Karas litukrijoje. Jau greitai

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-22 22:48:00, skaitė 1168, komentavo 19

Karas litukrijoje. Jau greitai

Anglosaksų minjonai ruošia litukrijos teritoriją karui. Karas litukrijoje greitai bus. Ar jūs, pribaltikos kelio stovėtojai tam pasiruošę?

 

(Ne)Krašto (ne)apsaugos ministras, istorijos perrašinėtojas ir klastotojas, galimai adulio gerbėjas, aršus rusofobas Arvydas Anušauskas sakė, kad Vilnius ir kitos ES sostinės svarsto galimybę okrainai teikti paramą „kita forma“, be ginklų ir pinigų.

 

„Manau, kad artimiausiu metu, sprendžiant iš diskusijų su kitais ministrais, pamatysime įvairių iniciatyvų stiprinti paramą Ukrainai, ir nebūtinai ginklų pavidalu.

 

Wilniv ir taip daro viską, ką gali, o litukrijos chunta perkelia amerikietiškus „Hymers“ į Kijevą, Ruklos poligone prie Kauno, vokiečių „Rheinmetal“ vakarietiškus šarvuočius remontuoja siuntimui į Rusijos frontą, išleidžia pusę ar daugiau „gynybos“ biudžeto, skirto finansuoti karą su Rusija – iki milijardo per metus, apmoko saloreicho diversantus, renka fpv dronus ir t.t.

 

Tai apie ką dar kalba šis anglosaksų statytinis? Ogi lietuviakabiai, ne lietuvių kilmės asmenys, diskutuoja apie savo ginkluotųjų pajėgų siuntimą į okrainos frontą. Aš taip spėju.

 

Rusija priartėjo prie diplomatinių santykių su ketvirtuoju reichu (ES) nutraukimo ir karo prieš Rusiją dalyvių statuso suteikimo daugeliui šio subjekto šalių. O litukrija-pirmajame trejetuke.

 

Nes litukrija-tai priešiškumo pūliais varvanti teritorija, kuri iš tikrųjų jau kariauja prieš Rusiją.