Rinkti(niai) priešai: negirdi, nesikalba, įžeidinėja

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-10-26 21:27:00, skaitė 581, komentavo 2

Rinkti(niai) priešai: negirdi, nesikalba, įžeidinėja

 

Rinkti(niai) Tautos priešai sau padvigubino atlyginimus, keliolika jų gauna Seimo nario ir ministrų atlyginimus. Penktadalis, gyvenančių žemiau skurdo ribos, jiems neįdomūs, todėl nutarė iš ubago atimti paskutinę lazdą, išvaryti bomžauti. Todėl jie sugalvojo naują Nekilnojamo turto mokestį. Ji buvo parengtas toks, kad elgetomis paversti daugumą Lietuvos piliečių.

Spalio 26 d. visuomenininkas Raimundas Šimaitis sukvietė piliečius į protesto mitingą prie seimo. Pasirūpino leidimu, tribūna, garso aparatūra.

Išvakarėse FB paskyroje Raimondas Šimaitis išdėstė šio ydingo "nekilnojamojo turto" mokesčio esmę:

Jūs per mažai mokate, mokėkite daugiau!

Gauna kokia močiutė 400 eurų pensijos ir dar namą turi. Moka ji už žemę, ant kurios stovi namas, bet tiek nedaug, kad niekas net nepastebi. Reikia apmokestinti namą!

Kur tai matyta, kad pensininkai ne pensionatuose, kur 1200 mėnesiui kainuoja, gyvena, o nuosavuose namuose/ butuose.

Dar kažkokie jauni nesusipratėliai susituokė, pasiėmė paskola ir nusipirko butą. Bankai pakėlė palūkanas, vyriausybė atmetė GPM lengvatą paskoliniams, o šitie parazitai, vietoje to kad grįžtų pas mamą, ar emigruotų į kokią Norvegiją, dantis sukandę ir atsisakę atostogų moka paskolą. Ne ne, šitaip negali būti, reikia, kad jie dar mokėtų nuomą už tą butą, už kurį jau moka paskolą, tik tokiu atveju mokesčių surinkėjai kuriam laikui bus patenkinti. Kol vėl pritrūks mokesčių.

Kai pakėlė akcizus, jie sakė: reikia kelius tvarkyti, todėl kuras kainuos daugiau.

Kai uždėjo dvigubus - trigubus PSD, tai čia tiems buožėms, kurie turi kelis darbus, kad kai pervargs, medicinos paslaugos jiems būtų geresnės.

Kai apmokestino parkavimą Vilniaus centre, jie sakė: įrengsime daugiau aikštelių, pinigus panaudosime keliams, šaligatviams, dviračių takams. Dabar ruošiasi apmokestinti stovėjimą vos ne visame mieste, nes trūksta pinigų geriems darbams, oi kaip trūksta.

Kai pakėlė PVM, jie sakė jog tai laikina, kol valstybėje baigsis krizė, bet krizė nesibaigė...

Jiems niekada neužteks pinigų. Biurokratai, niekada gyvenime savarankiškai neužsidirbę nei vieno euro tiesiog nesuvokia jog pinigais nelyja ir nori, tarsi pateisindami savo trumpaprotiškumą, tiesiog uždėti naują mokestį.

Kol mokyklose nėra vadovėlių, jie taško dešimtis milijonų abejotiniems projektams. Valstybėje neva trūksta pinigų, bet jėgainės jūroje, generuojančios uždarbį, stovės nemokamai. Tiesa, jėgainėms milijardą ar pusantro skirs valstybė, t.y. mes, o jas pastačius, pelną atiduos privačiam kapitalui.

Galima tęsti iki begalybės apie tai, kaip taškomi mūsų sumokėti mokesčiai. Problemai išspręsti, kiekvienai ministerijai užtektų paskirti privačios įmonės vadovą, suteikiant beveik neribotus įgaliojimus, bet leisti dirbti UAB sąlygomis, t.y. su visa baudžiamąja ir asmenine atsakomybe, ir aš jums garantuoju, kad valstybėje atsirastų pinigų perteklius. Nei vienas protingas verslininkas netaško pinigų į priekį ir nesunaudoja prabanga iš būsimo pelno, nes gyvenimas iš būsimo pelno reiškia vieną: bankrotą.

Biurokratai jau seniai praradę realybės jausmą, gali sau leisti pvz.: per NATO suvažiavimą samdyti operatorius/telekomunikatorius už 2 000 000 kai rinkos kaina 500 000 ir taip toliau, ir panašiai.

Mes jau mokame per daug mokesčių!

Jei žmogus gauna 2000 eurų atlyginimą "į rankas" tai nuo to atlyginimo 41,27% nukeliauja įvairiems mokesčiams, t.y. darbo vieta kainuoja 3364,29€. Gavęs atlyginimą, jis perka maistą, rūbus, kitus daiktus, moka už komunalinius, paslaugas, pramogas, papildomai sumokėdamas 21%. Jei turi nuosava namą, dar sumoka už žemę, nuo 0,01 procento iki 4 procentų žemės mokestinės vertės.

Jei žmogus perka automobilį, jis sumoka mistinį taršos mokestį, kai pila kurą, sumoka akcizą + PVM, jei automobilis elektrinis, sumoka krūvas visokių neaiškių dedamųjų + PVM

Į samdomą darbą einantis eilinis žmogus ~ 62-70% pajamų palieka valstybei. Bet to maža, reikia dar daugiau mokesčių!

Pamenate, mokyklose mokė, kaip senovėje baisu buvo kai žmonės pas poną lažą ėjo, kartais būdavo kad net tris dienas per savaitę. Vėliau pereita prie Činčo.

Tad žiūriu aš į tuos mūsų mokesčius, žiūriu į planus nusavinti gyvenamąjį būstą ir galvoju, dar truputis ir vergija taps norma, tik vergai nesijaus vergais. Tobula vergijos forma. Šiuolaikiniai vergai už viską mokės patys, už būstą, už rūbus, už maistą, jie suksis kaip voverės, nes reikės mokėti vis naujus ir naujus mokesčius. Beliko dar kokiam Black Rock'ui parduoti mus su visais namais, kaip kad pardavė mūsų visų Ignitį, įteisinti eutanaziją tiems, kurie nebegali dirbti ir težydi laisvė!

Spalio 26 d. protesto mitingas dėl "Nekilnojamojo turto mokesčio", darančio mus bomžais (mitingo fragmentas).

https://youtu.be/uKOUYwOB7as

Tuo metu Seime, ten vykusios Vyriausybės valandos metu, premjerė Ingrida Šimonytė į jai seimo nario Dainiaus Kepenio klausimą "ar susitiks su protestuotojais prie seimo" taip ir neatsakė. 

Dainius Kepenis FB paskyroje parašė: 

Šiuo metu už Seimo langų - tūkstančiai protestuojančių žmonių, kurie nenori būti, tikrąja to žodžio prasme, išbuožinti! Pasiūliau Premjerei Ingridai Šimonytei išeiti susitikti su žmonėmis. Nebijoti. Prieš du metus kai vyko protestai prie Seimo, irgi kviečiau Premjerę išeiti pasikalbėti su žmonėmis - neišėjo.

Kodėl nenorima kalbėtis su žmonėmis?

https://www.facebook.com/DainiusKepenls/videos/685931503600886

Mano nuomone, nėra ribų šios pačios bukiausios  ir arogantiškiausios per tris atkurtos Lietuvos valstybės dešimtmečius premjerės  cinizmui. Ypač liūdni šios nevykėlės valdymo rezultatai: valstybė praskolinta, išparduodama, gyventojai skursta, keičiama valstybės tautinė gyventojų sudėtis, griaunama sveikatos apsauga, mokslas, švietimas, tvirkinami vaikai, Lietuva išmiršta ir emigruoja.

LDiena.lt Mitingo tiesioginės transliacijos įrašą galite pamatyti kanale "Pokalbiai iš virtuvės":

https://youtube.com/live/wbkU5xQOXmo