Isteriškas J. Bidenas demonizuoja milijonus respublikonų rinkėjų kaip "fašistus", teroristus ir "grėsmę demokratijai"

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.dailymail.co.uk/ne... 2022-09-03 09:12:00, skaitė 362, komentavo 16

Isteriškas J. Bidenas demonizuoja milijonus respublikonų rinkėjų kaip

Isteriškas J. Bidenas demonizuoja milijonus respublikonų rinkėjų kaip "pusiau fašistus", teroristus ir "grėsmę demokratijai", kad išgąsdintų savo rinkėjus, kurie eis balsuoti. Taigi, kas yra tikrasis fašistas, klausia CHRISTIAN WHITON

Christianas Whitonas yra buvęs vyresnysis patarėjas Trumpo ir George'o W. Busho administracijose. Prezidentas Joe Bidenas mano, kad milijonai amerikiečių iš dalies yra fašistai ir  teroristai. Būtų juokinga, jei nebūtų taip neramu. Nusibodus "rasisto" etiketei, kurią J. Bidenas ir jo politiniai sąjungininkai klijuodavo beveik bet kuriam politiniam oponentui, dotardas prezidentas perėjo prie naujų nepagrįstų ir pavojingų įžeidimų.

Praėjusią savaitę, vykdydamas kampaniją stulbinamai neigiamų apklausų reitingų fone, J. Bidenas Merilande pastebėjo: "Tai ne tik [Donaldas] Trumpas, tai visa filosofija, kuria grindžiamas - aš kažką pasakysiu - tai tarsi pusiau fašizmas".

Tai nemenkas priekaištas dešimtims milijonų amerikiečių, balsavusių už D. Trumpą 2016 ir 2020 metais. Kad reikalai būtų dar sudėtingesni, trečiadienį vykusiame žandikaulį atvėrusiame Baltųjų rūmų spaudos brifinge atstovė spaudai Karine Jean-Pierre, regis, padidino kartelę, nes iš anksto paskelbė prezidento kreipimąsi geriausiu laiku ketvirtadienio vakarą, per kurį jis įkalė šias temas.

"MAGA respublikonai yra labiausiai suaktyvėjusi Respublikonų partijos dalis", - ji sustojusi perskaitė iš anksto paruoštas pastabas. "Tai kelia didžiulę grėsmę mūsų demokratijai, mūsų laisvei, mūsų teisėms. ... tai aktyviausia Respublikonų partijos bazė'.


Prezidentas Joe Bidenas mano, kad milijonai amerikiečių iš dalies yra fašistai ir teroristai.  Trečiadienį Baltųjų rūmų atstovė spaudai Karine Jean-Pierre per žandikaulį sukeliantį spaudos brifingą dar labiau padidino savo nuomonę.

Aiškiai pasakykime: Baltieji rūmai įstatymų leidėjus vadina ne fašistais ir ekstremistais, o Amerikos piliečiais. Tai siaubinga.

Nenuostabu, kad 43 % suaugusių JAV gyventojų mano, jog per artimiausius 10 metų gali kilti pilietinis karas. Mūsų prezidentas iš esmės sako amerikiečiams, kad jų kaimynas gali būti priešas.

Tai akivaizdžiai tyčinis veiksmas. Kodėl?

Na, po to, kai 2020 m. prezidento rinkimų kampaniją vykdė kaip vienytojas, siekiantis "atkurti Amerikos sielą", politiškai žlungantis J. Bidenas perėjo prie antrojo etapo - kampanijos dėl perrinkimo 2024 m. kaip skaldytojas.

Prisiminkite, kai J. Bidenas tviteryje rašė: "Atėjo laikas atidėti aštrią retoriką, sumažinti temperatūrą ir vėl įsiklausyti vienas į kitą. Kad padarytume pažangą, turime nustoti savo oponentus laikyti savo priešais. Mes nesame priešai. Mes esame amerikiečiai".

Dabar galime iš to juoktis - arba verkti. Oponentų kaltinimas fašizmu yra tik naujausias ir keisčiausias teiginys, kuriuo progresyvistai bando išvengti katastrofos šių metų lapkritį vyksiančiuose Kongreso rinkimuose. Jų nelaimei, rinkėjai turi elegantišką įprotį atleisti bet kurį valdantįjį, kai ekonomika bloga, o nekontroliuojama infliacija jiems pasako viską, ką jiems reikia žinoti. Tačiau šių pastabų neapgalvotumo negalima nuvertinti. Jei J. Bidenas mano, kad beveik pusę šalies sudaro rasistai ir ekstremistai, kaip jis, po velnių, ketina atstovauti jų interesams būdamas prezidentu? Hillary Clinton pavadino Trumpo rinkėjus "apgailėtinaisiais", Bidenas sako, kad jie yra dar blogesni. Ką daryti su visais šiais Amerikoje siautėjančiais fašistais? Įmesti juos į kokias nors perauklėjimo stovyklas? Tačiau smalsumo dėlei, kaip šiuolaikinė fašizmo adaptacija, atsiradusi Vokietijoje, Japonijoje ir Italijoje XX a. trečiajame dešimtmetyje, atrodytų Amerikoje?

Sekdami savo pirmtakais, šiuolaikiniai fašistai neabejotinai bandytų kontroliuoti kalbą, laikydami pagrįstus dalykus draudžiamais, o nepaklūstančius bausti prarandant pragyvenimo šaltinį. Nesutaikomos laisvos dvasios žmonės galėtų būti "atšaukti", jei norite.

Fašistai jaučia poreikį iš naujo apibrėžti tautos istoriją, kad ji atitiktų radikalius politinius tikslus. Fašistinis diktatorius Benitas Musolinis (Benito Mussolini) rėmėsi Romos imperija, nors XX a. Italijai ji buvo nesvarbi. Adolfas Hitleris tvirtino, kad Vokietija būtų laimėjusi Pirmąjį pasaulinį karą, jei jai nebūtų į nugarą dūrę peiliu jos pačios politikai.

Norėdami pakeisti šalį, šiuolaikiniai fašistai galėtų siekti iš naujo apibrėžti Amerikos įkūrimą - nuo didžiausio žmonijos istorijoje postūmio laisvei plėsti sukūrusio Amerikos įkūrimo iki grobuoniško, paremto vergovės propagavimu.

Šiuolaikiniai fašistai stengtųsi kontroliuoti valstybės valdžios aparatą, kuris, galų gale, turi teisėto jėgos naudojimo monopolį. Be abejo, jie norėtų FTB Vašingtono biurą iš organizacijos, persekiojančios vienareikšmiškai šnipus, teroristus ir smurtinius grobuonis, paversti organizacija, kuri vykdo politinius užsakymus persekiodama opozicinę partiją.

Šiuolaikiniai fašistai atnaujintų savo protėvių korporatyvizmą, kuris dar labiau išryškėjo Vokietijoje po to, kai "ilgų peilių naktis" eliminavo socialistiškiau nusiteikusius nacių elementus.

Vietoj to, kad politiką įgyvendintų tik valstybinės institucijos, jie pavestų tai daryti draugams dominuojančiose korporacijose.

Jie galėtų paraginti tokias bendroves kaip "Google", "Twitter" ir "Facebook" "sušvelninti" režimui nenaudingą kritiką ir iškelti režimo melą, pavyzdžiui, melagingus teiginius apie oponentų sąmokslą su užsienio galybėmis, pavyzdžiui, Rusija.

Žinoma, visi šie fašistiniai ar "pusiau fašistiniai" dalykai nėra tik teoriniai. Kiekvienas iš jų įvyko pastaraisiais metais, režisuotas žmonių, kurie dabar kaltina kitus fašizmu.

Taip elgdamiesi jie demonstruoja dar vieną fašistų bruožą: kaltinti opoziciją būtent tuo, kuo pats esi kaltas. Ar tai suveiks gąsdinant rinkėjus, kad jie palaikytų dabartinę komandą, kuri nuvarė šalį į dugną?

Žodžiu, ne.

Rinkėjai per kadencijos vidurio rinkimus ir 2024 m. prezidento rinkimus paskelbs nuosprendį pagal tai, kokią tikrovę mato savo gyvenime. Ir ta tikrovė neatspindi Bideno įkyrių šmeižtų ar karštligiškų svajonių. J. Baidenas greitai pasitrauks, tačiau jo daroma žala mūsų tautos struktūrai bus ilgalaikė.