Italijos pamoka kairiesiems: kai ES siaučia kairysis fašizmas, laikas liautis gąsdinti fašizmo pavojumi

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-26 20:17:00, skaitė 316, komentavo 7

Italijos pamoka kairiesiems: kai ES siaučia kairysis fašizmas, laikas liautis gąsdinti fašizmo pavojumi

Rinkimai Italijoje parodė, kad „antifašizmu paremta rinkimų kampanija leido Meloni sulaukti balsų bumo“, rašoma italų „Il Giornale“.

Apžvalgininko Matteo Carnieletto nuomone, „kairieji turi išmoksta pamoką: liautis gąsdinti fašizmo pavojumi.“ Jis rašo: „Šiemet turėjome ne tik fašistinę rugpjūčio šventę, bet ir antifašistinę vasarą. Italijos laikraščiai mus apipylė straipsniu po straipsnio, kuriuose aiškinama, kad Giorgia Meloni, yra Dučės reinkarnacija ir kad jos partija "Fratelli d'Italia" negali sulaukti, kada galės žygiuoti į Romą,

CNN šiandien vėl paskelbė, kad būsima vyriausybė bus pati dešinioji nuo Benito Musolinio laikų. Rinkimų išvakarėse „France Press" priminė, kad "Giorgia Meloni postfašistinė partija pirmauja", o "Cnbc" pakartojo, kad "Giorgia Meloni ir jos kraštutinių dešiniųjų partija "Fratelli d'Italia" siekia pergalės rinkimuose Italijoje". Šį šmeižto sąrašą galima tęsti iki begalybės. Savo antifašistiniu aršumu nenusileido ir Lietuvą okupavusi užsienio kapitalo „purvasklaida“.

Mėnesiai ir mėnesiai, skirti prieš 80 metų mirusiam ir palaidotam fašizmo baugintojui, davė tik vieną puikų rezultatą: "Fratelli d'Italia" tapo absoliučiu nugalėtoju.

Šiandien "Die Zeit" teigia, kad Meloni pergalė nereiškia fašizmo sugrįžimo Italijoje, nes "fašizmas (...) Italijoje niekada neišnyko. Jis visada buvo čia. Pavyzdžiui, Predapijuje, Benito Musolinio gimtinėje. 

AVvXsEgclywpXx9isL6z7r3I3aDDvGkmWgznkR-uw7SO74xmV4yG-a5zeeeFfeN7XSjJrYsyZkgmuofXzR1ZjA393PTcoBD8UexecYe6FJW_TQ7pjVTD3qYlBfEGzphR7BtNVBv3OlfCJ-cWm-Tr8B9mGpnG1l906BB0i0RKfIF10p-eD_ZI1ywmx623nJwi=w556-h370

 

Giorgia Meloni tapo tarptautine žvaigžde.

Visi kalba, rašo, analizuoja, išradinėja ar dokumentuoja visomis kalbomis Giorgia Meloni įvaizdį, politiką, privalumus ir trūkumus, legendas ir realybę tiek popieriaus puslapiuose, tiek dideliuose, mažuose ir mažuose ekranuose, nes šiandien ji yra "didžiosios Italijos bylos" žvaigždė.

Pažymima, kad visa jos politika nukreipta prieš tautos "pakeitimą" atvykstančiomis masėmis iš kitų pasaulių, prieš nekontroliuojamus imigrantus, kurie pakeis mūsiškius. Neabejotina, kad jai artima didesnė dalis italų, kurie Italijoje, kaip ir kitur, baimingai priešinasi tapatybės pasikeitimo grėsmei. Šiuo klausimu Meloni dešiniųjų partijoje sulaukia daugiau palaikymo nei Matteo Salvini, nes ji, ko gero, sukūrė tiesiogiškesnę ir suprantamesnę bendravimo formą labai sudėtingoje situacijoje, kad galėtų visus nuraminti.

AVvXsEh6ApHiRYiy-P7QAyzbxaJhtN5kGIGdWcFqp32EPRiWAmu6WThv5BLL2QSvLmIzD4X3x1LInXvr4SE7nMFmfUjdfAokE9XcLkLWRIj016SVL6XpKt4B_ph96sfc1GgsurupW7oZdhXMY0tMD1o2p9JnfmzyYDs9_80V2VdUdmn49Xd5rIYJbt5u8fJ6=w431-h431

Vengrija sveikina Meloni!

Vengrų dienraštis "Magyar Hirlap" pažymi, kad Giorgia Meloni galės subalansuotai valdyti Italiją.

Naujausiais Italijos vidaus reikalų ministerijos duomenimis, Italijos dešiniųjų koalicija žemesniuosiuose parlamento rūmuose iškovojo devyniasdešimt keturias vietas, o kairiųjų koalicija - vienuolika. Penkių žvaigždučių judėjimas laimėjo devynias atskiras vietas.

Senate dešiniosios partijos turi 36 vietas, keturios kairiosios partijos - 5, o "Penkių žvaigždučių judėjimas" - 4.

Duomenys aiškiai rodo, kad didžiausias rinkėjų aktyvumas buvo Emilijoje-Romanijoje, o pietinės provincijos tiesiog žlugo. Kalabrijoje rinkėjų aktyvumas sumažėjo nuo 15,1 proc. iki 12,89 proc., Kampanijoje - nuo 16,96 proc. iki 12,44 proc., Molizėje - nuo 17,89 proc. iki 13,01 proc., o Sardinijoje - nuo 18,35 proc. iki 15,58 proc.

Italijos rinkimuose balsavo 64,7 proc. rinkimų teisę turinčių rinkėjų, o tai yra visų laikų rekordiškai mažai. Prieš ketverius metus prie balsadėžių atėjo 74,03 proc. gyventojų.

Rezultatai rodo, kad dešiniųjų blokas turės labai didelę daugumą abiejuose parlamento rūmuose, o tai galėtų suteikti Italijai politinio stabilumo galimybę po trapių pastarųjų metų koalicijų. Dešinieji visapusiškai pasinaudojo Italijos rinkimų įstatymu, kuris palankus prieš referendumą susibūrusioms sąjungoms. Centro kairės ir centristinės jėgos nesugebėjo suvienyti jėgų ir gavo mažiau balsų.

Kairieji fašistai, užgrobę valdžią Briuselyje, mus nuolatos gąsdina fašizmu. Jų propaganda Italijoje nesuveikė, todėl  italai pasirinko Italijos patriotus, o ne globalizmo atmatas, griaunančias jų šalį ir baltąją Europą.