Kas Lietuvoje yra pavojingesni už politikus?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kas-... 2023-01-28 04:51:00, skaitė 195, komentavo 6

Kas Lietuvoje yra pavojingesni už politikus?

Po paskutinio mano padaryto vaizdo reportažo supratau, kad žmones labai lengva nupirkti. Ir politikai tai puikiai žino. Tarkime, Ramūnas Karbauskis kartą metuose surengia nemokamą koncertą ir to pakanka, kad žmonėms jis taptų geras. Kaune, pasirodo, užtenka pastatyti areną ir suremontuoti gatves, ir Matijošaitis jau tampa Kauno „Dievu”.

Išeina taip, kad žmonėms tereikia visiškai nedaug – arenų (kuriose per savo gyvenimą kai kurie net nei karto neapsilankys), tvarkingų gatvių ir vieno nemokamo koncerto per metus.

Tai, kad tiek Matijošaitis, tiek Karbauskis politikoje yra pažeidžiami ir nesavarankiški (tuo labiau geopolitikoje), žmonių nejaudina. Tai, kad šie, gelbėdami savo turtą, pasiverčia į rusofobus ir karo palaikytojus, žmonėms tėra mažytė smulkmena. Karas jiems, pasirodo, yra toks visiškai nereikšmingas dalykas.

Tai, kad Lietuvos politikai užsiima karo kurstymu ir palaiko karą, daugeliui atrodo smulkmena. Turime gyvą pavyzdį – Ukrainą, iš kurios turėtume pasimokyti ir nedaryti tų pačių klaidų. O gal žmonės tiki, kad mus apgins NATO ir mes esame saugūs, kad mūsų kariuomenė yra pajėgi apginti Lietuvą nuo visų puolančių priešų? Turbūt, kad tiki, taip, kaip tiki ir „gelbėtojais” Karbauskiu ir Matijošaičiu. Pasikartosiu, kad tai tėra dūšios pardavėjai, kurie bando įtikti rinkėjui ir globalistų šeimininkui. Visa tai yra daroma vardan jų pačių turto apsaugojimo.

Patys pažeidžiamiausi politikai yra oligarchai, nes jie yra lengviausiai valdomi. Jie bet kokiu būdu bandys apginti savo prisivogtą turtą. Ant tokių žemgrobių dažniausiai turimas kompromatas, todėl juos visada galima parklupdyti ir versti daryti tai, ko galbūt jie iš tikro nenori.

Taigi, kas Lietuvoje yra pavojingesni už politikus oligarchus? Patys pavojingiausi yra naivuoliai, kurie jais tiki!

Mano vaizdo įraše yra bandymas žiūrovams paaiškinti, kodėl prieš Matijošaitį yra aktyvuojamas Tapinas ir kas iš tiesų čia vyksta.