Prof. Anatolij Livri: Svetlanos Tichanovskajos jaunystė prabėgo Airijoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-10-21 19:46:00, skaitė 546, komentavo 3

Prof. Anatolij Livri: Svetlanos Tichanovskajos jaunystė prabėgo Airijoje

Ką mes žinome apie Svetlanos Tichanovskos biografiją?

Wikipedia rašo:

Sviatlana Cichanouskaja (arba Svetlana Tichanovskaja) (blrs. Святлана Ціханоўская, g. 1982 m. rugsėjo 11 d. Mikaševičuose) – Baltarusijos aktyvistė, politikė. 2020 m. Baltarusijos prezidento rinkimų kandidatė, nuo 1994 m. prezidento pareigas einančio A. Lukašenkai oponentė.

Biografija: Mikaševičuose baigė vidurinę mokyklą. Nuo 2000 m. studijavo anglų ir vokiečių k. pedagogiką Mozyro valstybiniame pedagoginiame universitete. Po studijų dirbo anglų kalbos mokytoja[2][3] ir vertėja.[4] Keletą vasarų dirbo vertėja Airijoje, organizacijoje Chernobyl Children’s Life Line.[5] Prieš tapdama politike, dirbo mokytoja. Vyras – Baltarusijos aktyvistas, Youtube kanalo vedėjas Sergejus Cichanouskis, suimtas prieš pat 2020 m. prezidento rinkimus. (…)

Atsargos generolo leitenanto Valdo Tutkaus žodžiais, Baltarusijos KGB atvežė ją prie Lietuvos pasienio ir čia paleido. 

2020 m. rugsėjo 10 d. Lietuvos Seimas vienbalsiai priėmė rezoliuciją „Dėl neteisėtos ir primetamos Rusijos sąjungos Baltarusijai“, už kurią balsavo 91 parlamentaras.

Rezoliucijoje „Dėl neteisėtos ir primetamos Rusijos sąjungos Baltarusijai“ reikalaujama Rusijos valdžios nesikišti į Baltarusijos vidaus ir užsienio politiką, Aleksandras Lukašenka laikomas neteisėtu prezidentu, o Svetlana Tichanovskaja – teisėta prezidente.

Šiuo metu „Nepriklausomos Baltarusijos prezidentė“ reziduoja Vilniuje, turi savo oficialų portalą https://tsikhanouskaya.org/ru/, sukūrė savo ministrų kabinetą, spausdina savo neegzistuojančios valstybės pasus, sukūrė jos Konstituciją, kurioje patvirtino vėliavą, Vyti, kaip šios valstybės herbą, dar du senovinės Lietuvos valstybės Vyčio atvaizdus, Himną, kuriame apdainuojami baltarusių Aušros vartai ir kiti iš lietuvių Tautos jos vyriausybės vagiami simboliai. Baltarusių vienijimui pasitelkta nacistinė „litvinizmo“ ideologija, pagal kurią mes, lietuviai, gyvenantys Lietuvos valstybėje ir kalbantys viena seniausių pasaulio kalbų – atėjūnai, žmudzinai, „untermesch“, o šitie aplemkėję rusėnai ir suslavinti lietuviai – tikrieji „litvinai“, Vilniaus ir kitų Lietuvos žemių šeimininkai. 

Pasak pretendento į Lietuvos Prezidento postą gen.V.Tutkaus, tokiems geriausiai būtų išvykti iš Lietuvos. Apie destruktyvią litvinistų veiklą esu ne kartą rašęs. Publikacijų sąrašas čia.

Žydų tautybės buvęs Sorbonos universiteto profesorius, rašytojas, filosofas ir politologas Anatolijus Livri prieš kelias dienas pasakojo Baltarusijos Youtube kanalui apie Prancūzijos akademinio elito degradaciją, kaip yra ruošiami ES valstybių "lyderiai", kurie negina savo valstybių interesų. Paminėta niekieno nerinkta EK pirmininkė Uršulė Fon der Layen. Prof. Anatolijus Livri papasakojo ir apie Wikipedijose neskelbiamus Svetlanos Tichanovskajos biografijos puslapius.


https://www.youtube.com/watch?v=hbyHJJ3RRnU

Ar planeta atsidūrė ant Trečiojo pasaulinio karo slenksčio? Kokie krizės Artimuosiuose Rytuose scenarijai? Kas negerai su Prancūzijos elitu? Kas yra politiniai demagogai? Ar Vakarų šalys vėl taiko dvigubus standartus?

Prof. Anatolijus Livri pasakoja:

16:50 Sukūrėme nuo mažų dienų politikus, kaip ideologus, kaip fanatikus. Kas vyksta Baltarusijoje tai labai svarbus momentas. Tai, kaip buvo sukurta marionetė Tichanovskaja. Tai yra 1994 metais ji atsidūrė Airijos mokykloje. Ir išbuvo ten, žodžiais žinomo Airijos finansisto ją priėmusio, kaip Černobylio vaikų paramos gavėja, ji išbuvo ten daug metų.

Kai jūs analizuojate tokius pseudo inteligentus, ji buvo išauklėta dvasia šio fanatizmo, neapykantos visoms baltoms vakarų tautoms. Daugumą jų pas mus vakaruose jau „normalizavo“. Dabar jie užsiima tuo, kaip juos išauklėjo. Tam tikra fanatiška destrukcija savo pasaulio. Jiems nelieka laiko. kad būti valstybės veikėjais.

Prof. Anatolijus Livri nuo 2010 m. rugsėjo 1 d. Anatolijus Livri dėsto Nicos - Sofijos Antipolio universiteto Slavistikos fakultete