Prisidengdami Ukrainos tragedija ir propagandos dūmais konservatoriai kovoja dėl šiltų vietų valstybės tarnyboje.

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://www.facebook.com/algim... 2023-03-16 15:15:00, skaitė 449, komentavo 1

Prisidengdami Ukrainos tragedija ir propagandos dūmais  konservatoriai kovoja dėl šiltų vietų valstybės tarnyboje.

Prisidengiant Ukrainos tautos tragedija ir isteriškos propagandos dūmais toliau vyksta ne tik bet kokios žodžio laisvės dusinimas. Tęsiama galutinė ir sprendžiamoji šventųjų konservatorių kova dėl šiltų vietų valstybės tarnyboje.

Ir ne šiaip dėl įtakos postų, o dėl asmeninių pasipelnymo naudų, aukštiems ir aukštoms laikinųjų Lietuvos teritorijos administratorių žmogystoms užimant pelningas vietas.

Vos ne kasdien lenda ylos. Štai Nacionalinė mokėjimų agentūra - per ją per metus paskirstoma po 1 milijardą ES paramos žemės ūkiui lėšų. Viena geriausių valdiškų šėryklų. Žemės ūkio ministras K.Navickas niekaip negali atsikratyti NMA vadovo A.Muzikevičiaus.

Ko nedarė - iš siūlė super apmokamas pareigas Dubajuje, o nepavykus - užsiėmė baisiu mobingu, o tas - nei už ką. Gerai turi byčas, ne kitaip. Įdomiausia, kad tas žmogus, kurį norima žūt būt pasodint į NMA šėryklos vadu yra kas? Na, iš trijų kartų?

Bingo - tai finansų ministrės, didelės konservatorės ir labai išmanios bukalaurės, kuri užsiima politine savižudybe - prieš rinkimus, prasidėjusios bankų, ekonominės ir politinės krizės metu, karo Europoje metu slapta siūlo mokesčių didinimo reformą - Gintarės Skaistės vyras Audrius Skaistys.

Na reikia juk šeimynai susitvarkyti reikalus, mažu neišrinks, kas tada, kaip reiks gyventi? Į Vilniaus tarybą Audriuką su konserais jau išrinko, bet ten ką uždirbsi, reikia juk turėti gyvenime didelį tikslą. O kas gi vykdo tą K.Navicko mobingą ir dabartinio NMA vadovo išėdimo iš šilto krėslo operaciją?

Nagi kitas konservatorių stumiamas žmogus, jo patarėjas R.Petrašiūnas, išmestas iš VSD, kur užsiėmė "slaptų pažymų" rašymu - na tų, žinot, kuriomis susidorojama su neįtinkančiais pareigūnais ar firmomis. Rašė jas bachūras beveik išimtinai energetikos ir aplinkosaugos tūzų interesams ir tiek ir taip prirašė, kad net D.Jauniškis nebeapsikentė ir išgrūdo vaikiną lauk.

Na, vaikinas neprapuls - dabar dirba vienoje tokioje valstybės įmonėje, tikrina darbuotojų patikimumą, nors ir neturi teisės dirbti su slapta informacija, bet, matyt, buvę ryšiai VSD niekur nedingo, paskambina kolegoms ir išsiaiškina apie ką reikia ką reikia.

Įmonė, priglaudusi išmestą iš VSD pažymų rašeivą yra pavaldi to energetinio voratinklio, kurio dalyviams ir buvo rašomos pažymos, vadovui - energetikos ministrui D.Kreiviui. Savi priglaudžia saviškius, ypač daug žinančius.

Tai, kad šie galai lenda net per delfius, rodo tą faktą, kad prasidėjo kova po kilimu dėl šiltų postų, kurioje dalyvauja ir specialiosios tarnybos. Viena grupuotė priklauso konservatoriams, kita - laviruoti bandančiam D.Jauniškiui, trečia - neabejotinai su nauja žvalgybine informacija į ringą iššokusiam S.Skverneliui.

O konservatorių kirminai su savo sutuoktiniais ir švogeriais stengiasi susisukti į saugius, šiltus kokonus - tikisi sulaukę geresnių laikų išskristi plaštakėmis. Tai toks valstybinis draudimas nuo galimos nesėkmės rinkimuose. Lauksime naujienų iš vidinio fronto.