Oleg Surajev: Balsuot yra už ką

Autorius: Oleg Surajev Šaltinis: https://www.facebook.com/suraj... 2023-02-27 14:19:00, skaitė 437, komentavo 9

Oleg Surajev: Balsuot yra už ką

Visiems nusivylusiems ir nežinantiems už ką balsuoti savivaldos rinkimuose, turiu jums tokią trumpą atmintinę:

- Lietuvos politika - tai skirtingos kortų kaladės. Konstruktyvių žmonių yra šiose partijose: Liberai, TS-LKD, Laisvės Partija, LSDP (taip) ir net pas Skvernelį keli padorūs žmonės yra (ne, tai nėra Lukas Savickas). Būti idealistais ir neiti balsuoti, nes nėra idealios nesusitepusios partijos, yra absurdas. Tai kelias zuokams, matijošaičiams, žemaitaičiams ir majauskams į troną.

- Taip, Majauskas yra netinkamas nei Vilniuje, nei Seime. Jis populistas, tik dar nepraėjo pakankamai laiko ir nėra tokių jau atvirų kriminalų kaip pas Zuoką. Bet geriausias pavyzdys apie Majauską - jis eina į rinkimus be komiteto, kaip meras gali veikti be Tarybos? Niekaip. Todėl balsuoti už Majauską Vilniuje matematiškai yra sudegint savo biuletenį.

- Konkrečiai kokia turi būti strategija Vilniuje ir kodėl Zuokas yra nusikaltėlis parašysiu rytoj. Zuokas yra teistas ir turi krūvą skeletų spintoje, kur mes lįst jau trečius rinkimus nenorim, bet matyt teks, nes rinkėjai turi žuvytės atmintį. Aš padarysiu dar video apie Zuoką, nepagailėsiu laiko ir jėgų, nors dalykas čia nedėkingas: padedi Ukrainai - visi tau dėkoja, jau trečius rinkimus kovoji prieš Zuoką - gauni tik šūdų krūvą ir nepatenkintų morozų neapykantą, bet nieko, myliu aš viešą erdvę.

- Balsuot yra už ką. Taip pat parodysiu penkis padorius kandidatus į tarybą kiekvienoje partijoj (liberalai, laisvės partija, konservatoriai, soc.demai). Lenkai-tomaševskiniai, darbiečiai, marginalai, zuokai, matijošaičiai - čia vėžys. Šiaip politikoje turim gan liūdną vaizdą, beveik niekas iš normalių žmonių ten neina dėl algos, reputacijos ir prasmės klausimų - įvertinus dalykus neapsimoka. Nebent eini vat kaip Žemaitaitis - nieko nemoki, niekur neturi kompetencijos ir esi kalbanti papūga. Arba zuokas - zuokas eina vogt, matijošaitis eina vogt.

Tai neatsijunkit, kam įdomu palaikinkit postą, parašysiu ryt detaliai visus faktus, nes matau, žmonės nenori gyvent geriau, nori balsuot refleksais.