Antanina Strumilienė: Opozicijos parlamentarių elgesys Seimo salėje užminė mįslę

Autorius: Antanina Strumilienė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2022-11-12 04:51:00, skaitė 168, komentavo 1

Antanina Strumilienė: Opozicijos parlamentarių elgesys Seimo salėje užminė mįslę

Opozicijos parlamentarių elgesys Seimo salėje užminė mįslę - kodėl svarstant klausimą dėl laikinosios komisijos sudarymo Agnės Bilotaitės veiklai ištirti - Skvernelio frakcijos narės R. Baškienė ir L. Mogenienė balsavimo metu sėdėjo salėje, bet nebalsavo?

Gal tikrai Skvernelio frakcija dirba kartu su konservatoriais?

Juokingai ir vaikiškai skambėjo R. Baškienės pasiaiškinimas, kad jos "išėjo atsigerti arbatos, o begerdamos išgirdo, kad jau tribūnoje kalba. Atbėgame, atsisėdę kišame kortelę, o balsavimo stulpelis jau pasibaigęs. Tiesiog apmaudžiai nespėjome atlikti pareigos balsuojant".

"Žiūriu, kodėl nesibalsuoja, ogi matau, kad kortelė neįdėta. Pamačiau, kad skirtumas ne vieno balso, todėl ir nešokau prie mikrofono dėl protokolo. Apsižioplinau,
prisipažįstu", - kalbėjo parlamentarė Baškienė.

Ar nereiktų per artėjančius rinkimus ir rinkėjams "apsižioplinti" balsuojant dėl Baškienės ir Mogenienės? Vardan tos…
Ko šios damos apskritai po tą Seimą vaikštinėja ir ką jos ten veikia?

Tuo tarpu Pinočeto režimas siautėja, o opozicija tyliai stebi ir tyli.
Tokiu pačiu būdu ketvirtadienį bus faktiškai įtvirtintos ir vienalytės šeimos, o jų santuokos ir galimybė įsivaikinti bus įteisintos ES teisės procedūromis.

Konservatoriai skuba, nes jaučia, kad jiems ateina galas.

Slapta nuo visuomenės, nepaisant žmonių valios Seime planuojama svarstyti "civilinės sąjungos" įstatymą. O provaldiška propaganda ir toliau skleidžia melą, pateikdama kažkokią mistinę "visuomenės diskusiją". Ir nesvarbu, kad pažeidžiama Konstitucija, kuri įtvirtina prigimtinės Šeimos santuoką tarp vyro ir moters. Iš neteisės negali kilti teisė. Įstatymai, pažeidžiantys Konstituciją, negali būti teisėti.

Net nepaskelbus darbotvarkėje, "civilinės sąjungos" įstatymas bus įtrauktas papildomu klausimu ir svarstomas jau šį ketvirtadienį, lapkričio 10 d. Seimo posėdyje.

Tai daroma tam, kad visuomenė būtų užklupta netikėtai ir nespėtų susiorganizuoti masiniam protestui ir pasipriešinti beprotiškiems valdančiųjų veiksmams.
Seime pasipriešinti nebus kam, nes balsavimo metu opozicijos damos ir vėl išeis "atsigerti arbatos."

Aišku viena: Skvernelio "opozicija", matomai, dar ne kartą "gers arbatą".