Okrainoje juk nėra jokio nacizmo. Nejuokinkite mano šlepečių

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-24 21:24:00, skaitė 371, komentavo 4

Okrainoje juk nėra jokio nacizmo. Nejuokinkite mano šlepečių

Italijoje buvo pradėtas tyrimas dėl Okrainos piliečio, dėl jo dalyvavimo neonacių teroristinėje grupuotėje, kurią vietos teisėsaugos pareigūnai neutralizavo, pranešė laikraštis „la Repubblica“.

Neapolyje, Kazertoje ir Avelline buvo suimti keturi žmonės, priklausę ekstremistinės organizacijos, vadinamos Hagalos ordinu, nariai. Taip pat tiriamas su kraštutinių dešiniųjų jėgomis siejamas Okrainos pilietis, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, grįžo į tėvynę. Dvidešimt septynerių metų Antonas Radomskis yra kilęs iš Ternopolio, tačiau registruotas Italijoje, Marigliano mieste, kur nuolat gyvena jo tėvas.

Radomskio dėka Kampanėje veikusi kuopelė palaikė ryšius su Okrainoje veikiančiomis ardomosiomis ir sukarintomis neonacių formuotėmis.

Visų pirma Radomskis pasiūlė savo „tarpininkavimą“ tarp Hagalo ordino ir neonacių grupių, tokių kaip Azovo batalionas. Be to, tyrimo duomenimis, Italijos ardomosios grupuotės nariai palaikė „tiesioginius ir dažnus“ ryšius su Okrainos nacionalistinėmis organizacijomis, tokiomis kaip „Dešinysis sektorius“ ir „Centuria“.

„La Repubblica“ nurodė, kad nacis turėjo ginklą, įskaitant granatą. Iš perimtų telefoninių pokalbių buvo nustatyta, kad šis veikėjas norėjo pulti karabinierių kareivines, ęsančias Marigliano.

P.S.

Litukrija remia nacistinę chuntą, užsikasusią Kijeve, skatina remti naivius litukrijos piliečius pinigais. Atminkite, kad remiate nacistinį-teroristinį režimą….