Lietuvių neapykanta nelietuviams progresuoja

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.delfi.lt/pilietis/... 2022-09-28 00:56:00, skaitė 305, komentavo 10

Lietuvių neapykanta nelietuviams progresuoja

Lietuvių neapykanta nelietuviams progresuoja. Tai, kad populiariausias portalas išpublikavo tipinę lietuvių neapykantą yra progresas. Neapykantos normalizavimas.

Tikiuosi, kad tai nesustos ir pagaliau išgyvendinsime ruso-sovietinio paveldo likučius.

man, studijuoti atvykusiai iš kitos Lietuvos dalies į Vilnių, pasirodė net nenormalu, kad toks didelis procentas žmonių kalba rusiškai ir apskritai nelabai orientuojasi, kokia jų tautybė.

Po penkiolikos metų girdžiu tą patį rusišką burbuliavimą viešajame transporte

šokiruoja, kai girdžiu, kaip vaikų žaidimų aikšelėse jauni tėvai su savo dvimečiais trimečiais pypliukais kalba rusiškai

Ir man visai nesvarbu, kokios esate mažumos – jokia jūs ne tautinė mažuma, tik apsileidę tėvai, kurie nesugeba su vaikais kalbėti valstybine kalba ir nemaišyti dviejų ar net trijų kalbų (kas negirdėjo lietuvių-rusų-lenkų mikso?)

Tokį neapykantos lygį net sunku komentuoti. Tai dugnas. Manau lietuviai jau pasiruošę pradėti žudyti nelietuvių likučius Lietuvoje. Žydų jie be abejo nelies. Tai liečia tik slavus. Šį karta lietuviai žudys slavus. O žiūrės į šitą atrakciją dabar ne vokiečiai, o žydai su vakariečiais ir amerikiečiais.

Neaišku tik kas ta susirūpinusi pilietė Solveiga. Ar tai neapykantos kurstytojas iš už kordono, ar visgi tikrai susirūpinusi lietuvių malpa, išdrisusi paskelbti savo trydą. Bet tada kaip šita tipinė lietuvių tryda sugebėjo pereiti per visus filtrus?