Ginklų kontrolės grupė kartoja Baideno karo grasinimus ginklų savininkams - ir tai bauginantis raginimas atsibusti

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.lawenforcementtoda... 2022-08-10 22:20:00, skaitė 424, komentavo 13

Ginklų kontrolės grupė kartoja Baideno karo grasinimus ginklų savininkams - ir tai bauginantis raginimas atsibusti

Problema, susijusi su nepagrįstais grasinimais įstatymų besilaikantiems ginklų savininkams, yra ta, kad jie kartojasi.

Tai ypač aktualu, kai ginklų kontrolės grupės pasinaudoja neatsargiais prezidento Joe Bideno pasisakymais, kad JAV vyriausybė svarstytų galimybę panaudoti tikrus karo ginklus prieš tuos, kurie drįsta tikėti, kad Antroji pataisa saugo tautą nuo tironiškos vyriausybės.

Niutauno veiksmų aljanso atstovas Po Murėjus (Po Murray) tviteryje parašė: "Ginklų teisių aktyvistas iš Niutauno man pasakė, kad jam reikia AR15, kad galėtų apsiginti nuo tironiškos vyriausybės. Aš jam pasakiau, kad CŽV turi bepiločių lėktuvų su raketomis. Hellfire R9X/"peilių bomba"/"skraidanti Ginsu" buvo panaudota nužudant "Al-Qaida" lyderį Aymaną al-Zawahri".

Ironijos čia apstu. Prieš ginklus nusiteikęs aktyvistas, norintis nuginkluoti įstatymus gerbiančius piliečius už tai, kad jie naudojasi teise laikyti ir nešioti ginklą, kartoja grasinimą panaudoti mirtiną jėgą - ir - lygina tuos ginklų savininkus su tarptautiniais radikaliais teroristais. Po trijų dienų ji bandė paaiškinti savo tviterio žinutę, dar kartą tviteryje parašydama: "Leiskite man pasiaiškinti. Vyriausybė neateis pas jus su dronu".

Ramping retorika

"Newtown Action Alliance's" Murray'ui nėra svetima kurstytojiška ir hiperbolizuota kalba. Floridos respublikonų gubernatorių Roną DeSantisą ji pavadino "rasistiniu homofobišku, mizoginišku, valdžios trokštančiu fašistu", o tviteryje parašė, kad NSSF yra "Trumpo dešiniojo sparno ginklų lobistinė organizacija". Norėčiau pabrėžti, kad NSSF bendradarbiauja su abiejų pusių išrinktais pareigūnais.

Šiais laikais tai padaryti sunkiau, nes dauguma demokratų priėmė radikalią prieš ginklus nukreiptą darbotvarkę, kuri pažeistų JAV Konstituciją ir atimtų įstatymus gerbiančių ginklų savininkų teises.

Tačiau M. Murėjus mano, kad grasinti šiems ginklų savininkams mirtina jėga iš "Hellfire" ugnimi aprūpintų bepiločių lėktuvų yra visiškai normalu. Jo vertinimu, tie ginklų savininkai, kurie naudojasi Dievo suteiktomis teisėmis ir nesutinka pasiduoti jo radikaliai ginklų kontrolės darbotvarkei, yra ne ką geresni už teroristus.

Jei replika apie JAV vyriausybei priklausančių tikrų "karo ginklų" naudojimą skamba pažįstamai, taip yra todėl, kad šią repliką ne kartą kartojo pats vyriausiasis vadas. Prezidentas J. Bidenas 2021 m. sakė: "Jei norite arba manote, kad jums reikia ginklų, kad galėtumėte imtis vyriausybės, jums reikia F-15 ir galbūt kelių branduolinių ginklų".

 

Karo būgnai

Prezidentas J. Bidenas šią neatsitiktinę pastabą išsakė praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai įsakė skubotai išvesti JAV pajėgas iš Afganistano, palikdamas daugiau nei 7 mlrd. dolerių vertės karinę įrangą - karo ginklus - kuri buvo perduota Afganistano pajėgoms, o vėliau užgrobta Talibano.

CNN pranešė: "Remiantis [Gynybos departamento] ataskaita, daugiau nei 300 000 iš 427 300 ginklų, kuriuos JAV perdavė Afganistano pajėgoms, liko Afganistane tuo metu, kai JAV kariuomenė pasitraukė. Ataskaitoje teigiama, kad šalyje tebėra mažiau nei 1 537 000 vienetų "specialios amunicijos" ir "paprastų šaulių ginklų amunicijos", kurių bendra vertė - 48 mln. dolerių."

Prezidentas J. Bidenas nebuvo pirmasis, pasiūlęs pradėti atvirą karą prieš JAV piliečius. Nevykęs kandidatas į JAV prezidentus, JAV respublikonas Ericas Swalwellas (Erikas Svalvelas, Kalifornijos valstija) tviteryje lengvabūdiškai parašė, kad ginklų savininkai, kurie išdrįstų pasipriešinti tironiškai vyriausybei, bandančiai konfiskuoti jų teisėtai turimus šaunamuosius ginklus, susidurtų su "trumpuoju karu", nes "vyriausybė turi ir atominių bombų".

Tai toli gražu nėra atsakinga kalba. Prezidentas Baidenas ir kongresmenas Svalvelas buvo neatsakingi, nes grasino JAV piliečiams tada, ir buvo neatsakinga, kad Niutauno veiksmų aljanso atstovas Murėjus tai pakartojo dar kartą.

Tai nėra bendrų sąlyčio taškų ieškojimas, kad būtų galima rasti realius sprendimus. Tokia retorika yra pavojinga ir atskleidžia šių ginklų kontrolės grupių ir jų remiamų politikų priešiškumą Konstitucijai ir tiems, kurie naudojasi jos saugomomis teisėmis.

 

Reyesas: Reyesas: Mes susiduriame su teisėsaugos žlugimu Amerikoje. Tai lems mūsų šalies, kokią ją pažįstame, pabaigą.

Redaktoriaus pastaba: "Law Enforcement Today", tapęs tam tikra kasmetine tradicija (deja), rašo apie iššūkius, su kuriais susiduria ne tik teisėsauga, bet ir mūsų šalis apskritai.

Šie straipsniai yra vieni populiariausių, kuriuos skelbiame. Kai pradėjome šią seriją, manėme, kad padėtis yra gana bloga. Tačiau nuo 2021 m. sausio 20 d. - viskas tapo daug, daug blogiau. 2020 m. per pasirengimą lapkričio mėn. rinkimams bandėme įspėti žmones, su kuo susiduria mūsų šalis ir ką turi omenyje demokratai. Deja, bet nenuostabu, kad pasirodė, jog buvome teisūs. Laikraštis "Teisėsauga šiandien" pirmiausia rašomas teisėsaugos pareigūnams ir tiems, kurie palaiko teisėsaugą. Tačiau mūsų auditorija išsiplėtė ir apima tuos, kurie palaiko mūsų kariuomenę, Konstituciją ir visą jos garantuojamą laisvę bei laisvę ir yra dievobaimingi patriotai amerikiečiai.

Daugelis mūsų skaitytojų klausia, kaip galima įsitraukti. Atsižvelgdami į tai, kviečiame jus maldoje apsvarstyti mūsų narystės programą - Let Unity. Iš šios programos surinktos lėšos naudojamos vėl investuoti į daugiau istorijų apie didvyrius, kurie saugo mus namuose, mūsų teisėsaugos institucijose, ir tuos, kurie saugo mus užsienyje, Jungtinių Valstijų kariuomenėje. Dauguma mūsų "Law Enforcement Today" turinio kūrėjų yra aktyvūs, į pensiją išėję arba sužeisti teisėsaugos pareigūnai.  Mūsų gaunamos pajamos padeda aprūpinti jų šeimas ir padeda skelbti TIKRĄ informaciją apie tai, kas vyksta Amerikoje.

Likusieji... tiesiog sekite toliau, skaitykite ir dalinkitės. Ypač dalytis... kuo daugiau žmonių perskaitys šias istorijas, tuo geriau bus mūsų teisėsaugos ir kariuomenės broliams.

Aš, [vardas ir pavardė], iškilmingai prisiekiu remti ir ginti Jungtinių Valstijų Konstituciją nuo visų užsienio ir vidaus priešų, būti jai ištikimas ir lojalus, prisiimti šį įsipareigojimą laisva valia, be jokių išlygų ar vengimo, gerai ir sąžiningai vykdyti pareigas, kurias pradedu eiti. Tepadeda man Dievas.

1776 m. liepos 4 d. grupė patriotų nusprendė, kad jie pakankamai nukentėjo nuo britų monarchijos. Tą dieną, rizikuodami savo asmeniniu saugumu, o dar labiau - gyvybe, jie padėjo plunksną ant popieriaus ir pasirašė didžiausią kada nors sukurtą dokumentą. Dokumentą, kuris davė pradžią didžiausiai šaliai, kada nors buvusiai ant žemės paviršiaus - Jungtinėms Amerikos Valstijoms.

Tačiau štai dabar, praėjus beveik 245 metams nuo to dokumento pasirašymo, mūsų šalis atsidūrė kryžkelėje. Pažvelgus į visas didžiąsias dinastijas pasaulio istorijoje, visos jos galiausiai žlugo. Romos imperija... Britų imperija... jų daugybė.

 

Mirtingumas.

Kai esi jaunas, apie tai negalvoji.  Tu gali padaryti bet ką.  Esi nenugalimas. Bet kai senstame, pradedame galvoti apie mirtingumą. Turint visa tai omenyje, laikas pradėti svarstyti apie Amerikos mirtingumą.

Nemažai laiko praleidžiu dirbdamas dviejose skirtingose srityse - teisėsaugos ir verslo pasaulyje. Dieną vadovauju rinkodaros agentūrai. Tarp sričių, kuriose dirbame, daug dirbame šaunamųjų ginklų pramonėje.  Keliauju po visą šalį - dažnai į pačias kaimiškiausias Amerikos vietoves. Naktimis esu "Law Enforcement Today" nacionalinis atstovas spaudai.  Nesu policijos pareigūnas.  Buvau pasirinktas, nes galiu padaryti vieną dalyką, kurio policininkai padaryti negali.  Galiu suteikti jiems balsą.  Galiu kalbėti savo žodžiais ir jokia agentūra negali manęs atleisti. Tos kelionės, į kurias rėmiausi - tiek verslo pasaulyje, tiek remiant LE pasaulį - suteikė man nesuskaičiuojamą daugybę galimybių dirbti greta didžiausių Amerikos patriotų. Mano artimiausi draugai dirba teisėsaugos institucijose arba yra aktyvūs ar į pensiją išėję elitinių Amerikos karinių pajėgų nariai.  Ir pradedant mūsų didžiausiais kariais ir baigiant mūsų paprastais piliečiais... Galiu jums pasakyti apie pagrindinę baimę, apie kurią galvoja tiek daug žmonių - tai, regis, neišvengiamas visuomenės žlugimas, jei nesiimsime kokių nors monumentalių pokyčių. Kaip krikščionis, tikiu, kad esame rimtos dvasinės kovos įkarštyje.  Tačiau nebūtina būti krikščionimi, kad suprastumėte, jog šiuo metu puolama pati Amerikos siela.  Dėl sparčiai nykstančios plonosios mėlynosios linijos mes sėdime ant prakaito statinės.

Istoriškai žvelgiant į kai kurių didžiausių pasaulio imperijų žlugimą, jis vyko iš vidaus.  Paprastai tariant, kyla aiškus pavojus, kad Ameriką užkariaus ne užsienio, o vidaus priešai. Prezidentas Ronaldas Reiganas turbūt geriausiai tai išreiškė sakydamas: ,,Laisvė niekada nebūna toliau nei viena karta nuo išnykimo. Mes neperdavėme jos savo vaikams su krauju. Už ją reikia kovoti, ją saugoti ir perduoti jiems, kad jie darytų tą patį". Iš tiesų pranašiški žodžiai.

Kai istorikai sako, kad imperija žlugo, tai reiškia, kad centrinė valstybė nebeįgyvendino savo plačios galios.  Taip atsitinka arba todėl, kad pati valstybė nustojo egzistuoti, arba todėl, kad valstybės galia sumažėjo, nes imperijos dalys tapo nepriklausomos nuo jos kontrolės.

Paprastai tai įvyksta ne dėl vienos priežasties, o veikiau dėl ilgo proceso.  Pagrindiniai veiksniai, istoriškai lėmę imperijų žlugimą, yra šie:

  •     Ekonominės problemos
  •     Socialinės ir kultūrinės problemos
  •     Aplinkosaugos problemos
  •     Politinės problemos

Nė vienas iš šių veiksnių savaime nėra priežastis, bet veikiau tai yra būdas suskirstyti priežastis į kategorijas. Tai reiškia, kad jūs nenuspręstumėte, jog Roma žlugo dėl politikos, bet veikiau tyrinėtumėte politinius veiksnius, kad suprastumėte žlugimą.  Ir tuose klausimuose yra įspėjamųjų ženklų mums, amerikiečiams. Tai mane atveda prie grėsmės, su kuria susiduriame šiandien. Ar kada nors girdėjote apie tai, kas vadinama Klovardo ir Piveno strategija? Apie tai ne visai kalba pagrindinė žiniasklaida... bet apie tai reikia žinoti, nes būtent su tuo šiandien susiduriame Amerikoje.

Amerikiečių sociologai ir politiniai aktyvistai Ričardas Klauardas (Richard Cloward) ir Fransė Foks Piven (Frances Fox Piven) šią politinę strategiją sukūrė 1966 metais.  Jos esmė - perkrauti JAV valstybinę socialinės rūpybos sistemą, kad kiltų krizė, dėl kurios socialinės rūpybos sistema būtų pakeista socialistine "garantuotų metinių pajamų ir taip būtų padarytas galas skurdui" sistema.

Jei tai neapibūdina to, ką dabar matome iš demokratų, vadovaujančių Kongresui ir Baltiesiems rūmams, nežinau, kas tai apibūdina.  Tačiau tai daug didesnė grėsmė, nei jums atrodo.  Taip yra todėl, kad ji neįtikėtinai paplitusi.  Tai nuodija pačias Amerikos šaknis. Tai primena Džefersono žodžius:

"Laisvės medis turi būti kartkartėmis gaivinamas patriotų ir tironų krauju. Tai natūrali trąša."

Čia, Amerikoje, matome grupes, reikalaujančias atvirų sienų.  Reikalauja dekriminalizuoti neteisėtą atvykimą į mūsų šalį. Nuo Džo Baideno inauguracijos sausio 20 d. matėme, kaip mūsų pietinę sieną peržengė ne tik Meksikos piliečiai, bet ir žmonės iš viso pasaulio, įskaitant kai kuriuos, įtrauktus į teroristų sąrašus. Džo Baidenas paskyrė savo viceprezidentę Kamalą Haris prižiūrėti pasienio krizę, tačiau per beveik tris mėnesius nuo tada, kai gavo šią užduotį, K. Haris nė karto nesilankė pasienyje, kad įsitikintų, kas vyksta. Tuo pat metu visoje mūsų didžiojoje šalyje vyksta teisėsaugos institucijų KRIMINALIZAVIMAS. Visoje šalyje, nuo Mineapolio iki Portlando, nuo Los Andželo per Čikagą iki Niujorko, vyksta tiesioginis karas su policija. Tokiuose didžiuosiuose miestuose kaip Sietlas, Portlandas, Čikaga ir Niujorkas pareigūnai anksti išeina į pensiją arba iš viso pasitraukia iš darbo. Policijos departamentų visoje šalyje moralė yra smukusi. Įstaigos desperatiškai ieško pareigūnų, nes vis daugiau jų išeina į pensiją (arba skaičiuoja iki pensijos likusias minutes), todėl trūksta naujokų.  Galų gale, kodėl turėtumėte norėti gyventi tarnyboje, jei už tą tarnybą jus tiesiog užpuls?

Po prieš metus Mineapolyje įvykusios George'o Floydo žūties matėme, kaip demokratai visoje šalyje pirmiausia reikalauja policijos definansavimo, atima iš pareigūnų tokias apsaugos priemones, kaip kvalifikuotas imunitetas, ir nužmogina policiją iki tokio lygio, kad net tada, kai ji visiškai pagrįstai panaudoja mirtiną fizinę jėgą, į gatves išeina neomarksistų grupės, tokios kaip "Black Lives Matter" ir "Antifa", kad sukeltų mirtį ir destrukciją.

Vienas iš aktyvistų reikalavimų buvo reikalauti, kad policijos pareigūnams būtų išduodamos kūno kameros, ką daugelis jurisdikcijų ir padarė. Tačiau kai policijai tenka panaudoti mirtiną fizinę jėgą, tuo, kas matoma kūno kamerose, netikima, tai vadinama sumontuota medžiaga. Tai klasikinė teisėsaugos pareigūnų situacija, kai aš laimiu, o tu pralaimi.

Matome politinius aktyvistus, prisidengusius policijos vadovų vardu.  Matome, kaip jie dirba ranka rankon su liberaliais politikais, kad ne tik kėsintųsi į įstatymų besilaikančių piliečių teises, bet ir griautų savo skyrių moralę. Stebime, kaip jie atvirai negerbia duotos priesaikos ir stato pareigūnus į beviltiškas situacijas. Praėjusiais metais po Džordžo Floido mirties matėme, kaip policijos vadovai klūpo ant žemės kartu su tais pačiais žmonėmis, kurie nori jų mirties.

Jei reikėtų sudaryti planą, kaip sugriauti Ameriką, pradedant teisėsauga, jis atrodytų taip.

 

Pirmas žingsnis: Padalykite gynėjus.

Atsisakymas leisti eiliniams patruliams bendradarbiauti su federaline teisėsauga, kad būtų laikomasi įstatymų.  Tai spjūvis į veidą amerikiečiams ir pareigų nevykdymas. Tai taip pat aiškus ir sąmoningas žingsnis siekiant sukurti atskirtį tarp vietos, valstijų ir federalinės teisėsaugos institucijų.  Suskaldyti gynėjus... užkariauti visuomenę.

 

Antras žingsnis: Padalykite rėmėjus.

Priverskite pareigūnus rinktis tarp antikonstitucinių teisės aktų, tokių kaip "Raudonos vėliavos" įstatymai, kurie iš piliečių atima teisę į teisingą teismą... ir savo šeimos išlaikymo.

Nuo praėjusių metų koronaviruso pandemijos pradžios matėme, kaip valdžios trokštantys gubernatoriai įvedė drakoniškus nepaprastosios padėties įsakymus, o policijos pareigūnai buvo pastatyti į tokią padėtį, kad privalėjo būti COVID policininkais arba jiems grėsė drausminės nuobaudos. Matėme vaizdo įrašų, kuriuose policijos pareigūnai sulaiko žmones vidurinės mokyklos futbolo varžybose už tai, kad jie nedėvėjo kaukės, išskyrė chasidų žydų grupes per laidotuves Niujorke ir uždarė sporto salę Naujajame Džersyje už COVID taisyklių pažeidimą.

Padarykite policininkus blogiukais.  Paimkite žmones, kurie istoriškai palaikė teisėsaugą, ir įtikinkite juos, kad policininkai dabar yra priešai.  Suskaldykite rėmėjus... užkariaukite visuomenę.

 

Trečiasis žingsnis: Pašalinkite jų apsaugą

Priverskite policininkus bijoti būti policininkais.  Skatinkite nepagarbą jiems, pavyzdžiui, vandens kibiro atakas.  Nesiimkite persekioti juos užpuolusių nusikaltėlių.  Kai pareigūnai sulaiko nusikaltėlius, per kelias valandas paleiskite juos atgal į gatvę, nes liberalus teisėjas nusprendė, kad smurtaujantis įtariamasis, turintis ilgą kriminalinę praeitį, iš tikrųjų nekelia grėsmės.

Miestas po miesto visoje šalyje matėme, kaip Džordžo Soroso finansuojami apygardos prokurorai, tokie kaip Džordžas Gaskonas Los Andžele, Kimas Foksas Čikagoje, Laris Krasneris Filadelfijoje ir daugybė kitų, švelniai elgiasi su nusikaltėliais, o griežtai persekioja policininkus.

Tada grasina teisėsaugos pareigūnams, kad jei jie dirbs savo darbą, bus pradėtas tyrimas.  Kad jei jiems teks kovoti dėl savo gyvybės, jiems bus pateikti kaltinimai.  Atimkite iš jų ir norą, ir galimybę vykdyti policijos veiklą.

 

Ketvirtas žingsnis: Užtvindykite Ameriką  

Kai kuriais skaičiavimais, šiais metais į Ameriką nelegaliai atvyks milijonas žmonių. Amerikoje yra mažiau nei 850 000 teisėsaugos pareigūnų.  Paskaičiuokite.

Dabar tegul nusikaltėliai kelia sumaištį visuomenėje, bet užuot juos deportavę ar iš tikrųjų kovoję su nusikalstamumu, tegul amerikiečiai žino, kad tikroji problema yra ginklai, kuriuos turi įstatymų besilaikantys piliečiai, ir priima teisės aktus, kad atimtų jų teises.

 

Penktas žingsnis: Sunaikinkite mūsų namus

Valdykite žiniasklaidą.  Valdykite Holivudą.  Priverstinai diegkite antiamerikietišką, socialistinę ir komunistinę politiką mūsų namuose ir švietimo sistemoje.  Įtikinkite mūsų vaikus, kad gera yra bloga, o bloga yra teisinga.  Pašalinkite Dievą iš visuomenės, sunaikinkite šeimos struktūrą ir mokykite visus, kad jūsų problemos sprendžiamos tabletėmis, pornografija ir vyriausybe.

 

Šeštasis žingsnis: Sunaikinkite mūsų mokyklas

Neleiskite vaikams daugiau nei metus mokytis mokykloje, kad jie galėtų mokytis neakivaizdžiai. Maitinkite vaikus antiamerikietiška propaganda, pavyzdžiui, 1619 m. projektu, kuriame mokoma, kad Ameriką rasistiniais principais įkūrė būrys baltųjų rasistų. Ištrinkite istoriją ir pakeiskite ją kritine rasių teorija, kuri moko baltuosius vaikus nekęsti savęs ir tikėti, kad jie turi ypatingų privilegijų dėl savo rasės. Visiškai prieštarauja daktaro Martino Liuterio Kingo potvarkiui, kad odos spalva yra svarbesnė už žmogaus charakterio turinį.

 

Septintas žingsnis: Sunaikinkite mūsų karines ir žvalgybos agentūras

Paverskite mūsų karines ir žvalgybos agentūras indoktrinacijos gamyklomis, kuriose seksualinės preferencijos ar seksualinė tapatybė laikomos svarbiausiomis, o svarbesnė misija - stebėti, ką daro tie, kurie siekia mus sunaikinti, ir užtikrinti, kad pagrindinis kariuomenės dėmesys būtų sutelktas į žmonių žudymą ir daiktų laužymą, o dabar - į kareivio tėvų seksualinę tapatybę.

 

Aštuntasis žingsnis: Aplenkite Kongresą dėl ginklų kontrolės 

Tegul "privačios įmonės", tokios kaip "Dicks" ir "Walmart", nustato, ką galima ir ko negalima pirkti. Tegul Baltieji rūmai įsakymu nustato, kas yra, o kas nėra "šturmo šautuvas".

 

Devintas žingsnis: Praraskite tiesos kontrolę technologijų tironams ir pagrindinei žiniasklaidai.

Leiskite "Facebook", "Twitter", "Instagram", "Google", "YouTube", "LinkedIn", "TikTok" ir "Snapchat" nustatyti, ką galite matyti ir ką galite sakyti... nes tai nėra Konstitucijos pažeidimas, jei tai daro privati įmonė. Leisti socialinei žiniasklaidai nevaržomai turėti galimybę cenzūruoti turinį, kuriam ji politiškai nepritaria, arba žmones, kurie turi nuomonę, prieštaraujančią politiškai pageidaujamam naratyvui.

 

Dešimtas žingsnis: Pasinaudokite "socialiniu teisingumu", kad apšmeižtumėte meilę tėvynei 

Paimkite kiekvieną patriotiškai nusiteikusį amerikietį, kuris nori geresnės šalies savo vaikams, ir pavadinkite jį rasistu ir t. t., jei su juo nesutinkate.  Tada masiškai praneškite apie juos socialinėje žiniasklaidoje, kad jų paskyros būtų panaikintos, o jų balsai nutildyti.

Tada pasakykite, kad, jūsų manymu, jie kelia grėsmę, ir liepkite teisėjui nustatyti, kad kovų veteranai ir didžiausi mūsų tautos kariai turi būti nuginkluoti dėl potrauminio streso.  Tada priverskite pareigūnus kariauti su savo broliais ir seserimis.

Paimkite žmones, kurie turėjo pagrįstų nuogąstavimų dėl praėjusių lapkričio mėnesio rinkimų ir kėlė rimtus klausimus dėl įvykių, kurie neturi jokios prasmės, ir priskirkite juos sąmokslo teoretikų ar, dar blogiau, maištininkų, velniškai siekiančių sunaikinti amerikietišką gyvenimo būdą, kategorijai, o tai yra absurdas.

 

Žlugimas

Tai vyksta tiesiai prieš mūsų akis.  Ir tai prasideda nuo visiško puolimo prieš mūsų teisėsaugos pareigūnus visais būdais, formomis ir pavidalais.

Norite išgelbėti Ameriką?  Turime pradėti nuo priešo supratimo.  O kartais didžiausia grėsmė, su kuria susiduria imperija, yra vidinis priešas.