Kas tas Benkunskas? Vilnius nusipelno tokio likimo?

Autorius: Linas Šalna Šaltinis: https://www.facebook.com/linas... 2023-03-06 23:48:00, skaitė 559, komentavo 9

Kas tas Benkunskas? Vilnius nusipelno tokio likimo?

Kas tas Benkunskas..? Vilnius nusipelno tokio likimo?

Liberalizmo marui atsitraukiant periferijoje - rutininis kvailinimo triumfas Vilniuje.

Turim tikėti, kad trečdalis paviršium plaukiančių iš atėjusių į rinkimus vilniečių, nepaisant visų konservų valdymo absurdų, skandalų ir moralės bankrotų, po "zovu serdca i prikazu partii" balsus atidavė Šimašiaus parankiniui, atsakingam už enegetiką (energija brango dvigubai) pilkam komandų vykdytojui su TS-LKD antpečiais, kuris pergalės atveju žada formuoti komercinę koaliciją kartu su.. galu varomais ir socdomkratais. Šmikis tikras, kad Raskevičiaus šobla savo balsus atiduos jam. LGBT - konservatoriui.. Pasakykit kas nors iš apkvailintųjų - ar yra vertybiškai ir ideologiškai tolimesnių planetų nei konservatizmas, krikščionybė ir LGBT ar socialdemokratija? Juolab, tas tipelis šįryt jau ėmė atsižegnoti nuo duotų pažadų, pvz. atstatyti subjaurotas sostinės gatves..

Toliau atkasant mažesnes blogybes, beliks eiti ir išrinkti meru seną blogą, bet ne tiek tragišką kaip "konservatorių" biorobotas..

P.S. Vakar ne veltui skubėjau iš pajūrio, jusdamas, kad kiti mažieji neturi jokių šansų, 19.50 suspėjau reitinguoti penkis NS žmones, iš kurių 3 su visu V. Sinica ir pateko į savivaldybės tarybą. Sveikinimai!

Vienintelė padorumo ir vertybiškumo viltis Vilniaus valdyme.