Gen.V.Tutkus:"Lietuva atsisako NATO skėčio"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-02-29 21:15:00, skaitė 898, komentavo 8

Gen.V.Tutkus:

Laidos anonse sakoma:

Prancūzijos prezidentui Emanueliui Makronui pareiškus, kad neatmetama galimybė, jog į Ukrainą galėtų būti siunčiamos sausumos pajėgos iš kai kurių Europos šalių, paaiškėjo, kad tokiai galimybei Lietuvos Valstybės gynimo taryba jau yra pritarusi.
Apie tai tiesioginėje Komentaras TV laidoje buvusį Lietuvos kariuomenės vadą, atsargos generolą leitenantą Valdą Tutkų kalbina žurnalistė Giedrė Gorienė.

https://www.youtube.com/watch?v=z_Hv7ir97K8

Laidos dalyvis gen. V.Tutkus savo pasisakyme naudojo tokius žodžius:

"Neleiskim iš Lietuvos padaryti karo lauko!"

"Valstybė vedama į karą"

"Lietuva atsisako NATO skėčio"

Generolas kvietė Seimo narius atšaukti gruodžio 21 d. nutarimą dėl karių siuntimo į misiją Ukrainoje. 

Laidoje buvo profesionaliai analizuojama Lietuvos valdančiųjų veikla, atvedusi mūsų valstybę prie ribos karo su Rusija. Konstatuota, kad dabartinė valdžia negina lietuvių tautos interesų, nejaučia atsakomybės prieš juos rinkusius žmones. Reiškiama viltis, kad šiais metais vykstančiuose rinkimuose tauta pajėgs išrinkti Lietuvos valstybės patriotus, o ne svetimųjų interesus atstovaujančias marionetes.

Mano nuomone, gen.Valdas Tutkus yra vienas iš tinkamiausių mūsų tautos atstovų, galinčių prezidento poste pakeisti dabartinį prezidentą Gitaną Nausėdą, nesugebantį tinkamai atstovauti valstybei, atvedusį Lietuvą prie karo ir sunaikinimo slenksčio, įleidusį ordas lietuvai nelojalių svetimšalių, bučiuojantį svetimas vėliavas ir apdovanojantį ordinais lietuvių nekenčiančius veikėjus. 

Aš labai tikiuosi, kad "šaika" pasivadinę konservatnikai, Lietuvos naikintojai, ir jų sėbrai iš kitų sorošinių narkomanų ir liberastų šaikučių, niekada daugiau nebus išrinkti nei į Seimą, nei į Europarlamentą.