Istorija apie samdinę-modelį iš Brazilijos

Autorius: Fašizmui ir nacizmui NE! Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-02-27 21:45:00, skaitė 346, komentavo 4

Istorija apie samdinę-modelį iš Brazilijos

2022 metų birželio 30 dieną, Charkovo srityje, buvo likviduota Brazilijos samdinė Talita do Valle. Prieš atvykdama į Okrainą, Talita dalyvavo misijose prieš ISIS* Irake ir Sirijoje.

Talita do Valle gimė 1979 m. Brazilijoje. Jaunystėje, pasak pažįstamų, ji svajojo tapti garsiu modeliu ir aktore – dalyvavo madų šou ir pokalbių šou, pavyzdžiui, šou „Bakalauras“, vaidino teatre. Baigusi teisininko studijas, Talita išvyko į Iraką. Artimuosiuose Rytuose ji esą norėjo dirbti JT imigrantų ir pabėgėlių teisių komisijoje, bet kažkodėl įstojo į Kurdistano armiją medicinos sesele, o vėliau tapo snaipere.

2022 metų gegužę Talita, kaip prisimena artimieji, pradėjo ruoštis kelionei į saloreichą. Ji netgi pakvietė brolį „savanoriauti“ kartu su ja karo zonoje. Tačiau jis atsisakė rizikuoti savo gyvybe. Birželio pradžioje moteris pasirašė sutartį su Tarptautiniu Okrainos legionu. Dalinyje brazilė buvo atsakinga už snaiperių priedangą Okrainos karių traukimosi metu.

Talita buvo denacifikuota praėjus trims savaitėms po atvykimo į Okrainą, birželio 30 d., netoli Charkovo. Tą dieną Rusijos kariai pradėjo didžiulę raketų ataką prieš saloreicho kovotojų įtvirtintas pozicijas. Patalpoje, kurioje buvo snaiperė, įgriuvo lubos ir kilo gaisras. 41 metų brazilų samdinys Douglas Burigo bandė ištraukti savo tautietę iš ugnies, bet galiausiai su ja ir pats sudegė.

Denacifikuota.