KAIP MES TAPOME MĖLYNAI-GELTONI

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/strat... 2023-01-09 17:36:00, skaitė 490, komentavo 6

KAIP MES TAPOME MĖLYNAI-GELTONI

Viskas prasidėjo gražiai ir nekaltai - su vyčiais ir trispalvėmis.

O tada strateginės Lietuvėlės įmonės buvo atiduotos prichvatizuoti Švedų oligarchams. Jie be skrupulų perėmė mūsų bankus ir telekomunikacijas.

Pertvarkant Lietuvos ryšių sistemą, 1992 m. sausį pašto ryšiai perduoti valstybės įmonei „Lietuvos paštui“, o telefonų ryšiai – valstybės įmonei „Lietuvos telekomui“. Ruošiantis privatizavimui, 1997 m. birželį „Lietuvos telekomas“ įregistruotas akcine bendrove.

1998 m. liepą „Lietuvos telekomą“ privatizavo Švedijos įmonės „Telia“ ir Suomijos įmonės „Sonera“ konsorciumas „Amber Teleholding A/S“.

Swedbank, AB (anksčiau Hansabankas, Hansa-LTB) – Lietuvos komercinis bankas. „Hansabank“ grupė Lietuvoje pradėjo veiklą 1996 m., įkūrus čia „Hansa lizingo" bendrovę. 1999 m. Vilniuje atsidarė pirmasis „Hansabanko“ skyrius. 2000 m. „Hansabank“ grupė pradėjo derybas su Valstybės turto fondu dėl „Lietuvos taupomojo banko“ privatizavimo. Sandoris buvo baigtas 2001 m., kai „Hansabank“ įsigijo 90,73 % „Lietuvos taupomojo banko“ (LTB) akcijų. 2001 m. pabaigoje LTB buvo reorganizuotas, sujungtas su „Hansabanku“, o naujasis bankas pavadintas „Hansa-LTB“. 2003 m. banko pavadinimas pakeistas į „Hansabanką“. 2003 m. iš bendrovės „Lietuvos draudimas“ įsigijo jos antrinę bendrovę „Lietuvos draudimo gyvybės draudimas“.

Tada buvo dviejų dienų komercinis Referendumas ir neperskaitę sutarties 2004 m. tapome ES dalimi.

Įlipę į tą sąjungą gavome pinigų visuotinei trinkelizacijai, bet sutikome uždaryti Atominę elektrinę, supjaustėme žvejybinius laivus ir už išmokas imituojame žemdirbystę.

Gavome ideologiją kardinaliai priešingą mūsų prigimčiai ir tradicijoms. Genderizmas, klimato kaita tapo nauja Europos religija. Ką jau bekalbėti apie ES teisinę viršenybę virš LR Konstitucijos.

O dar vėliau buvo 2014 m. Maidanas Kyive.

Į Maidaną suvažiavo visi LT parazitai, pagrindinis iš jų nuo scenos rėkė: Sazdaite Maidan pa fsei Ukraine! Tai ir sazdalino. Pernai prasidėjo karštoji Maidano pasekmių stadija kuri buvo neišvengiama. Vakarų pasaulis "praregėjo" ir prasidėjo mėlyna-geltona banga.

Aišku mūsų klapčiukai įsiliejo į psichozę 200%, mėlyna-geltona kišama visur: į valstybines įstaigas, savivaldybes, mokyklas ir komercines įmones. Propagandistai naudojasi ukrainiečiu skausmu ir krauju.

Viską apibudina vakarykščiai LRT apdovanojimai. Metų žmogumi tampa švedas "dirbantis" Ukrainai, kažkodėl turintis Lietuvos pilietybę. Metų valstybės kūrėju paskelbiamas narkomanas, nejuokingas komikas, padedantis parazitams plauti pinigus.

Ai, dar jeigu nežinojote mėlyna-geltona yra oficialios Dauno sindromo awareness spalvos...