Putinas sunaikino Adrenochromo laboratoriją Ukrainoje

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://realrawnews.com/2023/0... 2023-01-21 11:53:00, skaitė 899, komentavo 68

Putinas sunaikino Adrenochromo laboratoriją Ukrainoje

Rusijos specialiosios pajėgos antradienį surengė reidą ir sunaikino "Adrenochromo fermą" netoli Ukrainos Šostkos miesto, kur grėsmingos pajėgos kankino pagrobtus rusų vaikus, kad surinktų skystį iš jų antinksčių liaukų, sakė "Mar-a-Lago" šaltinis, kuris tvirtina, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas informavo prezidentą D. Trumpą apie šią operaciją po to, kai Spetznas išgelbėjo 50 mažamečių vaikų iš šiurpios laboratorijos.

Kaip pranešta praėjusių metų pradžioje, D. Trumpas ir V. Putinas palaikė atvirą bendravimo kanalą po to, kai pastarasis pradėjo savo specialiąją karinę operaciją Ukrainoje. V. Putinas patikino D. Trumpą, kad tikroji jo paskata dislokuoti karius buvo siekis atsikratyti Rytų Europos nuo Vakarų maro, t. y. giliai valstybės kontroliuojamų biologinių ginklų gamyklų ir prekybos vaikais grupuočių, kurios, kaip tuo metu teigė V. Putinas, kėlė grėsmę Rusijos suverenitetui. Laikui bėgant jų pokalbiai tapo retesni, tačiau Putinas periodiškai informuodavo Trumpą apie pažangą, sakė mūsų šaltinis.

Rusijos prezidentas pasakojo D. Trumpui, kad Rusijos federalinė saugumo tarnyba FSB apie laboratorijos egzistavimą ir jos buvimo vietą sužinojo tik kelios dienos prieš tai, kai jis uždegė žalią šviesą misijai įsiskverbti į laboratoriją, surinkti įrodymus, išgelbėti visus joje esančius vaikus ir visiškai sunaikinti objektą.

Penkiasdešimt vaikų buvo medikų sukeltoje komoje, kai Spetznas įsiveržė į laboratoriją ir nušovė aštuonis "technikus", kurie šmirinėjo aplinkui arba kišo ilgas adatas į komos ištiktų vaikų inkstų sritį. Kiekvienas vaikas buvo pritvirtintas prie metalinių neštuvų.

Pranešama, kad V. Putinas sakė manąs, jog pagrobtieji buvo rusų vaikai, pagrobti iš miestų ir miestelių, esančių Rusijos ir Ukrainos pasienyje. Jis taip pat sakė, kad du iš aštuonių "technikų" buvo iš Vakarų - vienas iš jų amerikietis imunologas, susijęs su NIH, kitas - britas, dirbęs Jungtinės Karalystės sveikatos apsaugos agentūroje. Medicinos reikmenys - ąsočiai, mėgintuvėliai, švirkštai, mikroskopai, centrifugos, autoklavai ir kt. - buvo atvežti iš tiekimo įmonių Jungtinėse Valstijose.

"Putinas iškėlė teoriją, kad giluminė valstybė su Volodymyro Zelenskio palaiminimu perkėlė dalį ar visą savo adrenochromo rafinavimą į Ukrainą, nes bijo tai daryti valstijose, nes JAV kariuomenės konstitucionalistų frakcija, arba baltosios kepurės, juos medžioja. Tuomet rafinuotas produktas siunčiamas į JAV arba jį pasiima Ukrainoje apsilankantys "Deep Staters", - sakė mūsų šaltinis.

Jis pridūrė, kad V. Putinas sakė D. Trumpui, jog "Deep State" yra nesutramdoma, todėl turi būti "sutriuškinta", ir gyrėsi "sutriuškinęs" dešimtis išdavikų savo paties vyriausybėje. "Išdavikams kartais netyčia iškrenta langas", - sakė jis. Jis apibūdino "Giliąją valstybę" kaip visuotinę piktavalę būtybę, siekiančią pavergti planetą ir pajungti žmoniją savo kaprizingoms užgaidoms.

"Mes kovojame su tuo pačiu priešu", - sakė jam D. Trumpas. "Bet turiu būti labai atsargus, ką čia sakau, ypač dabar. Džiaugiuosi, kad išgelbėjote beginklius vaikus. Adrenochromas čia jau labai seniai yra didžiulė problema".

V. Putinas sakė, kad jo pajėgos pavertė "Adrenochromo" laboratoriją "dulkėmis", ir patikino D. Trumpą, kad bet kokie pasakojimai apie jo sunkią ligą ar mirtį yra CŽV propaganda.

"Tie piktadariai, kurie tai daro mūsų vaikams, prezidente Trumpai, jie yra vampyrai", - sakė V. Putinas.