Algimantas Rusteika: Kreipiuosi į kauniečius su prašymu

Autorius: Algimantas Rusteika Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-01-04 02:45:00, skaitė 251, komentavo 1

Algimantas Rusteika: Kreipiuosi į kauniečius su prašymu

Valdžia specialiai prieš rinkimus priėmė naują rinkimų kodeksą, kurio tikslas paprastas - sudaryti sąlygas senajai valdžiai kuo ilgiau išlikti valdžioje. Ir maksimaliai apsunkinti net dalyvavimą rinkimuose savo konkurentams.

Pirmai pradžiai padarė piliečių komitetų, pervadintų "politiniais", steigimą biurokratinį ir praktiškai neįgyvendinamą. Po to naujiems rinkimų dalyviams savivaldoje reikia rinkti gyventojų parašus vien tam, kad juose būtų leista dalyvauti. Kai tuo tarpu senosioms partijoms to daryti nereikia ir jos sau ramiai ruošiasi rinkimams.

Parašų rinkimas, kad žmonės turėtų teisę pasirinkti, jau vyksta. Tai nėra balsavimas, balsuoti galite už ką norite. Pasirašydami tiesiog suteikiate visiems lygias teises ir pasirinkimo rinkimuose galimybę. Paremti savo parašu galima nors ir visus sąrašus.

Dėl dirbtinai sudarytų kliūčių politiniams komitetams steigtis Lietuvos šeimų sąjūdis komitetų nekūrė. Kaip jau ne kartą pranešėme, LŠS nariai dalyvauja savivaldos rinkimuose vertybiškai artimų partijų sąrašuose. Kaune su Krikščionių sąjunga einame į koaliciją, sudarydami opozicinių partijų ir visuomeninių organizacijų susivienijimą STIPRI ŠEIMA - STIPRUS KAUNAS.

Prašau paremti šį sąrašą elektroniniu būdu, tai nesunku:

1.Paspausti šią nuorodą: https://www.rinkejopuslapis.lt/kandid.../-/pasirasymas/47702

2. Spauskite „Pasirašyti“;

3. Spauskite „Prisijungti per VIISP“;

4. Pasirinkite „Fizinis asmuo“;

5. Pasirinkite savo banką ir prisijunkite;

6. Atsidarys “Elektroniniai valdžios vartai“. Patvirtinkite tapatybę spausdami "PATVIRTINTI"

7. Paspauskite "PASIRAŠYTI" 

8. Patvirtinkite savo pasirinkimą paspausdami "TAIP" 

SVARBU: Pasirašius elektroniniu būdu, nebesirašykite ant parašų rinkimo lapų ir atvirkščiai, nes abu jūsų parašai bus anuliuoti. Pasirašančiojo žmogaus gyvenamoji vieta turi būti deklaruota Kaune.
Pasidalinkite, prašau, šiuo įrašu, juk nesunku paspausti mygtuką.

Nors nieko čia nereklamuoju ir neagituoju, o tik prašau pasirašyti už tai, kad valdžia LEISTŲ žmonėms dalyvauti rinkimuose, bet privalau parašyt: tai neatlygintina politinė reklama.