ES nori primesti Lenkijai supuvusią LGBT ideologiją

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/pasaulis/stra... 2022-12-16 23:17:00, skaitė 260, komentavo 0

ES nori primesti Lenkijai supuvusią LGBT ideologiją

Siekdamas drausminti Varšuvą ir primesti jai savo ideologines gaires, Briuselis nepaliauja daryti spaudimo Lenkijai. Tarp įtakos priemonių yra lėšų iš ES fondų blokavimas, rašo „wPolityce“. Priežastis žinoma – ES netenkina Lenkijos požiūris į LGBT asmenis.

Šis žaidimas niekada nesibaigs. Europos Sąjunga visada turės šiek tiek pinigų Lenkijai. Lėšų blokavimas taps nuolatiniu Briuselio instrumentu drausminti Lenkiją, primesti jai – be jokių susitarimų – ideologines gaires iki visiško suvereniteto ir pavaldumo atėmimo bet kurio federalinio subjekto rėmuose.

Dar viena lėšų blokavimo dėl Lenkijos priežastis bus LGBT ideologijos klausimas. Europos Komisija rengia įstatymo projektą, kuriuo esą siekiama apsaugoti „tos pačios lyties šeimų“ vaikų teises „tarpvalstybinėse situacijose“. Kiek įmanoma supaprastinant: jei Vokietijoje ar Prancūzijoje vaikas turi dvi motinas arba du tėčius, Lenkija turėtų į tai atsižvelgti. Neva tai vaiko interesas.

Neabejojame, kad kitas LGBT ideologijos diegimo etapas bus susijęs jau ne su tarpvalstybinėmis situacijomis, o su vidaus, Lenkijos reikalais. Europos Komisija norės priversti mus taikyti tuos pačius įstatymus kaip Vokietijoje ir pripažinti, kad Lenkijoje gimęs ir augęs vaikas, turintis Lenkijos pilietybę, gali turėti du tėčius. Visa tai bus pateisinama vaikų interesais, nors iš tikrųjų eurokratams jie nerūpi. Vaikas yra mažas padaras, ir norint jį turėti, reikia turėti atitinkamus dokumentus – štai ką, Europos Sąjungos požiūriu, reiškia „vaiko interesai“.

„...viskas, kas susiję su homoseksualumu ir privilegijomis homoseksualioms grupėms, yra šventa dabartiniam Europos elitui“, – „wPolityce.pl“ sakė jis europarlamentaras Ryszardas Legutko.

Trumpai tariant, situacija atrodo taip: kai gėjų pora nusiperka kiaušialąstę, užsisako apvaisinimo paslaugą, o po vaikas pagimdomas – tam išnuomojama surogatinių moterų gimda – ši pora galės daryti ką tik nori.

Briuselis nori Lenkijai įvesti naujas LGBT ideologiją atitinkančias taisykles – prieštaraujančias įstatymams, pažeidžiant Europos Sąjungos pagrindinių teisių chartijos nuostatas, kuriose teisiniai klausimai, susiję su šeima, paliekami ES valstybėms narėms.

„Teisė į santuoką ir teisė kurti šeimą užtikrinama pagal nacionalinius įstatymus, reglamentuojančius įgyvendinimą šiomis teisėmis“, – rašoma Chartijos 9 straipsnyje.

Tai yra, pačios ES valstybės narės nustato, kas yra šeima, o kas ne, ir, kaip pažymi profesorius Legutko, „nacionaliniai teisės aktai reglamentuoja, kas yra santuokinė sąjunga, o kas ne“.

Siekdama apeiti šias normas ir apgauti, ES įrodinės, kad Lenkijos valdžia, neleisdama tos pačios lyties asmenų santuokų, pažeidžia Lenkijos įstatymus.

„Santuoką kaip vyro ir moters sąjungą, šeimą, motinystę ir tėvystę globoja ir globoja Lenkijos Respublika“, - rašoma Lenkijos Konstitucijoje.

Iki šiol buvo akivaizdu, kad ši norma visų pirma reiškia tai, kad santuoka yra moters ir vyro sąjunga. Europos Komisija kartu su Lenkijos teisininkais, politikais ir LGBT aktyvistais melu, manipuliacijomis, nesąžiningais pavyzdžiais įrodys, kad 18 straipsnis neatmeta tos pačios lyties asmenų santuokų, tačiau valstybė jų negina. Jie meluos į akis, kad būtent taip sakoma Konstitucijoje, nors visi žinos, kad tai yra apgaulė.

Taigi tos pačios lyties asmenų santuokų nepripažinimas būtų Konstitucijos pažeidimas ir suteiktų dar vieną priežastį blokuoti pinigus. Nesvarbu, koks fondas, kokie tikslai, kokia byla, apie kokį dydį kalbame. Sprendimai gali būti bet kokie, ir jie priklausys nuo eurokratų užgaidų, taktinių sumetimų ar vidinių intrigų, nepotizmo ir protegavimo. Pinigai mums bus skirti tarsi išmalda. Situacija, žinoma, pasikeis, kai Lenkijoje bus „teisinga“ vyriausybė, t. y. tokia, kokios nori Briuselio biurokratai. Tada pinigai tekės kaip upė, nes tokia europietiška ir progresyvi valdžia nuolankiai darys viską, ką įsako Briuselis ir Berlynas.

Žaidimas nesibaigs. Šantažas blokuojant pinigus taps nuolatiniu Europos Sąjungos įrankiu pavaldžioms valstybėms kuriant vieną tvarką visoje Europoje. Nė vienas ekonominio, socialinio ir net kultūrinio gyvenimo aspektas nebus paliktas be Europos pareigūnų kontrolės – nei konkretaus asmens savarankiškas pasirinkimas, nei suverenių valstybių vyriausybių sprendimai nebus įmanomi. Europos Sąjunga yra antidemokratinė, amorali, korumpuota ir bedvasė, o dabar tampa tironija su šypsena veide.

Šaltinis