Karbauskis neatmeta Vėgėlės galimybės valdyti šalį, nes sutampa vertybės

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/karbauski... 2022-11-15 17:39:00, skaitė 275, komentavo 9

Karbauskis neatmeta Vėgėlės galimybės valdyti šalį, nes sutampa vertybės

Žaliųjų valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis. Nuotr. iš žaliųjų valstiečių partijos paskyros visuomeniniuose tinkluose.

Žaliųjų valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis nepriklausomam Žmonių partijos portalui atskleidė, kad jis mato šiuo metu populiarumo reitingus besiauginantį advokatą Igną Vėgėlę vienoje komandoje prezidento rinkimuose. Apie tai skelbiama publikacijoje „Karbauskis: šito niekas nežino, bet Skvernelis planavo valdyti Lietuvą su konservatoriais“.

„Hipotetiškai, matyčiau tokią galimybę, bet tada mes turėtume jį kelti. Jei toks būtų variantas, tada taip, aš matau, nes vertybiškai su juo jokių problemų nėra“, - Landsbergių leidiniui teigė R. Karbauskis apie I. Vėgėlės galimybes prisijungti prie žaliųjų valstiečių komandos ir tapti kandidatu nuo šios politinės jėgos valstybės vadovo rinkimuose.

Tačiau, pasak R. Karbauskio, valstybės lyderio pozicijoje jis pirmiausia mato buvusį Sveikatos apsaugos ministrą Aurelijų Verygą. Taip pat žaliųjų valstiečių vadovui nesvetimas ir dabartinis Gerovės valstybės kūrėjas Gitanas Nausėda.

„Jei būtų klausimas, ar mes galėtume matyti dabartinį prezidentą kandidatu, tai irgi atsakyčiau taip pat“, - informavo R. Karbauskis.

Jis taip pat pranešė, kad jo vadovaujama partija Kauno rajone kelia kandidatu vieną šeimų maršo lyderių Artūrą Orlauską.

„Tai nėra susitarimas su politine organizacija, nėra ką šnekėti, mes turime vienintelį, kiek aš žinau, žmogų iš „Šeimų sąjūdžio“. Jis labai ryškus „Šeimų sąjūdžio“ atstovas, bet aš džiaugiuosi, nes vertybiškai mes neturime problemų. Kauno rajono skyrius jį kandidatu pasitvirtino be jokių problemų“, - pasakė R. Karbauskis.

Susiję:

„Delfi.lt“ pažyma byloja, kad žaliasis valstietis R. Karbauskis – Karabasas kontaktavo su Nuliepėliu, Rubuiliu ir kitais

Ryškėja naujojo Lietuvos prezidento kontūrai

Sąžinės autoritetas Vėgėlė Lietuvoje bandys suburti tikrą dešinę, jei nieks kitas to nedarys