Litvinizmo kiaulės jau lipa ant lietuvių Tautos altoriaus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-07 18:47:00, skaitė 866, komentavo 2

Litvinizmo kiaulės jau lipa ant lietuvių Tautos altoriaus

Lapkričio 6 d. transliuotoje LNK žinių laidoje sužinojome, kad įkandin Baltarusijos KGB mums į pasienį atgabentos Svetlanos Tichanovskajos atšliaužę backos litvinistai dabar jau viešai kėsinasi į Lietuvos sostinę Vilnių.

Liaudis sako: "Įleisk kiaulę į bažnyčią, ji ir ant altoriaus užlips." Tai šiandien ir vyksta su baltarusiais Lietuvoje. 

JAV ir DB agentūrai nepavyko Maidanas Minske. Po nepavykusio perversmo 2020 m. Baltarusijoje, tos šalies perversmininkai ir visas kitas š., mėgstantis "vakarietiškas vertybes", sugužėjo, mūsų valdžiai padedant, į Vilnių. Čia jie ėmė kurti paralelinę valstybę, visus valstybės atributus vogdami iš Lietuvos: simbolius, istoriją, ėmė kėsintis ir į Rytų Lietuvą, sostinę Vilnių ir t.t. Mano bloge yra daug straipsnių šia tema (žiūr. www.viesulas22.blogspot.com ir www.lebionka.blogspot.com).

"Prezidentė" pristatė Naujosios Baltarusijos pasą, su vyties simboliu, Himną kuriame kalbama apie Vytį, Vilnių, jų kovą už valstybingumą, Vilniuje imta kurti ginkluoti litvinistų būriai, vykdomos jų pratybos.

Mane visą laiką stebino Lietuvos valdžios vištakumas, nenoras matyti, kokio masto Lietuvos priešų būrį jie šildo savo užantyje.

Šitas valdžios vištakumas nepraeina net ir karinio konflikto su Rusija ir Baltarusija grėsmės akivaizdoje, kuomet reikėtų konsoliduoti visuomenę. O ką mes turime? Tichanovskininkų gaujos apetitai praryti Lietuvos valstybę su kiekviena diena tik auga.

LNK žinių laidoje sakoma (žiūr. mano įrašytą video siužetą):


https://youtu.be/OGLkKAZ4s2M

Aš manau, kad dėl grėsmės Lietuvos suverenitetui kalta valdančioji dauguma, kuri toleruoja litvinizmą Lietuvoje.