Vokietijos spauda aptaria "Pfizer" vakcinų bandymų sukčiavimą. Ar bus "Covid Atpildas"?

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://igorchudov.substack.co... 2023-02-18 22:19:00, skaitė 317, komentavo 1

Vokietijos spauda aptaria

"Pfizer" sukčiavimas" dabar atvirai aptariamas pagrindinėje nacionalinėje spaudoje

Esu maloniai nustebintas, kad pagrindiniame Vokietijos leidinyje "Die Welt" atvirai teigiama, jog "Pfizer COVID" vakcinos klinikiniuose tyrimuose buvo daug sukčiavimo atvejų. (nemokama nuoroda į vokiečių kalbą, PDF su vertimu į anglų kalbą) Koks pokytis!

Straipsnyje aiškinama, kad "Pfizer" iš "Covid" vakcinos tyrimo pašalino daug pacientų, kuriems pasireiškė nepageidaujami reiškiniai. Jame taip pat pateikiami "Pfizer" tiriamųjų, kurių mirtys buvo nuslėptos, pavyzdžiai. Viena iš "Die Welt" aprašytų aukų yra "Pfizer" subjektas C4591001 1162 11621327, kurio istoriją atskleidžiau 2022 m. liepą.

WELT turi dokumentus, pagal kuriuos pacientas Nr. 11621327 rastas miręs savo bute praėjus trims dienoms po 2-osios dozės, matyt, dėl insulto. Pacientas Nr. 11521497 mirė praėjus 20 dienų po vakcinacijos, diagnozė - širdies sustojimas. "Remiantis dabartine mokslo padėtimi, šie du atvejai būtų priskiriami skiepams, - sako Berlyno farmacijos specialistė Susanne Wagner, - juolab kad JAV sveikatos priežiūros institucija CDC šiuo metu tiria skiepytų žmonių insultus ir yra žinoma, kad...

Kaip prisimenate, "Pfizer" tyrėjai klaidingai nusprendė, kad šios mirtys nesusijusios. "Die Welt" taip pat aprašo Argentinos advokatą Augusto Roux, kuris liko gyvas, tačiau jo kančios buvo nurašytos kaip "nerimas".

Po trijų savaičių kandidatui Roux buvo suleista antroji dozė. Jis buvo stebimas 40 minučių, paskui iš ligoninės išvyko gerai jausdamasis. Važiuodamas taksi namo jis jautėsi nepatogiai, o vėliau jį kamavo dusulys, deginantis skausmas krūtinėje, pykinimas ir karščiavimas. Jo šlapimas pasidarė juodas kaip kola, ir jis paspringo. Po trijų dienų Rouxas buvo Alemano ligoninėje, keli PGR tyrimai dėl Covid buvo neigiami. Vyresnioji gydytoja Gisela di Stilio išrašymo ataskaitoje, kurią turi WELT, pažymėjo: "Nepageidaujama reakcija į koronavirusinę vakciną (didelė tikimybė)". Kompiuterinis tomografas pateikė skysčio Roux širdyje vaizdus. Perikardo išskyros.

Per kelis ateinančius mėnesius Rouxas neteko 14 kg, jam atsirado kepenų problemų, o širdis kartais plakė nereguliariai. ... Labai tikėtina, kad po antrojo skiepo atsiradusių simptomų diagnozė yra "perikarditas", širdies uždegimas. Visa tai tiksliai atitinka klinikinį vaizdą, kurį Paul Ehrlich institutas taip pat yra įtraukęs į mRNA vakcinų "retų šalutinių poveikių" sąrašą.

Atkreipkite dėmesį, kad "Die Welt" sarkastiškai pateikia "retus šalutinius įvykius" kabutėse.

... Jis ten rado nuostabių dalykų. Galima pamanyti, kad jo istorija turėtų būti įtraukta į pagrindinius "Pfizer" tyrimų dokumentus, tačiau taip nėra. Farmacijos kompanijos dokumentuose teigiama, kad Rouxas informavo tyrimų grupę, jog po pirminio pranešimo, kuris buvo priskirtas prie "1 toksiškumo lygio nepageidaujamų reiškinių", jis buvo hospitalizuotas dėl abiejų pusių plaučių uždegimo. Tai negalėjo turėti nieko bendro su vakcina, toliau byloje sakoma, kad tai tikriausiai Covid infekcija. Nė žodžio apie tai, kad Roux kelių PGR tyrimų metu buvo nustatyta neigiama Corona infekcija.

Dokumente nustatyta daugiau "Pfizer" sukčiavimo atvejų:

Beveik tuo pačiu metu, kaip ir Roux atvejis, turėjo įvykti incidentas Buenos Airių tyrimų centre. Vienu smūgiu 2020 m. rugpjūčio 31 d. testų vadovybė atsisveikino su 53 tiriamaisiais. Kandidatai į testą buvo "atrišti", o tai reiškia, kad jie buvo informuoti apie savo skiepijimo būklę - šis procesas "Pfizer" tyrimo protokole aiškiai numatytas tik "kritiniais atvejais". Tačiau patvirtinimo tyrime apie tai nieko neparašyta. Protokolo dokumentuose, su kuriais gali susipažinti WELT ir kurie iš tikrųjų nėra skirti visuomenei, atsakingi asmenys įsivelia į prieštaravimus. "

"Pfizer" sukčiavimas aptartas pagrindinėje spaudoje

Nors "Die Welt" puikiai atskleidė "Pfizer" sukčiavimą bandymų metu, kurį FDA norėjo nuslėpti 75 metus, didžioji dalis to, apie ką kalbama, mums nėra naujiena. Nauja yra tai, kad dabar apie tai diskutuoja pagrindiniai laikraščiai. Die Welt" mini, kad į "Pfizer" sutartis buvo įtrauktas atsakomybės atsisakymas net už "Pfizer" aplaidumą ir už "pačios "Pfizer" sukčiavimą ar nesąžiningumą".

Tikiuosi, kad dėl šio "atsisakymo nuo atsakomybės už sukčiavimą" bus įnirtingai bylinėjamasi daugelyje šalių. Jungtinėse Valstijose negalima iš anksto atsisakyti atsakomybės už tam tikrus nusižengimus, pavyzdžiui, sukčiavimą, nes tai "pažeistų viešąją tvarką" ir skatintų sukčiavimą. Todėl tikiuosi, kad Ed Dowd'o doktrina "sukčiavimas paneigia visas sutartis" teisiškai nugalės daugelyje vietovių.

Toliau seks "visuotinis COVID atsiskaitymas"!

Daugelis mūsų klausia: "Ar bus teismo procesai?" Šio pakelio draugas Eugenijus apgailestaudamas daro išvadą, kad "Vokietijoje nebus jokio Corona atsiskaitymo".

Nesu Vokietijos politikos ekspertas, bet norėčiau pareikšti nuomonę: ne vienoje šalyje, nors galbūt ne Vokietijoje, bus "Corona" atsiskaitymas. Floridoje jau vyksta mini atpildo procesas, kuris leidžia mums nujausti ateitį. Floridos gubernatorius Ronas DeSantisas yra įžvalgus politinis operatorius, kuris tikisi gauti politinės naudos gindamas visuomenę nuo "Covid" vakcinų. Esu optimistiškai nusiteikęs, kad tam tikras atsiskaitymas ir bausmės įvyks. Pagalvokite apie tai:

  • "Corona" skiepai paveikė beveik visus. Žmonės buvo arba skiepijami, arba diskriminuojami, o diskriminacijos mastas įvairiose šalyse buvo skirtingas.
  • Kovido skiepai pakenkė nemažai daliai skiepytųjų. Žalos yra daugybė. Pavyzdžiui, Tailande atlikto tyrimo metu nustatyta, kad 29 % jaunų vyrų turėjo subklinikinių širdies pažeidimų. Daug kartų aptariau imuninės sistemos pažeidimus, kuriais serga paskiepyti žmonės, kurie vėl užsikrečia Covid vakcina ir patiria begalę kitų ligų.
  • Nors daugelis paskiepytų asmenų nesuvokia, kad "Covid" vakcinos juos paveikė, pateikus įrodymų, juos lengva įtikinti, kad jie yra nukentėję nuo vakcinų.
  • Daugelis paskiepytų asmenų daug kartų užsikrėtė COVID vakcina. Jei juos pastūmėsite, jie pamatys akivaizdų neatitikimą tarp pažadų ir bjaurios tikrovės.
  • Ieškiniai prieš "Big Pharma" ir galbūt prieš "Google" ir "Facebook", žinoma, privers daugelį žmonių apsvarstyti, ar jie taip pat yra aukos, kai atsiras galimybė gauti finansinę kompensaciją.
  • Suprantama, kad žmonės baiminasi mirties, o per didelis mirtingumas, kurį patiriame visame pasaulyje, turėtų neraminti kiekvieną žmogų, kurio mirties rizika padidėja paslaptingu, nežinomu būdu.
  • Daugelis politinių veikėjų supras, kad jie gali padaryti karjerą būdami nusiteikę prieš kovidų vakciną ir reikalaudami atsakomųjų priemonių. Nors tai gali virsti negražia situacija, tai yra svarbus veiksnys.
  • Gali kilti masinė isterija, sukelta tema "ar Kovido vakcina mane nužudys", kurią minėti politiniai operatoriai gali paversti savo pranašumu.

Svarbiausias veiksnys, lemiantis, kiek "koronos atsiskaitymo" sulauksime, yra būsimas žmonijos likimas ir nerimą keliančios per didelio mirtingumo bei nevaisingumo tendencijos. Noriu, kad šios tendencijos pasikeistų ir mirtingumas bei gimstamumas vėl taptų normalus. Toks sėkmingas įvykių posūkis pareikalautų tik vidutiniškai rimtų svarstymų.

Labai nepageidaujamu atveju, jei visuomenės sveikatos tendencijos pasikeistų į blogąją pusę, būtų visiškai priimtinos griežtesnės bausmės žmonėms, kurie mums melavo ir privertė visuomenę vartoti mirtinai pavojingas eksperimentines vakcinas. Gali tekti peržiūrėti nacionalinius įstatymus, kad būtų galima teisiškai nubausti kaltininkus, dalyvavusius naujame pasauliniame biomedicinos nusikaltime, kuris pakenkė milijardams žmonių. Daugybėje precedentų nusikaltimai žmonijai, įvykdyti pagal nacionalinius įstatymus, buvo sėkmingai persekiojami baudžiamąja tvarka.

Taigi... ar manote, kad bent viena šalis sulauks kokio nors "Koronos atpildo"?