Šeimų sąjūdis vienija fašistuojančius ir rusofobus prie lovio

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/seim... 2022-10-10 02:31:00, skaitė 325, komentavo 7

Šeimų sąjūdis vienija fašistuojančius ir rusofobus prie lovio

Šeimų sąjūdis jungia visus rusofobus ir fašistuojančiuosius bendram darbui – nugalėti Landsbergių režimą ir užimti jų vietą. Nuvertus Landsbergių režimą žemiau išvardintosios partijos ir jų vedliai perimtų Landsbergių režimo tęsiamą geopolitiką ir toliau vestų Lietuvą gilyn į Vakarietiškosios demokratijos liūną. Keista, kad ginantys šeimos vertybes ir nuolankiai pritariantys eurodiktatūrai nesupranta, kad mums gyvybiškai būtinas konkretus apsisprendimas: ar mes išliekame su Europos Sąjunga ir jų šeimos vertybes griaunančia politika ar ne?

O gal tiesiog bet kokia kaina siekiame lovio, prisidengiant šeima ir kitomis vertybėmis? Žinoma, kad visos žemiau išvardintos partijos yra provakarietiškos ir draugystės su Rytais ir Azijos šalimis jų programoje, greičiausiai, neišvysime. Taigi, rezultate eilinį kartą turėtume tokį patį fašistuojantį, geopolitiškai nesigaudantį susivienijimą, kuris ir toliau tarnautų tam pačiam šeimininkui. Neužkibkite!

Lietuvos šeimų sąjūdžio iniciatyva šeštadienį, spalio 8 d., Kaune įvyko šalies opozicinių politinių partijų ir organizacijų pasitarimas.

Dalyvavo:

asociacijos Lietuvos šeimų sąjūdis,
partija „Jaunoji Lietuva“
partija „Krikščionių sąjunga“,
Tautos ir teisingumo sąjunga ( centristai-tautininkai)
partija „Drąsos kelias“
partija „Profesinių sąjungų centras“
Krikščioniškusios demokratijos partija,
partija „Kartu su Vyčiu“,
Žemaičių partija

Pritarta būtinybei vienyti jėgas siekiant sugrąžinti valstybę jos piliečiams, užtikrinti demokratiją ir Konstitucijos veikimą.

Sutarta dėl veikimo principų, bendro darbo gairių.

Taip pat bus kalbama su kitomis opozicinėmis partijomis dėl jų prisijungimo siekiant formuoti bendrą jėgą.

Kol kas informacijos tiek, nenorime per anksti girtis ar džiaugtis, bet vilčių dėl galimos naujos politinės jėgos – yra. Ir ji ne nauja iš esmės, o tiesiog visų, kurios jau yra suliejimas. Tikslas toks.

Kiek dar galiu pastebėti, dalyvavusių suvokimas kad toks žingsnis būtinas esamoje situacijoje – beveik vienodas.

Lietuvos šeimų sąjūdžio inf.

BV inf.