Baltieji rūmai gina socialinės žiniasklaidos platformos sąmokslą

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://reclaimthenet.org/whit... 2022-09-10 08:43:00, skaitė 282, komentavo 4

Baltieji rūmai gina socialinės žiniasklaidos platformos sąmokslą

Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karine Jean-Pierre atsako į klausimą apie tai, kad buvo priversta perduoti "Big Tech" pranešimus apie sąmokslą

Jei pavargote nuo cenzūros, atšaukimo kultūros ir pilietinių laisvių erozijos, užsiprenumeruokite "Reclaim The Net".

Baltieji rūmai ir toliau bando apsimesti kvailais dėl, daugelio nuomone, skandalingų atskleidimų apie jų įtaką kai kurioms didžiausioms socialinės žiniasklaidos platformoms - toms, kurių pasiekiamumas ir galia leidžia formuoti viešąją nuomonę - ar net sąmokslą su jomis. Antradienį federalinis teisėjas Terry Doughty davė J. Bideno administracijai tris savaites pateikti visus Baltųjų rūmų spaudos sekretorės Karine Jean-Pierre ir administracijos vyriausiojo patarėjo medicinos klausimais Dr. Anthony Fauci elektroninius laiškus, siųstus "Big Tech".

Pranešama, kad šio pranešimo tikslas - tiesiogiai "koordinuoti", kaip valstybė ir privačios korporacijos traktuoja tai, ką viena iš jų laiko dezinformacija ir dezinformacija, susijusia ne tik su "Covid", bet ir su žodžio laisve apskritai. Trečiadienį per spaudos konferenciją paklausta apie teisėjo įsakymą, Jeanas-Pierre'as vietoj tiesaus atsakymo į gana paprastą klausimą pasirinko išsisukinėjimo taktiką: "Ką tie elektroniniai laiškai parodys?"

Pirmiausia Jean-Pierre pagrįstai atsisakė komentuoti "vykstančius teisminius ginčus", pažymėdama, kad praėjusią savaitę jai buvo užduotas tas pats klausimas, ir nukreipdama žurnalistą į Teisingumo departamentą (DoJ). Ir vis dėlto, net ir pasakiusi, kad negali komentuoti, Baltųjų rūmų spaudos sekretorė vis dėlto pateikė keletą komentarų.

"Keletą dalykų norėčiau pasakyti, tik bendrai šiuo klausimu, kaip jau ne kartą sakėme: nuo pat administracijos veiklos pradžios mūsų kovoje su Kovid-19 buvo labai svarbu, kad Amerikos žmonės galėtų gauti faktinę, tikslią, moksliškai pagrįstą informaciją, ir užtikrinti, kad visos žiniasklaidos platformos turėtų prieigą prie naujausios informacijos apie kartą per visą kartą pasitaikančios pandemijos atvejį, buvo daroma nuo pat pirmųjų pandemijos dienų, prasidėjusių valdant buvusiam prezidentui", - sakė ji.

Atrodo, kad jos pareiškimu siekiama dviejų tikslų: parodyti Bideno administracijos bendradarbiavimą tik kaip siaurą klausimą, susijusį su tautos sveikatos gerinimu pandemijos metu, užtikrinant, kad "faktais, tiksliais duomenimis ir mokslu pagrįstas" turinys patektų į žiniasklaidos priemones; ir pažymėti, kad ši tendencija tariamai prasidėjo dar ankstesnės administracijos laikais.

Tačiau iš atsakymo visiškai neaišku, ar spaudos sekretorius teigia, kad abi administracijos dalijasi tik "kova su "Covid", ar prezidento D. Trumpo Baltieji rūmai taip pat elektroniniu paštu "Twitter" ir "Facebook" tiesiogiai pažymėjo pranešimus, kuriuos norėtų pašalinti?

Paklaustas, ar tie "ryšiai" vyko ir kaip dažnai jie gali vykti iki šios dienos, Jean-Pierre'as vėl bandė perkelti - ar bent jau pasidalyti kaltę su ankstesne administracija, nukreipdama, pavyzdžiui, "nuo Trumpo administracijos laikų vyko nuolatinis darbas, siekiant pateikti tikslią informaciją apie "Covid" ten, kur žmonės gauna naujienas".

Taip - bet ar buvo "vykdomas nuolatinis darbas" reguliariai susirašinėti elektroniniu paštu su Silicio slėnio socialinės žiniasklaidos milžinėmis? Ir ar Bideno administracija vis dar tai daro?

Deja, jokio naudingo atsakymo iš Jeano-Pierre'o.

"Vėlgi, tai yra bylinėjimasis, kuris tęsiasi ir šiuo metu vyksta, aišku, todėl jis tęsiasi, todėl šiuo klausimu kreipčiausi į Teisingumo departamentą", - pasakė ji, taip uždarydama (užburtą) politinio sukinėjimo ratą.