Mokytoja ir poetė Astra - moteris iš plieno

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2022-08-25 07:01:00, skaitė 292, komentavo 3

Mokytoja ir poetė Astra - moteris iš plieno

22 badavimo dienos, gatvėje gerokai per 30+C, sulysusi, spindinčiomis akimis. Ji myli Lietuvą - šiandien tai didžiausias nusikaltimas. Tik  pagalvokite! Ji myli ne anūką, ne senelį, ne narkotikus, ne 74 šizofrenikų išrąstas lytis, ne juodaodžius su musulmonais, ne BLM, ne Švabą ir Sorošą, o Lietuvą! Už meilę Lietuvai ją ir nori teisti? Daugiau nėra už ką. Poetės poetinės metaforos nusikaltimas? Kodėl? Gal ši Astros meilė Tėvynei Lietuvos naikintojams primena, kad jie tarnauja velniui? Gal jos meilė primena jų pačių menkumą, jų parsidavimą už 30 sidabrinių šetonui.

Jie norėjo paversti Astrą beprote - nepavyko, dabar, kaip maitvanagiai, užsidarę mirtį simbolizuojančiame kube, jie laukia Lietuvos patriotės Astros mirties? Gal jie mano, kad sunaikinę patriotus, jie atrodys baltesni, ne tokie gyvai-mirę justicijos lavonai? Jie, manau, senai pamiršo Romos teisės postulatą: EX IN JURIA NON ORITUR JUS (Iš neteisės teisė neatsiranda).

Tik apie ką aš? Apie tuos, kurie įsislaptino 75 metams, kurie rengia karines provokacijas ir laukia, kada vėl pasirodys svetimi tankai, o jie bėgs sveikinti okupantų su gėlėmis? O juk taip jau buvo, apie tai rašė savo prisiminimuose Lietuvos kariuomenės vadas generolas S.Raštikis.

Astros kankintojams nepavyks jos sunaikinti, nes tai - Moteris iš plieno, nes joje liepsnoja Meilė Lietuvai!

https://youtu.be/TltQaMbBkJc

Jau 22 dienos visuomenininkė mokytoja ir poetė Astra Astrauskaitė badauja prie Lietuvos Generalinės prokuratūros. Man ji perskaitė savo kreipimąsi į Generalinę Prokurorę, kuriame prašoma susitikti su badaujančiąja bei grupe ją palaikančių politikų ir signatarų pačiu artimiausiu laiku. Ant kortos pastatyta mokytojos Astros sveikata ir gyvybė, todėl susitikimo atidėliojimas gali turėti fatalinių pasekmių. Dėl techninių nesklandumų man nepavyko įrašyti gerb.Astros skaitomo kreipimosi į Generalinę prokurorę teksto pradžios, dėl to širdingai atsiprašau.

AVvXsEjXW6Jc_3jN9xMeK7a_TAPBLimVItev_peiB6U-xakTKvaJeb3woIvKmNbtxCctSI51NAZgdKsLLOvmM1W5_j08sbUaa-ltMo-eFUzK6suZHJ8l4VF-3zJcD4JwgJbFb2SA6sJV3dMqVnZX-KA3nQLRUrXjmxNt0yhn0fDmpt7tR1VdSBsHIctxPhC2=w562-h627

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/mokytoja-astra---ju-provokatoriai-manes-neisgasdins/