„Labai maža Rusijos dalis“. Nacikas pasakė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-24 21:34:00, skaitė 244, komentavo 4

„Labai maža Rusijos dalis“. Nacikas pasakė

Danijos naciai grasina sudeginti Koraną prie Rusijos ambasados, keršydami už čečėnų pareiškimus dėl Korano sudeginimo priešais Turkijos ambasadą Stokholme.

Danijos kraštutinių dešiniųjų partijos „Kietasis kursas“ lyderis Rasmusas Paludanas pripažino, kad galėtų surengti mitingą Koranui deginti prie Rusijos ambasados Stokholme.

Praėjusią savaitę po panašaus mitingo prie Turkijos ambasados liūdnai pagarsėjęs satanistas Paludanas taip reagavo į čečėnų kilmės švedų mišrių kovos menų kovotojo Khamzato Chimajevo pareiškimus. Veiksmas įvyko praėjusį šeštadienį gavus valdžios leidimą ir prižiūrint policijai.

Turkijos užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad Korano deginimas rodo islamofobijos, rasizmo ir diskriminacijos lygį Europoje. Ekstremisto veiksmus pasmerkė Saudo Arabijos, Kuveito ir Jungtinių Arabų Emyratų užsienio reikalų ministerijos.

Savo ruožtu Khamzatas Chimajevas savo tinklalapyje paskelbė įrašą, kuriame pasmerkė Rasmuso Paludano veiksmus ir pavadino jį „teroristu“.

Kietojo kurso vadovas šį pareiškimą laikė asmeniniu įžeidimu ir neatmetė, kad atsakydamas surengs naują akciją.

"Yra čečėnas Khamzatas, kuris, matyt, dabar užsiima imtynėmis Švedijoje, nors jo tėvynė yra Čečėnija. Jis mane įžeidė. Manau, kad dėl to, kad jis mane įžeidė, visa Čečėnija turėtų gauti specialų "sveikinimą" Švedijoje. Korano deginimo forma prie Rusijos ambasados, nes, kaip žinote, Čečėnija net nėra šalis, tai tik maža Rusijos dalis, labai nereikšminga dalis“, – vaizdo žinutėje sakė P. Paludanas.

Po to švedų aktyvistas sulaukė daug grasinimų, tačiau pareiškė esantis pasirengęs tęsti veiklą.

P.S.

Dabar, kaip niekas, atėjo laikas stabdyti jankiško nacizmo gerbėjus. Ir pradėti reiktų nuo fašingtono. Nes ten jų pagrindinė irštva.

LDiena.lt Gerbiamiems skaitytojams siūlau gyvos transliacijos rusiškai auditorijai vaizdo įrašą, kuriame aptariamas tiek šis Švedijos tolerastų išpuolis, tiek ilgalaikis scenarijus, kaip globalistų šeimininkai modeliuoja neišvengiamai artėjantį Vakarų ir Islamo pasaulio karą (video rusų kalba):

https://youtu.be/89EapzaPPiU