Austrai prisimena koronės skiepų aukas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-09-26 04:38:00, skaitė 271, komentavo 2

Austrai prisimena koronės skiepų aukas

Šeštadienį Austrijos Graco mieste vyko tūkstančių koronės skiepų aukų prisiminimo renginys. Apie tai rašoma austrų portale "Wochenblick". Taip pat numatoma rengti atminimo procesijas  Linco ir Klagenfurto miestuose.

"Wochanblick" pažymi, kad vakcinacijos eksperimentas pareikalavo daugybės aukų. Vien tik Austrijoje oficialiai pranešta apie daugiau kaip 50 000 komplikacijų, patirtų dėl skiepų, o jei pranešimų apie juos yra mažiau nei 10 proc., tikėtina, kad nukentėjo pusė milijono austrų. Vieniems tenka gyventi su baisiomis eksperimentinio gydymo genais pasekmėmis, kiti mirė per anksti dėl "skiepų". Siekiant atkreipti dėmesį į šiuos tūkstančius aukų ir pagaliau pareikalauti teisingumo nukentėjusiems asmenims ir jų artimiesiems, rugsėjo 24 d., šeštadienį, 17 val., pagrindinėje Graco aikštėje vyko "skiepų aukų laidotuvių eisena".

Daugybė skiepų aukų: laidotuvių procesija Graco mieste

Demonstracijos organizatorius Martinas Rutteris vien savo archyve surinko daugiau kaip 35 000 šokiruojančių pranešimų apie skiepų aukas. Vis dėlto politiškai atsakingi asmenys ir toliau nusiplauna rankas. Iki šiol valdžios institucijos kompensavo tik septynioms (!) aukoms už patirtus išgyvenimus, ir tik septynioms iš jų buvo išmokėtos pašalpos. O šiuo metu vyriausybė rudenį pradeda dar vieną skiepijimo kampaniją, finansuojamą iš tų piliečių, kurių artimiesiems dažnai tenka patirti siaubingas skiepų eksperimento pasekmes, mokesčių.

Karintijos aktyvistas baiminasi, kad rudenį vėl bus didinamas spaudimas skiepytis, ypač nukreiptas į vaikus ir jaunimą. Kaip ir ankstesniais metais, švirkštų vengiantys asmenys mokykloje galėjo būti paženklinti kauke ir atstumti, siekiant juos palaužti. Tačiau jauni žmonės retai rimtai suserga Kinijos virusu, dar rečiau - lengvu Omicron viruso variantu, nuo kurio vakcina neturi net elementaraus poveikio, net ir remiantis pagrindiniais tyrimais. Vietoj to, kiekvienas dūris gali sukelti šalutinį poveikį, kuris pakeis jūsų gyvenimą.

Laidotuvių procesijos Linco ir Klagenfurto miestuose

"Tai tikra vakcinacijos aukų ir mirčių epidemija", - neseniai "Wochenblick" sakė Rutteris, sukrėstas daugybės atvejų. Reikia, kad apie tai būtų plačiai kalbama ir susirūpinta: "Turime atkreipti dėmesį į skiepų aukas. Negalime apie juos tylėti. Šie žmonės nusipelno mūsų dėmesio. Esame jiems tai skolingi." Dėl šios priežasties jis išspausdino šimtus tūkstančių informacinių lapelių, kad supažindintų žmones su pavojais.

Taip pat bus rengiamos didelės laidotuvių procesijos, kuriomis bus siekiama atkreipti dėmesį į šią problemą ir kančias, taip pat reikalauti teisingumo nukentėjusiems asmenims. Be rytojaus mitingo Graco mieste, artimiausiu metu laidotuvių eitynės taip pat planuojamos Linco (spalio 8 d., Urfahraner Gelände, 13 val.) ir Klagenfurto (spalio 15 d., Stadttheater, 13.30 val.) miestuose.

Kitą savaitę MEGA-demo prieš skurdinimą

Skiepų siaubas - ne vienintelė svarbi problema, kuri šį rudenį kels žmonėms rūpesčių: "Daugelyje namų ūkių žiemą bus šalta. Kai žmonės neturės ko valgyti, Austrijos gatvėse bus šimtai tūkstančių. Vyriausybė turės atsistatydinti!" - aiškina Rutteris.

Dėl šios priežasties jis taip pat jau telkia jėgas kitai didelei MEGA demonstracijai Vienoje, kuri vyks spalio 2 d., sekmadienį, nuo 13.00 val., Heldenplatz aikštėje Vienoje.

Tuo metu Lietuvoje, valdomoje užsienio marionečių, padėtis daug kartų baisesnė. Valstybę valdo protiškai riboti žmonės, siekiantys valstybės ir lietuvių tautos sunaikinimo. Jie sąmoningai naikina pramonės likučius, sveikatos apsaugą, švietimo sistemą, beprotiškai aštrina konfrontaciją su kaimynais. Jei ši pusglušių vyriausybė nebus išmesta lauk, Lietuvos laukia kolapsas. Koronė buvo panaudota tautos naikinimui, todėl pripirktas beprotiškas marmalų skaičius - po 8 eksperimentinius marmalus kiekvienam Lietuvos gyventojui. Dauguma jų buvo tiesiog išmesti.