažiuosiančiais bemoksliais giminėmis, atvykstantiems iš vėlyvojo akmens amžiaus. Priminsiu, kad "baisioje"sovietinėje valstybėje vairuotojus autobusais galėjo vežioti tik aukščiausią kvalifikacijos kategoriją turintys vairuotojai. Dabar tai daro vairuotojai iš labiausiai atsilikusios visuomenės, neturintys jokios ES vairuotojo kvalifikacijos. Ne taip senai ši problema buvo liesta Opozicijos TV laidoje.

Atvykėliai iš trečiųjų šalių jau diktuoja savas taisykles Lietuvoje!

https://www.youtube.com/watch?v=40OTIfd4xgc

Laidos anonse sakoma:

"Švęsdami švento musulmonų pasninko mėnesio - Ramadano pabaigą, 2024-ų metų balandžio 10-ąją Vilniuje gyvenantys atvykėliai iš Vidurinės Azijos šalių pamaldas ir vėliau sekusias linksmybes surengė tiesiog gatvėje šalia pastato, kuriame įsikūręs islamo kultūros centras, Lietuvoje gyvenantiems musulmonams geriau žinomas kaip Vilniaus mečetė.

Tuo tarpu kitame mieste – Šiauliuose, ten, kur įsikūrusi NATO bazė, tūlas lietuvis savo sklype baigia pastatyti musulmonišką mečetę ir net neslepia, kad finansavimą per šiauliečio įsteigtą viešąją įstaigą parūpina į Lietuvą dirbti atvykę uzbekai ir tadžikai, nes jiems nepatinka, kad neturi kur melstis svetimoje šalyje. https://www.tv3.lt/naujiena/lietuva/s...

Vilniuje į radikalų grupuotes susibūrę atvykėliai iš Gudijos net nesislepia, bandysiantys „atsiimti savąjį Vilnių“, o lietuvius viešai vadina antrarūšiais. Ką reiškia šie vaizdai Lietuvos, dar vadinamos Marijos žeme, tautai?

Ar tai rodo, kad vaizdas, kuris paskutiniais metais gąsdina Vakarų Europos valstybių – pirmiausia Prancūzijos, Belgijos, Vokietijos, Švedijos miestus, kai atvykėliai iš islamo šalių Europoje piktybiškai nepaiso vietos įstatymų – jau netrukus bus įprastas ir Lietuvoje? Ar dabartinės valdžios vykdoma imigracinė politika neartina dienos, kai Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje bus pavojinga išeiti į gatvę, o atskiri miestų kvartalai virs migrantų valdomais getais, kokius matome Vakarų Europos valstybėse?

Valstybės saugumo departamentas skambina pavojaus varpais, kad į Lietuvą kartu su ekonominiais ar politiniais migrantais atvyksta ir su terorizmu siejamų asmenų bei nedraugiškų užsienio valstybių šnipų bei agentų. Vieną tokį tadžiką, Lietuvoje 2015-ais metais kažkodėl gavusį politinį prieglobstį, šiomis dienomis policijai buvo leista suimti kaip su teroristinėmis grupuotėmis susijusį asmenį. https://www.delfi.lt/news/daily/lithu...

Tik konservatorių valdomai valstybei tai – nė motais. Kartais toks vaizdas, kad dabartinių valdžioje esančių politikų misija ir yra tokia – išvyti iš Lietuvos lietuvius, o šalį užtvindyti pigia darbo jėga iš Vidurinės Azijos ir ekstremistais ar šnipais iš Baltarusijos ir Rusijos. Imigrantų skaičius Lietuvoje per pastaruosius trejetą metų pasiekė įspūdingus rodiklius. 2023-jų metų pabaigoje,

Migracijos departamento duomenimis, Lietuvoje gyveno 222 tūkstančiai užsieniečių, t.y. asmenų, neturinčių Lietuvos pilietybės! Tai sudaro 7,69 proc. visų Lietuvos gyventojų. Šis skaičius per paskutiniuosius trejus metus, t.y. nuo tada, kai į valdžią Lietuvoje atėjo konservatorių ir liberalų Vyriausybė, išaugo TRIS kartus! Tokia negailestinga migracijos statistika yra šios valdančiosios Seimo daugumos valdymo politikos pasekmė. Ir ši tendencija linkusi augti toliau. To paties Migracijos departamento duomenimis, kasmet į mūsų šalį atvyksta ir joje legaliai apgyvendinama apie 50 tūkst. užsieniečių. Oficiali migracijos statistika galima rasti čia: https://migracija.lrv.lt/lt/statistik...

Absoliuti dauguma jų – ekonominiai migrantai, į Lietuvą atvykstantys užpildyti verslo sektoriaus reikalaujamas prastai apmokamų, nekvalifikuotų darbininkų kvotas. Šiuos atvykėlius reikia suskirstyti į dvi kategorijas – atvykėliai iš slaviškų valstybių (Ukrainos, Baltarusijos ir Rusijos) bei atvykėliai iš Vidurinės Azijos valstybių (Tadžikistano, Uzbekistano, Kirgistano, Kazachstano ir kt.).

Visiškai suprantama ir pateisinama į Lietuvą atvykstantys ukrainiečiai – pastarieji bėga nuo karo baisumų, kai Rusija 2022-ais metais užpuolė nepriklausomą Ukrainą. Lietuva ištiesė pagalbos ranką pabėgėliams, tačiau pastarieji – ne ta kritinė dalis, kuri sudaro atvykstančių užsieniečių skaičių į Lietuvą. Daugiausia į Lietuvą plūsta baltarusių, rusų, kirgizų, azerbaidžaniečių, tadžikų, uzbekų, indų. Šių atvykstančiųjų asmenų kasmet didėja kartais!

Didžioji dauguma tokių imigrantų apsigyvena Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Alytaus miestuose. Vilniuje praktiškai daugumoje paslaugų teikimo vietų – kavinėse, viešajame transporte, susikalbėti valstybine lietuvių kalba su taksi vairuotoju ar picų išvežiotoju yra neįmanoma. Rusų kalbos Vilniuje šiandien daugiau nei sovietmečiu!

Kuo tai gresia Lietuvai ir lietuvių tautai? Kodėl dabartinė valdžia lankstosi ir pataikauja stambiajam verslui, nenorinčiam lietuviams mokėti didesnių atlyginimų, o pigią darbo jėgą įsivežančiam iš trečiųjų šalių? Ar nėra grėsmės, kad į Lietuvą prisileidome žmonių, keliančių rimtą grėsmę nacionaliniam ir žmonių saugumui?

Šiais itin aktualiais klausimais #OpozicijosTelevizija laidoje “Pokalbiai prie arbatos” diskutuoja laidos vedėjas KĘSTUTIS SKREBYS ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas RAMŪNAS KARBAUSKIS."

Apie imigrantų grėsmes priimančioms tautoms kalba paskutiniai imigrantų nusikaltimai Rusijoje.

Kovo mėn. 22 d. pasaulį sukrėtė baisus teroro aktas Maskvos "Crocus" centre, kur nuo keturių tadžikų teroristų rankų žuvo žuvo 144 žmonės, o 300 sužeisti.

Balandžio 17 d. Rusijoje nelegaliai gyvenantis azerbaidžianietis nužudė rusą - jis peiliu sužalojo motociklininką jo sužadėtinės akivaizdoje, nes šis paprašė jo nestatyti automobilio ant šaligatvio prie įvažiavimo. Nelegalas pasiėmė peilį ir nužudė vaikiną, tada pabėgo iš įvykio vietos. Jam pavyko nuvažiuoti į Rostovo sritį, kuri yra už 900 km nuo užpuolimo vietos. Teisėsaugininkai jį susekė Rostovo srityje ir sulaikė. Taip pat žinoma, kad pabėgti jam padėjo giminaičiai ir draugai, nešvariais būdais apsirūpinę Rusijos pilietybėmis.

https://www.youtube.com/watch?v=Zrl6Rvg3KnA

Rašytojo Levo Tolstojaus palikuonis Piotras Tolstojus, Rusijos Dūmos vicepirmininkas, apie migrantų Rusijoje įvykdytą žmogžudystę rašo Telegram kanale:

AVvXsEiZFmd8VEGKDDfuzsBUXtt60tHsyG3mYp_S92llRanAWm7FGNnF2IAoA_9JvUtBvsjhJhkN_VgBf7KPI3fhHpl4CoSCMk4PaTqPBk09XLNYCa6aIHNNj3_FtTO2jvCjvlFI7AqNuytc-EJ78PhLN0cUGozSNSmkcyQuKVXMNO8wmMeA0K-0z6IDLdSiOnWl

Per kratą įtariamojo bute šiandien naktį rasta ir paimta didelė grynųjų pinigų suma - daugiau kaip 44 mln. rublių ir 300 tūkst. JAV dolerių,

AVvXsEhb5RvWKJ-9Jly3Km4teml4j_kcTuQ9AToEHHJik_JTwIrsQTET9dhSgkWzNRmSJy_3BS4rna0WF-NfLuEg77GHLSGoTIRQS1G2Cnj55A_KhQl9r6YjmpLD_9ua2I4vzopFqJNbMLaSH1NTUgieG9KebZzK2oM7VntVRmiq3TLQb1Ktmd27y0MsANNRokOd

https://ok.ru/atmosfera161/topic/155855518310430

Migrantų nusikaltimai rekordinį lygį pasiekė Vokietijoje, kur atėjūnai padaro 44 procentus nusikaltimų, jie pernai Paryžiuje įvykdė 77 procentus išprievartavimų. Nuo imigrantų kenčia visa Europa, todėl bandoma nuo jų gintis. Efektyviausiai tai daro Vengrija, kuri kategoriškai atsisako juos priimti po centralizuoto paskirstymo.

Pirmoje šio straipsnio nuotraukoje įamžintas prieš deportaciją protestuojantis afrikietis, kuris per protestą laikė plakatą "migrantai nėra nusikaltėliai". Vėliau paaiškėjo, kad tai yra nusikaltėlis, kuris prisipažino kaltu dėl vaiko išprievartavimo po to, kai išvengė deportacijos.