Apie „YouTube“ uždarymą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-11-11 22:12:00, skaitė 380, komentavo 6

Apie „YouTube“ uždarymą

„YouTube“ reikia tiems, kurie bando balansuoti tarp liberalios ir aplink liberalios gyventojų dalies. Jie mano, kad „Youtube“ yra vienas iš būdų patriotiškai nusiteikusią gyventojų dalį pastatyti į savo vietą, kad jie nepakeltų galvos.

Kaip sakiau, kai „YouTube“ pasakai „aš rusas“, tau sako „ir tai yra blogai“.

Rusijos valdžios koridoriuose, deja, vis dar yra daugybė žmonių, kuriuos maitino Chodorkovskis. Todėl „YouTube“ uždarymo klausimas yra toje pačioje plotmėje, kaip ir Rusijos suvereniteto klausimas.

Kol laižysime mums mestą amerikietiško šlamšto dubenį, tol nebūsime savarankiška tauta. Turime turėti savo rusišką „YouTube“ ir šios rusiškos „YouTube“, „rutubės“ ir kitos paslaugos yra kokybiškos.

Jūs tiesiog turite išnaudoti laisvę uždaryti „YouTube“, išjungti VPN, išjungti bet kurį eilinį gyvą žmogų, „Instagram“, vien todėl, kad vis dar nėra nė vieno išpūsto rusiško analogo.

O juos naudoja išskirtinai tie, kurie toliau šildo pautus Dubajaus paplūdimiuose. O tie, kurie Tiumenėje, Tomske ir Surgute eina dirbti apšerkšnijusia gatve, neturi laiko sėdėti žavingose tarnybose, kurias taip saugo dalis tos pačios elito visuomenės, kurios sprendžia – uždaryti „YouTube“, ar ne.

Manau, kad viskas nuosekliai juda tiesos akimirkos link. Kai reikia apsispręsti, už ką tu esi: už amerikonizuotą žavesį, ar už savo rusų tautą.

Todėl „YouTube“ niekur nedings, bus uždaryta ir didelė vinis iš mūsų rusiško plieno bus įkalta į amerikonizmo ir liberalizmo karstą.

PS. Kaip pastaba.

Neseniai per Okrainą nuvilnijo „Google“ paslaugomis naudojusių piliečių, kuriuos SBU įvardijo kaip nelojalius ir prorusiškus, areštų banga. Informaciją apie šiuos piliečius pateikė „Google“ techninė pagalba.