Medicininės krizės deklaracija

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://globalcovidsummit.org/... 2022-09-13 07:33:00, skaitė 244, komentavo 0

Medicininės krizės deklaracija

MRNA technologijos išradėjo Dr.Malone komentaras:

Gydytojai ir mokslininkai iš viso pasaulio susivienijo ir paskelbė tarptautinę medicinos krizę dėl daugybės nepageidaujamų reiškinių ir mirčių, susijusių su eksperimentinių produktų, vadinamų "COVID-19 vakcinomis", išleidimu į rinką.

Gydytojai ir mokslininkai iš viso pasaulio susivienijo ir paskelbė tarptautinę medicinos krizę dėl daugybės nepageidaujamų reiškinių ir mirčių, susijusių su eksperimentinių preparatų, vadinamų "COVID-19 vakcinomis", išleidimu į rinką.

Daugelyje pasaulio šalių, kuriose šios "vakcinos" buvo pradėtos platinti, stebimas mirtingumo padidėjimas, o priežastys, kodėl taip atsitiko, nebuvo išsamiai ištirtos.  Staigaus suaugusiųjų mirties sindromo (SADS) atvejų tarp anksčiau buvusių sveikų jaunų žmonių yra labai daug, ir mes matome precedento neturintį skaičių sportininkų, kuriems tokie epizodai pasireiškia žaidžiant aikštelėje. Taip pat labai dažni persileidimai ir perinatalinės mirtys - visa tai reikia ištirti.

Farmakologinio budrumo duomenys, gauti iš Vaers JAV, Geltonosios kortelės Jungtinėje Karalystėje, Eudravigilance ES, Australijos nepageidaujamų įvykių stebėsenos sistemos, PSO VigiAccess, rodo nerimą keliantį nepageidaujamų įvykių ir mirčių skaičių. Iki šiol įvyko daugiau kaip 11 mln. nepageidaujamų reiškinių ir 70 tūkst. mirčių.

Esame atsidūrę precedento neturinčiais laikais, todėl turime veikti kartu ir prašyti viso pasaulio reguliavimo agentūrų iš naujo įvertinti ir sustabdyti šį "vakcinų diegimą".