Šalia buvusio Clintono padėjėjo Marko Middletono kūno aptiktas šautuvas: Nauja ataskaita

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://nypost.com/2023/02/23/... 2023-02-25 11:12:00, skaitė 393, komentavo 1

Šalia buvusio Clintono padėjėjo Marko Middletono kūno aptiktas šautuvas: Nauja ataskaita

Šią savaitę pareigūnai pranešė, kad, nepaisant pirminių pranešimų, prie pernai nusižudžiusio su Jeffrey Epsteinu siejamo buvusio Clintono padėjėjo kūno buvo rastas šautuvas.

Naujame dokumentų rinkinyje, kurį gavo laikraštis "Daily Mail", teigiama, kad 12-ojo kalibro "Stoeger" šratinis šautuvas buvo už 30 pėdų nuo Marko Middletono kūno, kai jis 2022 m. gegužės 7 d. buvo rastas negyvas Heiferio rančoje Perivilyje, Arkanzaso valstijoje.

Remdamasi vakar paskelbtu pirminiu pranešimu, leidinys anksčiau teigė, kad įvykio vietoje ginklo nebuvo. Papildomuose dokumentuose, kuriuos parašė seržantas Keenanas Karteris, taip pat išsamiai aprašoma, kaip ilgai 59 m. Middletonas stengėsi, kad jo bandymas nusižudyti būtų sėkmingas: jis stovėjo ant suoliuko ir ant kaklo buvo užrišęs elektros laidą, kol galiausiai nusišovė sau į krūtinę.

"Manoma, kad M. Middletonas paspaudė šaunamojo ginklo gaiduką, kad šis iššovė ir pataikė jam į krūtinę, o tada jis nukrito nuo suolo, todėl prailgintuvas užsitraukė ir nutraukė kvėpavimą", - rašoma ataskaitoje.

Likus vos kelioms akimirkoms iki mirties, HVAC verslininkas, kuris dešimtojo dešimtmečio pradžioje dirbo specialiuoju prezidento Billo Clintono patarėju ir personalo vadovo Thomo F. "Macko" McLarty padėjėju, savo žmonai Rhea parašė SMS žinutę, kad rado "puikią vietą, kur galima išsimiegoti saulėje".

"Tu esi puiki mama ir žmona, mažyte", - tariamai rašė jis Rėjai, su kuria turi dvi jaunas suaugusias dukteris.

"Prašau, būk šiandien laiminga ir pasimėgauk saule. Tai padės tau jaustis geriau. Aš tave myliu."

Žinutę jis užbaigė širdies emodži. Middletono kūnas buvo aptiktas tą pačią popietę, kai rančos darbuotojas Ianas Petersas pastebėjo, kad jo visureigis jau kelias valandas stovi stovėjimo aikštelėje. Pasak pranešimų, kuriuos matė "Daily Mail", prieš aptikdami kūną policininkai Middletono automobilyje rado pistoleto dėtuvę ir tris šovinius.

"Nuėjau į netoliese esantį taką į pietus, tada išgirdau savo kolegą... šaukiantis pagalbos", - apie šiurpų radinį pasakojo Petersas.

"Pribėgau prie jos ir pamačiau, kad pareigūnai juda link tos vietos, kur ji buvo - ji rodė į apžvalgos aikštelę... klausdama: 'Ar tai žmogus? Ar tai kūnas?" 

Karterio ataskaitoje teigiama, kad pareigūnai nustatė, jog pistoletas nuo Middleton kūno buvo numestas dėl atatrankos ir kampo nuo žemės.

"Šis pareigūnas nerado jokių įrodymų, kurie rodytų, kad įvykio vietoje kartu su J. Middletonu būtų buvęs dar kas nors, ar kokių nors įrodymų, kad įvyko kokia nors kova ir ar muštynės", - rašė J. Carteris.

Remdamasis tuo, kad Middletono kūne nebuvo kraujo, seržantas tęsė, kad dviejų vaikų tėvas greičiausiai mirė per kelias sekundes. Ataskaitoje taip pat pateikiamos koronerio Teodoro Brauno (Theodore Brown) pastabos, kuriose teigiama, kad Middletonas sirgo depresija, ir oficialiai mirtis kvalifikuojama kaip savižudybė.

Pirminiai "Daily Mail" teiginiai, kad K. Middleton mirtis įvyko dėl savęs pačios, nors įvykio vietoje nebuvo rasta jokio ginklo, iškart sukėlė įtarimų, susijusių su kraštutinių dešiniųjų sąmokslo teorija "Clinton kūnų skaičius". Perdėtą mintį, kad K. Middletonas buvo Clintonų taikinys, sustiprino jo ryšiai su pedofilu E. Epsteinu: Prieš pasitraukdamas iš politikos 1995 m., Middletonas pasirašė sekso maniakui į Baltuosius rūmus septynis iš 17 kartų, kai šis lankėsi rezidencijoje, teigė "Daily Mail". Be to, kaip pranešama, jis skraide liūdnai pagarsėjusiu Epšteino lėktuvu "Lolita Express".

Pedofilu dokumentika online

https://filmux.to/10681-jeffris-epsteinas-purvinai-turtingas-1-sezonas.html