Labasų skaldyk ir valdyk nelietuvius taktika Vilno rajone

Autorius: Galvijas Ramanauskas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-29 02:32:00, skaitė 413, komentavo 8

Labasų skaldyk ir valdyk nelietuvius taktika Vilno rajone

Brangiai apmokamos LRT prostitutės nepaliauja pigiai džiaugtis Duchnievičo pergale Vilno rajono rinkimose.

Aleksandra Ketlerienė:

Kai žmonės iš Lietuvos ar kitur žiūrėjo į abu kandidatus į Vilniaus rajono merus, jie matė naujos kartos lenkus, užaugusius Lietuvoje, puikiai kalbančius lietuviškai. Ir tai, mano nuomone, didžiausia pergalė Vilniaus rajonui ir visai Lietuvai.

Ja ja, puikiai kalbančius lietuviškai. Bet nepakankamai puikiai, kad įsidarbintų LRT, VSD, LK?

Rima Urbonaitė:

Lietuvos šaulių sąjungos (sukarintos organizacijos) nariai, kurie, kaip vertino balsavusieji, darė psichologinį spaudimą ir kėlė baimę lenkų tautinei mažumai priklausantiems asmenims“. Kas gali paaiškinti, dėl kokių priežasčių žmonių reagavimas į šaulius priklauso nuo tautybės?

Vos prieš keletą mėnesių labasai dristalyno dėl karių Xersono referendume. Šauliai - labasų nacistų paramilitarna organizacija, buvo atvaryta į Vilno rajono rinkimus, kad pultų, harasintų ir kitaip disenfrančaizintų nelietuvius nuo rinkimų. Be abejo, tai nebuvo policijos pagalbos prašymas. Policija Vilno rajone nebūtų efektyvi, nes joje dirba nemažai nelietuvių. Šaulius sudaro 99.99% etniniai labasai ir juos kontroliuoja labasų padugnės iš lianzbergų klano vyriausybės. Būtent jie juos ten atsiuntė ir su iš anksto žinoma užduotimi - harasinti, pulti ir disenfrančaizinti.

Bet esmė ne tame. Esmė, kad nelietuviai iš viso neturėtų dalyvauti labasų rinkimuose. Nes labasų čia neturėtų būti nė kvapo. Labasai Vilno regione yra CCCP okupacijos pasekmė ir privalo grįžti į Lietuvą. Tai reiškia jokių labasų paminklų, toponimų ir pačių labasų ir jų sham rinkimų. Visas šitas kompostas turėtų balasuoti rinkimuose kur nors pas save Kėdainiuose, Birštone, Panevėžyje ar kitame čigonyne.

Balsuoti už su labasais kolaboruojančius nėra prasmės. Tai tik death by thousand cuts, salami slicing tactics, skaldyk ir valdyk.

Priešinkis labasų okupacijai.