Kremlius paskendo chaose – Rusija beviltiškoje padėtyje

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/kremlius-... 2022-09-21 14:17:00, skaitė 387, komentavo 2

Kremlius paskendo chaose – Rusija beviltiškoje padėtyje

Generolas Richardas Shirreffas

Rusijos politologas Sergejus Markovas, buvęs artimas Vladimiro Putino patarėjas, teigia, kad prezidento kreipimasis į tautą atidėtas iki trečiadienio, pranešė nepriklausomas Žmonių partijos portalas.

„Kremliaus propagandistai skelbia, kad V. Putino kreipimasis, kuris buvo numatytas 20 val. Maskvos laiku, atidedamas. Tokiomis naujienomis pasidalijo žinomas rusų TV laidų vedėjas propagandistas Vladimiras Solovjovas, panašią užuominą parašė ir televizijos tinklo RT vyriausioji redaktorė M. Simonian“, - skelbiama pranešime „Chaosas Kremliuje: skelbiama, kad Putino kreipimasis atidedamas“.

Pranešama, kad buvęs NATO vyriausiojo pajėgų Europoje vado pavaduotojas Richardas Shirreffas „Sky News“ pasakė, jog V. Putino kreipimosi atidėliojimas rodo, jog Kremliuje tvyro chaosas.

„Mes matėme, kad kalba buvo anonsuota 20 val. Tada pamatėme RT pranešimą, kad visgi V. Putinas kreipsis ne 20 val., tačiau ir tas laikas praėjo. Tai rodo, kad tvyro chaosas <...> Rusija pademonstravo, kad yra beviltiškoje padėtyje“, - pasakė buvęs pavaduotojas.

Pasak jo, svarbiausia tarptautinei bendruomenei ir NATO dabar neišsigąsti. Informuojama, kad Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas nebeatsiliepia į skambučius.

Susiję:

Rusijos valdžioje įsitvirtino antrarūšis specialiosios tarnybos pareigūnas