Dėl teisės nužudyti Dainių Žalimą

Autorius: Матчасть Šaltinis: https://www.facebook.com/group... 2022-09-30 00:54:00, skaitė 767, komentavo 14

Dėl teisės nužudyti Dainių Žalimą

Dainius Žalimas yra mėšlas, o ne žmogus.

Vertindamas piliečio Kazimiero Juraičio bandymą dalyvauti OSCE sesijoje, Mėšlas Žalimas pareiškė:

Pieš sesiją prisistatė tūlas Kazimieras Juraitis, kuris žinomas kaip atviras dezinformacijos prieš Lietuvą skleidėjas ir Putino bei Lukašenkos režimų garbintojas ir talkininkas. Jis teigė atėjęs manęs paklausyti. Teko jam aiškiai, tiesa, emocingai, pasakyti, kad jo vieta kalėjime ir su mėšlu nesikalbama. Iš tikrųjų negalėjau leisti šio veikėjo legitimizuoti kaip lygiaverčio diskusijų partnerio

Matot, buvęs Lietuvos konstitucinio teismo teisėjas ir pirmininkas, kitą Lietuvos pilietį laiko sau nelygiaverčiu mėšlu. Tai pasakė ne kažkokia europarlamentarė ir buvusi gydytoja Juknevičienė nakui pasiuntusi Orlauską. Net sunku įsivaizduoti kokio mėšlo Lietuvą atstovauja ir legitimizuoja Mėšlas Žalimas. Priedo jis dar ir profesorius. Mėšlo profesorius kaip ir Lianzbergas. Tiesiog nuostabu.

Šnekant apie Žalimo teises, tai jis jų visiškai neturi. Jeigu jis gali žmogų laikyti mėšlu, tai ir mes, kiti piliečiai, turime visišką teisę Žalimą laikyti mėšlu. Ir tai reiškia, kad Žalimas neturi jokių teisių, nes mėšlas jų neturi. Pvz jis neturi teisės į gyvybę. Jis jos neturi, nes jis nėra žmogus, jis tik mėšlas.

Iš tokio dėstymo, tiesiog matematiškai, galime padaryti išvadą, kad Mėšlo Žalimo nužudymas, tiksliau likvidavimas, neiššaukia jokių teisinių padarinių.