Lietuvoje judama link smurto prieš nelietuvius

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lrt.lt/mediateka/i... 2023-03-01 03:40:00, skaitė 563, komentavo 21

Lietuvoje judama link smurto prieš nelietuvius

Šiandien LR prezidentas Gitanas Nausėda išvadino dalį LR piliečių vatinukais.

Prie jau begalės influenserių, žinomų lietuvių visuomenės narių ir kultūros veikėjų prisidėjo ne tik prezidentas, bet ir Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas, "komikas" Paulius Ambrazevičius, VU TSPMI politologas Nerijus Maliukevičius.

Anušauskas, tanką atsiboginęs į Vilnių, o ne kurį nors lietuvių miestą, pvz Kauną, kur jis tyliai ir nepastebimai dulkėtų, labai sėkmingai sugebėjo keletą kartų padidinti neapykantos lygį.

Jei dar prieš porą dienų viskas buvo stabiliai blogai, tai dabar neapykantos lygis peršoko ukrainiečių lygį 2014 metais. Ukrainiečiai savo epopėją pradėjo kai maidano buduliai pradėjo kišti vatnikus į šiukšliadėžes. Lietuvoje viskas atvirkščiai. Taktą čia užduoda įtakingiausi lietuvių tautos nariai. Dabar vatnikais vadinami rusakalbiai ne tik bijos susidorojimo gatvėje, bet ir negalės kreiptis į policiją, nes policija yra prieš juos.

Tai yra visiškas galas. Smurtas prieš nelietuvius yra neišvengiamas.

LR prezidentas Gitanas Nausėda:

Jo [tanko] reikėjo, kad pamatytume tuos „vatinukus“, kurie dabar ten lankosi, gėlytes neša, maldas organizuoja. Labai gera išgryninti ir pamatyti, kas yra kas Lietuvoje

Paulius Ambrazevičius:

Mano nuomonė griežta, reikia tokius žmones konfrontoti, atimti gėles, paimti gėles jei jos numestos, mest, ir parodyti, kad jie nėra čia laukiami, ir kad jeigu jau taip patinka ta Rusija tegul varo ten ir gyvena. Aš labai noriu visus paskatinti, paraginti, jei pamatysite ką nors dedančius gėles ar kažką tokio, nu nebijokite, jie jūsų labiau bijo. Jie bijo tų žmonių kurių pusėje yra tiesa ir viskas. Aš siūlau konfrontuoti, atimti gėles, ką jie padarys? jie nieko nepadarys. Dažniausiai patys pradeda filmuoti ką inkriminuos save. Reikia prieš juos eiti ir viskas. Labai toks propogandinis Rusijai momentas, kad jie va žiūrėkite deda žmonės gėles, vadinas palaiko Rusiją, palaiko karą ir pan. Čia irgi vienas iš tų dalykų, kodėl man atrodo reikia juos konfrontuoti, iš karto rinkti gėles ir vyti juos, kad jie nekurtų to naratyvo, kad čia pas mus tą kara Rusijos baisiai kas nors palaiko.

Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas:

Neleiskim vatagalviams lįsti į dienos šviesą ir patogiai jaustis Vilniaus širdyje.

VU TSPMI politologas Nerijus Maliukevičius:

Visų pirma, žvelgti į taip kaip į savotišką informacijos surinkimo galimybę. Galimybę pamatyti, kokie yra tų Vladimiro Putino simpatikų laukai, kas tai yra per veikėjai. O tie, kurie garbina karo nusikaltėlius, reikia tą informaciją rinkti ir žinoti

Dabar jau lietuviai negalės atsimazinti, kad žudynes organizavo NATO, vokiečiai ar amerikiečiai. Žudynes aktyviai skatina visų sluoksnių lietuviai, nuo budulių iki paties prezidento. Tai yra nusikaltimas prieš žmoniją. Ir tikėkimes, kad lietuviai už tai gaus atpildą.