Dr. Algimantas Lebionka: Už šmeižtą ir melą aš paduosiu Nemirą Pumprickaitę į teismą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/dr-algimant... 2016-01-25 17:18:46, skaitė 3170, komentavo 0

Dr. Algimantas Lebionka: Už šmeižtą ir melą aš paduosiu Nemirą Pumprickaitę į teismą

Sausio 24 dieną LRT laidoje „Savaitė“ buvau žurnalistės Nemiros Pumprickaitės apšmeižtas, todėl paduosiu ją į teismą.

Štai ką pasakė ši LRT melagė ir faktų falsifikatorė:

„Štai sausio septynioliktąją „Šauksmas“, o po jo ir „Laisvas Laikraštis“ pranešė, kad Berlyne arabų kilmės imigrantai pagrobė ir 30 valandų prievartavo trylikametę iš rusakalbės šeimos. Pridedami ir šį įvykį, neva, liudijantys pranešimai iš Rusijos televizijų ir dienraščio „Moskovskij komsomolec“. Lietuviški interneto portalai skelbė šią žinią po to, kai Vokietijos televizija paneigė šiuos gandus“.

Štai taip. Kaip su kirviu nukirto Puprickaitė.

Štai kas buvo rašoma Puprickaitės cituojamame mano straipsnyje („Šauksme“ ir „Laisvame laikraštyje“) „Berlyne migrantai išprievartavo 13 metų mergaitę! Europos spauda prakalbo apie Švedijos slėptą Armino Pilecko žmogžudystę“.

http://sauksmas.lt/berlyne-migrantai-isprievartavo-13-metu-mergaite-europos-spauda-prakalbo-apie-svedijos-slepta-armino-pilecko-zmogzudyste.html

Jame rašoma:

„Tarptautinis rusiškų vokiečių Konventas savo leidinyje „Genosse“ sausio 16 dieną pranešė apie tai, kad Berlyne pabėgėliai arabai žvėriškai išprievartavo 13 metų mergaitę. Jie penkiese auką prievartavo 30 valandų, o tada leisgyvę išmetė gatvėje. Apie Švedijos slėptą Armino Pilecko žmogžudystę pranešė Anglijos ir Rusijos spauda.

Tarptautinis rusiškų vokiečių Konventas savo leidinyje „Genosse“ sausio 16 dieną pranešė:

„Mergaitę įgrūdo į mašiną, užrišo akis ir išvežė. Ją žvėriškai išprievartavo nežinomoje patalpoje apie 30 valandų, po ko vėl išvežė ir leisgyvę išmetė viename Berlyno rajonų. Dabar mergaitė yra ligoninėje šoko būsenoje ir tik tvirtina, kad iš jos tyčiojosi ne mažiau nei penki arabų kilmės vaikinai.

Įtarimai apie tai, kad migrantų nusikaltimai Vokietijoje valdžios slepiami, jau yra patvirtinti. Apie tai buvo pranešta Tarptautinio rusiškų vokiečių konvento spaudos pranešime  sausio 5 – 15 dienų 2016 m. Šioje medžiagoje parodyti keisti, nuolatos didėjantys policijos duomenys apie nukentėjusių moterų skundus skaičių naujametinę naktį Kiolne. Pradžioje, sausio 5 d. policija pranešė apie 90 (06.01), 170-(08.01.), 379-(11.01.), 516-(13.01.) iki protą temdančio skaičių 653-(14.01.). Ir tai tiktai viename Kiolne! Čia, sprendžiant iš visko, anksčiau uždrausta problema  išsiveržė į paviršių. Nors paraleliai buvo pranešta apie 108 analogiškus skundus dėl išsityčiojimo iš vokiečių Hamburge (09.01.) ir nedrąsūs signalai apie tokias problemas Štutgarte ir Frankfurte prie Meino. Berlyne ir kituose Vokietijos miestuose, tarsi buvo tylu. Tai savaime atrodė keista ir įtartina, nes žinoma, kad Vokietija jau tankiai ir santykinai tolygiai apgyvendinta migrantais iš svetimų civilizacijų. Vienok vakare 15.01. konventas gavo šokiruojantį pranešimą apie migrantų įvykdytą 13-metės moksleivės iš rusiškų vokiečių šeimos pagrobimą ir išprievartavimą! Pranešimas buvo gautas iš Konvento pažįstamų rato. O masinės informacijos priemonės ir policijos šaltiniai, matomai laikydamiesi nurodymų „iš viršaus“, nieko nepastebi.

Nukentėjusioji E.F. (vardo kol kas neskelbiame) buvo 11.01. ryte pakeliui į mokyklą, netoli S-U-Bahn Friedrichsfelde Ost, apie 7 valandą 45 minutės iš ryto pagrobta grupės arabiškos išvaizdos migrantų. Mergaitę įgrūdo į mašiną, užrišo akis ir išvežė. Ją žvėriškai prievartavo nežinomoje patalpoje apie 30 valandų, po ko vėl išvežė ir leisgyvę išmetė viename iš Berlyno rajonų.

Arabų išpievartautos mergaitės palaikymo mitingas Berlyne. Policija slepia ir neigia išprievartavimo faktą.

Tarptautinis rusiškų vokiečių Konventas siekia nuodugnaus šios iššaukiančios bylos ištyrimo, o taip pat vispusiškai palaikyti nukentėjusiąją ir jos tėvus. Konventas numato kreiptis į Berlyno valdžią su prašymu dėl sukūrimo visuomeninių draugovių miesto moksleivių apsaugai. Kaip pirmą vaikų apsaugos priemonę, Konventas kviečia tėvus, seneles ir senelius rusiškų vokiečių iš Berlyno ir visos Vokietijoje, užtikrinti palydą moksleivių į mokyklas ir atgal. Konventas kviečia visas visuomenines organizacijas Vokietijos rusiškų vokiečių surengti Berlyne, vasario viduryje specialų pasitarimą, kad aptarti krizinės situacijos sąryšyje su masine lytine prievarta ir kitomis prievartos rūšimis vokiečių moterų visų amžiaus grupių iš migrantų pusės. Tarptautinio rusiškų vokiečių Konvento Spaudos tarnyba, Berlynas, 16.01.2016.”

Toliau straipsnyje kalbama apie penkiolikmečio Armino Pilecko nužudymą Švedijoje, įvykius Niurnberge.

Kalbėdamas apie Lizos išprievartavimo istorija aš rėmiausi Vokietijos piliečių interneto portalu Genosse ir Deutsche Welle.

Videosiužetas, kuris rodomas Pumprickaitės yra paimtas iš Youtube. Taiki jokią Rusijos spauda čia net nekvepia (o jei ir kvepėtų, to nedraudžia Lietuvos įstatymai), o štai oponentė, kad pateisinti savo melagingus prasimanymus, remiasi kažkokiais jos sugalvotais šaltiniais.

Aš, ponia Puprickaite, nefalsifikuoju informacijos ir nemeluoju, kaip darote Jūs, ir pateikiau skirtingus požiūrius (ko jūs nesiteikite daryti, pas jus tik viena nuomonė), paskelbtus „Genosse“ – apie išprievartavimą ir tai neigiančius, iš „Berliner Zeitung“.

Nuo sausio 17 dienos, kurioje jūs užmigote, melagė Pumprickaitė, praėjo daug laiko, aš spėjau paskelbti dar du straipsnius apie trylikametės Lizos išprievartavimo istoriją. Per tą laiką Vokietijos spaudoje pasirodė daugybė medžiagos, patvirtinančios, kad mergaitė buvo išprievartauta:

Niekas jau nebeneigia nepilnametės iššaginimo fakto, t. y. sunkaus nusikaltimo – pedofilijos, neteisėtai mergaitės pagrobimo ir jos laisvės apribojimo! Kol kas Vokietijos apsimelavusi valdžia ir spauda visaip bando verbaline ekvilibristika pridengti šį šlykštų migrantų įvykdytą kriminalinį nusikaltimą ir savo nesugebėjimą užtikrinti Vokietijos piliečių saugumą.

Mano aukščiau cituota Deutsche Welle pripažino: „Mergaitė iš tikrųjų buvo pradingusi ir ji turėjo lytinį kontaktą abiem pusėms sutikus kaip minimum su vienu žmogumi.“

Vokietijos piliečių mitingai ir demonstracijos, remiančios išniekintą mergaitę Lizą sausio 23 ir 24 dienomis įvyko keliuose Vokietijos miestuose.

Deutsche Welle šiandien paskelbė mergaitės advokato nuomonę.

Advokatas pasakė:

`„…Aš tvirtinu, kad buvo kriminalinis nusikaltimas. Vokietijos Baudžiamajame kodekse yra keli straipsniai. Yra straipsnis apie pedofiliją, yra straipsnis apie sunkią pedofilijos formą. Yra straipsnis apie išprievartavimą ir apie kūno sužalojimus. Aš tvirtinu, kad Liza tapo išprievartavimo auka. O štai pagal kokį straipsnį jį kvalifikuoti, tai spręsti ne man, o policijai. Tai spręs teismas“.

Ar LRT žurnalistė Nemira Pumprickaitė apšmeižė mane ar ne irgi spręs teismas, aš čia tik pateikiau faktus. Jie, mano įsitikinimu, parodo, kad ji pažeidė žurnalisto etiką, falsifikavo faktus ir mane apšmeižė.

Gali būti, kad savo ieškinį aš apjungsiu su kitais nukentėjusiais nuo Nemiros Pumprickaitės melo ir šmeižto.

Dar šis moraliai puolęs ir  išsigimęs LRT žmogus minėtoje laidoje mane apkaltino, kaip ir visą eilę kitų Lietuvos piliečių, kad aš dalyvauju veikloje, nukreiptoje prieš Lietuvos valstybę.

Tai štai, niekingoji Pumprickaite, aš buvau Lietuvos Mokslų Akademijos Botanikos instituto Sąjūdžio grupės vadovu ir Sąjūdžio Steigiamojo Suvažiavimo delegatu (mandato Nr.620), kelis kartus esu apkeliavęs su ekologais ir Sąjūdžio mitingais  visą Lietuvą. Kam jūs tuo metu laižėte užpakalį, kam melavote, aš nežinau. Nelinkiu to toliau daryti. Neleisime!

Šauksmas