Kaip priversti pačiam save išsidurti ant trilijono

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2022-11-03 01:26:00, skaitė 432, komentavo 11

Kaip priversti pačiam save išsidurti ant trilijono

Keliapakopis Maskvos ėjimas ne tik pavertė nuliu ne tik visus USA išpuolius su Rusijos aukso-valiutinių rezervų (AVR) blokavimus, bet tuo pačiu leido Rusijai laimėti daug daugiau nei 300 milijardų dolarų auksu.

 Rusijos prezidentas puikiai žinojo ir suprato, kad pagrindinis Rusijos geopolitinis priešininkas pirmiausia imsis savo mėgstamiausios veiklos - tai yra plėšikavimo ir vogimo, kaip simetriško atsako į specialios karinės operacijos pradžią Okrainoje. 

Rusijos aukso valiutinis rezervas buvo paprasčiausiai paaukotas norint pasiekti globalių tikslų ir žvelgiant į ateities perspektyvą. Aukso-valiutinių rezervų vagystė galiausiai leido Maskvai išspręsti du rimtus uždavinius vienu metu.  Pirmiausia - tai diskredituoti dolerį kaip patikimą rezervinę valiutą. Na o antra - tai neblogai užsidirbti iš tų kompanijų aktyvų, kurios buvo priverstos nachališku USA "prašymu" palikti Rusijos rinką. Tarp kitko, šioje situacijoje Maskva švariai išdūrė Uošingtoną net nepajudindama rankų, nes pindosai patys puikiai padarė viską. Jeigu jūs manote, kad 300 milijardų AVR, kurie buvo pavogti iš Rusijos, yra kažkoks labai didelis Pindostano pasiekimas, tai jūs šioje vietoje žiauriai klystate. Rusija  sąmoningai paaukojo savo AVR tam, kad diskredituoti dolarą ir eurą ir dar tam, kad užtikrinti, jog visos daugiau ar mažiau savarankiškos ir apsirūpinančios šalys pradėtų išvedinėti savo savo rezervus tiek iš  Pindostano, tiek ir iš JevroSojūzo. 

Tai, be jokios abejonės, yra pats kiečiausias, ir pats stipriausias smūgis  tiek pindosams, tiek Europos valstybėms per visą vakaroidinio pasaulio istoriją.

Vladimiras Putinas puikiai suprato, kad amerikonai areštuos Rusijos aukso-valiutines atsargas, todėl jis iš anksto pasiruošė tam, kad užblokuoti vakaroidinius aktyvus esančius Rusijoje, kurie bendroje sumoje yra daugiau nei trilijono dolarų vertės. Tokiu būdu šioje pozicijoje Rusija išlošia 2 ar 3  kartus.

Stambiausi vakarų magnatai palieka Rusijos rinką, tačiau visas jų turtas lieka Rusijoje. Tarp kitko, reikia pažymėti, kad ir europietiški, tiek ir amerikoniški finansininkai jau seniai suprato, kad tai jie patys save labai smarkiai išsidūrė, todėl jau kreipėsi su pretenzijomis į apmokamus parankinius politikus, kurie savo ruožtu dabar bando visiems įrodyti ir įteigti tokio idiotiško žingsnio - savęs išsidūrimo - svarbą, garsiai ragindami perduoti Rusijos aukso-valiutines atsargas fašistiniam Kijevo režimui. Tik visiški idiotai gali galvoti, kad tuos 300 milijardų ims ir padovanos svino-reichui. 

Na o tokį milžinišką pravalą reikia pridengti triukšminga propogandonine media uždanga, po kurią fake news propagandonai turėtų Didįjį pravalą pristatyti kaip Didžiąją pergalę viso pasaulio užbalvonintai bomasei. Todėl JevroSojūzo ir USA politikai dabar iš kiekvienos pakampės ir klykia dėl šitų pavogtų iš Rusijos pinigų.

Nes  tai yra labai rimtas pravalas.