Baltarusijos Respublikoje buvo sučiuptas saloreicho teroristas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-03-07 20:16:00, skaitė 419, komentavo 11

Baltarusijos Respublikoje buvo sučiuptas saloreicho teroristas

Aleksandras Grigorjevičius Lukašenka paskelbė, kad Baltarusijos „kruvinoji“ KGB sulaikė teroristą, kuris paleido dronus Machulishchi aerodrome.

Personažas kurį laiką slapstėsi, bet nuo čekistų pasislėpti nesugebėjo. Tikėtina, kad kvailį užverbavo Okrainos specialiosios tarnybos. Atakos objektas buvo AWACS A-50, kuris buvo aerodrome.

Įvykus teroristiniam aktui, bčb gaivalas paskelbė, kad lėktuvas buvo apgadintas, o jį atkurti prireiks beveik metų. Tada tinkle pasirodė vaizdo įrašas, kuriame dronas nusileidžia ant A-50 AWACS ir įrašas baigiasi.

Šiandien Aleksandras Grigorjevičius Lukašenka paskelbė apie teroro akto vykdytojo, gimusio Krivoj Roge, Krymo gyventojo, sulaikymą.

Ten jis gavo Rusijos pilietybę, lygiagrečiai liko saloreicho pasas. Tipiška situacija Ukrainos SBU agentams. 2014 metais jis buvo užverbuotasSBU, jis buvo apmokytas netoli Kijevo, kur išmoko gaminti sprogstamuosius užtaisus.

Dėl teroro akto įvykdymo būdo Prezidentas jau iš dalies išsakė informaciją apie „nedidelį droną“. Lėktuvas beveik nebuvo apgadintas, išskyrus nedidelius korpuso pažeidimus.

Suėmimo metu visas teroristo didvyriškumas kažkur dingo, o pirmoji jo frazė buvo žodžiai: „Tik nežudykite, aš jums viską pasakysiu“.

Žinoma, jis turės tam laiko. Labai daug laiko.

Didžiulė pagarba Baltarusijos saugumo pajėgoms! Broliai, dirbkite!

P.S.

Beje,kaip sakė Aleksandras Grigorjevičius Lukašenka, Baltarusijoje taip pat buvo sulaikyta daugiau nei 20 atakos prieš lėktuvą A-50 dalyvių. Oho. bet juk čia juk visa banditų šaika....

Stalino laikais jie buvo vadinami kenkėjais. Tačiau jau 30 metų liberalai mums atkakliai kartojo, kad kenkėjų niekada nebuvo. Visos nekaltos aukos. Visi tie, kurie buvo apkaltinti dirbant užsienio žvalgybai, niekada jiems nedirbo. Pats gyvenimas ir mūsų pačių realybė viską sustato į savo vietas. Diversantai – teroristai, jie yra Tėvynės išdavikai, puola Briansko sritį. Kenkėjai Baltarusijoje bandė užpulti ir sugadinti orlaivį.