Ar ne lietuvių tautai skamba Hagos varpas?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-02-20 21:10:00, skaitė 1227, komentavo 3

Ar ne lietuvių tautai skamba Hagos varpas?

"Šeštadienio vakarą Hagos mieste Nyderlanduose kilo masinis smurtas, kai šimtai siautėjančių Afrikos migrantų puolė policiją, niokojo turtą ir padeginėjo - tai scenos, kurios dar kartą išryškino visišką multikultūralizmo nesėkmę" - rašoma JAV portale Zerohedge.

Pranešama, kad smurtas įsiplieskė tarp dviejų konkuruojančių grupuočių per Eritrėjos bendruomenės "susitikimą" Hagoje, kur įsikūręs Nyderlandų parlamentas.

Eritrean African immigrants devastate The Hague and attack Dutch police. pic.twitter.com/Ns7ygY5ICK

— RadioGenoa (@RadioGenoa) February 17, 2024

"Dutch News" pranešė, kad Parlamento nariai paragino Teisingumo ministeriją nuodugniai ištirti šeštadienio vakarą Hagoje kilusias riaušes, per kurias priešiškos Eritrėjos piliečių grupės išėjo į gatves, padeginėjo automobilius ir mėtė grindinio akmenis į policiją. Trylika žmonių buvo suimti.

Iš viso per neramumus, kurie, Hagos pareigūnų teigimu, prasidėjo, kai grupė prieš vyriausybę nusiteikusių jaunuolių iš organizacijos, žinomos kaip "Brigada Nhamedu", atėjo į vakarėlių centrą, kuriame režimą palaikančios grupės rengė festivalį, buvo sužeisti aštuoni policijos pareigūnai.

Šiuo metu Nyderlanduose gyvena apie 25 000 Eritrėjos piliečių, kasmet apie 2 000 jų prašo prieglobsčio. Tūkstančiai jų atvyko į Nyderlandus gelbėdamiesi nuo pilietinio karo devintajame dešimtmetyje ir manoma, kad daugelis jų dabar palaiko Isaiasą Afewerkį, kuris valdžioje yra nuo 1993 m. Vėliau atvykusieji, kurie atvyko kaip politiniai pabėgėliai, priešinasi diktatūrai.

Sorošinė Lietuvos spauda labai džiaugiasi, kad į Lietuvą vežami darbuotojai iš Afrikos, Azijos.

LRT Vilniuje įdarbinto autobuso vairuotojo iš Ganos paklausė: "Galbūt paskatinsite savo draugus ar šeimą vėliau atvykti į Lietuvą?" Šis atsakė: "Taip, žinoma, nes Afrikoje sunku, o čia kol kas yra darbo. Vienintelė problema – kaip gauti vizą, kad galėtum atvykti. Patarčiau kreiptis į įmones, kurios čia veikia, kad jos prašytų leisti atvykti. Jei jos turi darbo vietų, tada galima atvykti iš Afrikos. Ten mes turime darbo jėgos, patyrusių žmonių, bet neturime darbo vietų, o jūs darbo vietų turite".

1702289-646569-756x425.jpg

Sveikinu Lietuvos gobšius verslininkus, kurie štai tokį verslo modelį taiko Lietuvoje. Valdžia jiems leidžia trypti valstybinės kalbos įstatymą, sumoka po 5000 eurų, Briuselis primoka valstybei už afrikiečių vežimą, o lietuviai, reikalaujantys didesnių atlyginimų, vejami iš gimtinės. Viskas tvarkoje, liks pinigų "otkatams", o Briuseliui tarnaujanti valdžia jiems atvers naujas galimybes išnaudoti lietuvius, varyti juos į emigraciją. Pinigai nekvepia. Tik varpas vis skamba ir primena Švedijos "No Go" zonas, o dabar ir Hagą, nuolatos pasikartojančius teroro aktus Paryžiuje, kuris šiais metais organizuoja Olimpines žaidynes.