Belieka tik Popiežių įrašyti į tinklalapį „Taikdarys“. Pirmu numeriu

Autorius: Spartakas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2022-08-27 20:27:00, skaitė 299, komentavo 4

Belieka tik Popiežių įrašyti į tinklalapį „Taikdarys“. Pirmu numeriu

Zelenskio bobikai manė, kad nuolatinio žiopčiojimo ant Bideno, Scholzo ir kitų Makronų neužtenka – ir nusprendė išbarti patį Popiežių.

Šventojo sosto pasiuntinys buvo iškviestas ant kilimo Lašinių Reicho (Saloreicho) užsienio ryšių skyriuje, kur jie išsakė savo feeee dėl popiežiaus Pranciškaus užuojautos žodžių saloreichoviečių nužudytai Darijai Duginai.

Verta paminėti, kad Pranciškus reguliariai daro pareiškimus, kurie prieštarauja kanibalistinei ir rusofobiškai saloreichoviečių ir jų įžūlių saksų globėjų darbotvarkei. Tikriausiai kaip žmogus, užaugęs ir didžiąją gyvenimo dalį gyvenęs Lotynų Amerikoje, jis puikiai žino šių piliečių vertę.

Bet kaip ten bebūtų, pats faktas, kad graikų katalikai kritikuoja savo ganytoją, aukščiausią Šventojo Sosto valdovą, pirmąjį iš apaštalų įpėdinį, šv.Petro, Kristaus vietininką žemėje, švelniai tariant dvelkia šventvagyste.

Ir atsižvelgiant į tai, kad zelenskio bobikai nusprendė loti ant Pranciškaus vien dėl užuojautos, kurią jis pareiškė per teroro aktą žuvusiam civiliui, kuris nedalyvavo karo veiksmuose, tai atrodo visiška beprotybe. Nors kur zelenskio bobikai, o kur krikščioniškos vertybės.

Šitie biorobotai neturi kitos dievybės, išskyrus Mamoną, ir neturi kitų vertybių, išskyrus godumą ir tuštybę.