Aurimas Guoga: Pedofilų puoselėtojų draugija

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-02-10 18:17:00, skaitė 439, komentavo 4

Aurimas Guoga: Pedofilų puoselėtojų draugija

Padalyvavus Nacionalinės alkoholio ir tabako kontrolės koalicijos veikloje man atsiskleidė iki tol nematytas visuomenės vaizdas. Priminsiu, kad NTAKK – tai visuomeninė organizacija, kovojanti prieš alkoholio ir tabako plitimą, susitelkusi visų pirma į lobistinę veiklą. Tuometinis lyderis – Aurelijus Veryga.

Vaizdelis atsiskleidė toks. Apie 10 proc. suaugusios visuomenės yra alkoholikai – klasikine šio žodžio prasme. Jie negali nustoti gerti. Apie 10 proc. - blaivininkai.

Tiems niekaip neįpilsi. O likę 80 proc. visuomenės didesniu ar mažesniu laipsniu yra tylūs prasigėrimo bendrininkai. Tokie remia „kultūringo gėrimo“ tradicijas, ieško laimės ir įspūdžių gerdami sveikatai kenksmingą preparatą. Šie žmonės iš vienos pusės niekina prasigėrusius, o iš kitos patys mažesne apimtimi įsitraukę į tą pačią veiklą. 

Vadinasi, visuomenė:

- per visokius linksmus išgėrinėjimo ritualus;

- alkoholio vartojimą siejanti su pakiliomis progomis ir

- tikėdama, kad šis skystimas suteiks laimės

dalyvauja platesniame socialiniame reiškinyje, kurio smaigalyje 10 proc. prasigėrusių, girtų sukelti eismo įvykiai, buitinis smurtas, žmogžudystės, neprižiūrėti vaikai ir šiaip depresinės nuotaikos visuomenėje. Ne, alkoholis iš tiesų joks laimės eliksyras – galite atsiversti medicininį aprašą ir sužinosite, kad tai depresantas. Depresantas reiškia, kad kuo daugiau išgersi, tuo depresyvesnis būsi. 

Kas mane skaitėte 2017 metais, netruksite prisiminti ko ėmiausi tai supratęs. Tuo metu stebėjome, kaip A. Verygos vedini valstiečiai užsipuolė alkoholikus, ėmė tramdyti jų apetitą kad alkoholis visa kur lietųsi laisvai. Tikrieji alkoholikai, žinoma, pasiuto. Pyktis liejosi per kraštus, aiškino, kad taip valstiečiai suniekino jų pilietinį orumą, pamynė demokratiją, kad atvėrė kelius siautėti kontrabandininkams, nes nuo tol visi alkoholio eis pirktis į landynes.

Nereikia ir sakyti, nemaža dalis iš tų 80 proc. kultūringųjų išgėrinėtojų stojo jų palaikyti. Įdomu tai, kad plėšėsi net labiau nei tikrieji alkoholikai. Apskritai ne tiek jau daug tų prasigėrusių dalyvauja viešose diskusijose – jiems jau ne tai galvoj. 

Taigi kas nustatė akį šiuo rakursu galėjo liudyti, kaip taip vadinami gerieji žmonės plėšėsi, kad palaikytų įsišaknijusias blogybes, užsipuldinėjo mėginančius tai pažaboti.

O dabar prie šiandieninės pedofilijos. Jau nekalbu apie tai, kad anksčiau nemaža dalis visuomenės stojo prieš kovotojus prieš pedofiliją. Maišė juos purvais, dalyvavo Užkalnio – Bartoševičiaus patyčių bakchanalijose. Dabar vėl galime aiškiai matyti, kaip dalis visuomenės pedofilą dangsto ir remia.

Kokia tai dalis? Pirmiausia, žinoma, kuoktservatorių viršūnėlės. Jie meluoja išsisukinėja, bando nuslėpti, kad padėjo Bartoševičiui laiku pasiplauti. Nejau tai ne pagalba pedofilui? Be to, paaiškejo, kad prokurorė net nepaminėjo pavardės to seimo nario, kuriam inicijuos apkaltą. Šitai kuoktservatoriai susigaudė savo nuožiūra. Tik pažiūrėkite kaip netruko tiksliai nustatyti kurį prokurorė turėjo galvoje! Šitai įmanoma tik jei iš anksto žinai kuris iš tavo bendražygių su tokiu
pomėgiu.

Antroji pedofilijos rėmėjų banga – kuoktservator partijos eiliniai ir šiai partijai dirbantys propagandininkai. Žinote kuo šiomis dienomis susirūpinę Tapinas ir Valatka? Jiems nėra svarbesnės problemos kaip pamokyti kuoktservatorius kaip išgelbėti savo įvaizdį. Netikite? Tapinas net pajuokavo, kad pradės rinkti aukas tam, kad ši pedopartija išgalėtų pasisamdyti gerą viešųjų ryšių specialistą. Kas gi tai, jei ne pedofilijos rėmimas?

Eiliniai kuokservatorių nariai taip pat remia palaiko pedofiliją. Kol kas nė vienas nepareiškė, kad išaiškėjus naujoms aplinkybėms jiems su ta grupuote ne pakeliui. Visi kaip vienas sėdi valtyje, laukia kol viskas nurims.

Trečioji ir paskutinė banga – tai kuoktservatorių rinkėjas. Kaip žinau iš liberalų viskio dėžutės istorijos, leftistinės politikos šalininkai pasiruošę didelėms asmeninėms aukoms, kad tik į valdžią nepatektų moralės prilaikanti politinė jėga. Todėl ir dabar suraukę užpakalius tyli – kitaip, baisu pagalvoti, į valdžią ateis visokie maršistai, karbauskiniai ar antivakseriai. Geriau jau pedofilai.

Ko ėmiausi anuomet supratęs, kad „normalūs kultūringi“ žmonės darbuojasi palaikydami alkoholikų darbotvarkę? Šiuos asmenis išvadinau alkašais – nes jie jau alkoholikai idėjų lygmenyje. Šiuo atveju, analogiškai, bet kurį kuoktservatorių galite pradėti vadinti pedofilų puoselėtojų draugijos nariu. Tokie išvadinimai labai padeda. Jie pradeda galvoti ką daro ir kaip atrodo iš šalies.