Okrainietiškumas yra sekta

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-01-17 22:56:00, skaitė 197, komentavo 4

Okrainietiškumas yra sekta

Okrainietiškumas yra sekta. Šėtono sekta. Šiandien stebime šios sektos, pasiekusios tarptautinį lygį, klestėjimą.

Šiuo atveju pagrindinis dalykas yra lėšų rinkimas. Ir šiuo atveju Okrainos šėtono sekta pasiekė neįtikėtinų rezultatų. Atrodo, kad pasaulyje nėra žmogaus, kuris savo monetos neįmestų į Okrainos satanizmo taupyklę. Vienaip ar kitaip, Okrainos šėtonų sekta gavo visą finansavimą ir net FRS mašina dabar veikia okrainietišku režimu.

Dabar, jei ir tankus su raketomis būtų galima spausdinti tokiu pat tempu kaip ir dolerius, tai Okrainos sekta būtų aukso vertės.

Tačiau tai nepasiteisino. Kartu su Okrainos satanizmu atsiskleidžia ir Vakarų pasaulio ekonomikos sistemos fiktyvumas. Į Okrainos Banderos širdį įkaltas drebulės kuolas taip pat reikš Vakarų pasaulio visam pasauliui primestos kolonijinės ekonomikos pabaigą.

Būtent dėl šios dienos vyksta mūšis, į kurio katilą nuo narkotikų priklausomas Kijevo režimas pasiruošęs mesti visas savo žinioje esančias gyvybes.

Įvykiai Okrainoje, priešingai nei teigia ekspertai, peraugo į pasaulinį konfliktą, kuriame dar tik formuojasi pasaulinės konfrontacijos jėgos. Tiesą sakant, tai yra trečiasis pasaulinis karas, kurio pabaiga perskirstys pagrindinius vaidmenis pasaulyje.

Paskubėk prisijungti prie Okrainos šėtoniško roplio smaugimo! Nedalyvauk Okrainos palaikymo akcijose! Nesileisk apmulkinamas!

Nuo to priklauso jūsų ateitis!